Jel prestigo Messija i po tome??? Da ne trazim sad...
Nevjerovatno stvarno...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
sarajlija89 je napisao/la:Koliko je majstor zabio golova ove sezone ukupno????
Nevjerovatno stvarno...![]()
Gledaj sad ovo. Messi je postigao 52 gola mislim, i oni njemu racunaju onaj predsezonski Superkup u kojemu je zabio 3 gola, i eto, to ti ispade isto ono "ja sam u 4 hotela poyebo 20 treba, a ti u 3 15"sarajlija89 je napisao/la:Koliko je majstor zabio golova ove sezone ukupno????
Nevjerovatno stvarno...![]()
Portillo je napisao/la:Gledaj sad ovo. Messi je postigao 52 gola mislim, i oni njemu racunaju onaj predsezonski Superkup u kojemu je zabio 3 gola, i eto, to ti ispade isto ono "ja sam u 4 hotela poyebo 20 treba, a ti u 3 15", znaci taj Superkup Ronaldo nije igrao, i ako mu to ne racunas imaju isto golova i pri tom je Messi se izivljavo u grupnoj fazi protiv Kopenhagena, Pahanhadhnahnaahnanhahnahnanhahioaihiaihgdjakakohaosa i Rubina za razliku od Ronalda koji je igrao protiv Milana i Ajaxa
Protiv istih protvnika je ovako: Ronaldo, 32 utakmice: 36 golova, Lessi, 33 utakmice, 31 gol.
Znaci, Ronaldo ima 49 golova ove sezone. Lessi takodjer 49 + Superkup.
A Barcin jedini trofej sto na individualnom sto na kolektivnom nivou ce biti PrimeraRomariooo je napisao/la:ronaldova zlatna kopacka i pehar kupa izadjen ispod tockova autobusa su sve sto je ral postigao ove sezone, zalosno, toliki milioni i takav specijalni strateg, a samo dva lijeva uspjeha
Portillo je napisao/la:A Barcin jedini trofej sto na individualnom sto na kolektivnom nivou ce biti PrimeraRomariooo je napisao/la:ronaldova zlatna kopacka i pehar kupa izadjen ispod tockova autobusa su sve sto je ral postigao ove sezone, zalosno, toliki milioni i takav specijalni strateg, a samo dva lijeva uspjeha
Dao je 8 a Lessi 6 i pri tom je fulo 2Andres je napisao/la:jadna majko cime se oni zamaraju,Jel to dao 7 golova u ove zadnjedvije utakmice kad je vec sve odluceno i Sevilli i Getafeu i njima.Zato je najbolji hahahahah '???
Kad si vec statsticar aj napisi kolko je Ronaldo golova u citavoj sezoni dao iz Penala a koliko Messi ????
Portillo je napisao/la:Dao je 8 a Lessi 6 i pri tom je fulo 2Andres je napisao/la:jadna majko cime se oni zamaraju,Jel to dao 7 golova u ove zadnjedvije utakmice kad je vec sve odluceno i Sevilli i Getafeu i njima.Zato je najbolji hahahahah '???
Kad si vec statsticar aj napisi kolko je Ronaldo golova u citavoj sezoni dao iz Penala a koliko Messi ????
Ja ba, jos zaboravi to rec, da je ispuco sve penale a ne davo Benzemi, Ramosu i Kaki vec bi bio na brojci 55Los_Blanos2 je napisao/la:Portillo je napisao/la:Dao je 8 a Lessi 6 i pri tom je fulo 2Andres je napisao/la:jadna majko cime se oni zamaraju,Jel to dao 7 golova u ove zadnjedvije utakmice kad je vec sve odluceno i Sevilli i Getafeu i njima.Zato je najbolji hahahahah '???
Kad si vec statsticar aj napisi kolko je Ronaldo golova u citavoj sezoni dao iz Penala a koliko Messi ????![]()
![]()
Pa zamisli jos da je lik puco sve penale...
Ramos, Xabi, Kaka..
El Real Madrid ofrece la Copa a los madrileños

E yebiga sad. Eto ispade da Ronalda volim vise od Reala... gotovo je, nama je sada jedina utjesna nagrada Pichichi pa moramo malo podyebavat. Bilo kako bilo, ja bi se sramio osvajanja LP na onakav nacin (ako osvojite).Scof1eld je napisao/la:portillo, iskreno, da li bi ti sad mijenjao pozicije, tj da messi ima vodecu poziciju na listi strijelaca a da je real u finalu LP i da danas osvaja primeru ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.