FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

corleone87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la corleone87 » 02 apr 2015, 20:39

neroazzuro je napisao/la:Sta je s Memijom? Hocel bit spreman?
Bice na raspolaganju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 apr 2015, 20:40

članak kaže da su svi trenirali punom snagom osim hiroša.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 02 apr 2015, 20:52

:)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 02 apr 2015, 20:58

Svi u Mostar ! :bih:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 apr 2015, 21:20

Koliko mi fali aktivnost na ovom pdfu, daj ljudi pocnite pisati ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 02 apr 2015, 22:45

InatSilanBosanski je napisao/la:Svi u Mostar ! :bih:
:bih:

Nemojte otpisivati Zrinjski tako lako, ipak su oni nas uzeli ovdje na Grbavici u prvom dijelu sezone. Mi idemo dole da se borimo za bodove, pa šta bude bude. Srce na teren!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 apr 2015, 22:57

ne otpisuje niko zrinjskog, više ljudi i dalje otpisuje nas.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 02 apr 2015, 23:29

Neozbiljno i neodgovorno bi bilo proglasavati nas favoritima u ovoj utakmici u subotu. Nikako nismo favoriti, ni po cemu. I ne trebamo razmisljati u tom pravcu.
Mozemo biti zadovoljni ucinkom ekipe u prva tri kola. Ali nemamo osnova dizati se,proglasavati se favoritima na gostovanju kod prvaka drzave.
Imamo pravo biti optimisti,ocekivati borbenu utakmicu sa nase strane,veliko zalaganje nasih igraca,znacajnu podrsku sa tribina i to je to. Ne znaci da,uz dozu srece, mi tu utakmicu ne mozemo i dobiti,ali definitivno nismo favoriti.
Moramo biti realni,cvrsto na zemlji,svjesni cinjenice da smo u sezonu usli sa igracima iz vlastitog pogona,pojacani igracima koje smo si mogli priustiti sa skromnim budzetom, sa ciljevima koje ne smijemo zaboravljati.Par dobrih utakmica i rezultata nas ne smije ponijeti. Pogledajte pojacanja Zrinjskog na polusezoni(mladi reprezentativci,igraci iz Slovenije,Hrvatske...).Vise su potrosili na pojacanja zimus,nego mi za posljednje tri godine.
Dakle zeljovci,polako,skromno,realno...sve u svoje vrijeme.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 02 apr 2015, 23:37

Ova pauza nikad da prodje. U Mostaru Igrati borbeno, hrabro, jako i sigurno je da onda imamo sansu da ostanemo neporazeni. Oni su doveli Marinovica za trenera koji je usput pokazao da zna igrati defanzivno ali je izgleda kod njega problem kad mora napasti protivnika. To je svakako sansa za nas, pokusati zatvoriti njihova krila i to je vec pola posla. Imat cemo svoje prilike iz kontranapada i ako budemo koncentrisani u zavrsnici mogli bi domacinu stvoriti mnogo problema.

Igraj Željo igraj i pobjedi...
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 02 apr 2015, 23:38

Hoce li igrat Memija, jer sam negdje procitao da ima povredu i da nece nastupiti u subotu?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

sz21
Kontakt:

Post Postao/la sz21 » 03 apr 2015, 00:05

Imal od @super-a kakvih informacija ? :D

NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA !
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 apr 2015, 08:50

oni imaju jaču ekipu od nas na papiru, ali očito imaju i nekih problema koji plivaju ispod vode. samo požrtvovano i strpljivo, u najgorem slučaju možemo k'o u širokom u drugom poluvremenu, a široki je još jači.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 03 apr 2015, 08:54

Bilo bi dobro kad bi nam neko malo pojasnio i približio ovaj statut kluba, pogotovo onaj dio oko izbora.

Što se utakmice tiče, nije Zrinjski nimalo naivna ekipa koliko to rezlutatu u zadnje vrijeme pokazuju jer imaju vrhunske igrače za naše uslove, po meni su igrački jači nego prošle sezone. Ovu polusezonu su počeli dosta loše, ali samo zato jer je bila očita negativna atmosfera oko kluba za vrijeme Krstičevića. On je otišao, došao je Marinović koji je vjerovatno najperspektivniji trener u ligi i koji za razliku od Krstičevića daleko bolje poznaje našu ligu.
Uz to, pored Širokog, ovo je najteže gostovanje ove polusezone, tako da bi meni bod bio ogroman.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 03 apr 2015, 09:07

ChWilla je napisao/la:oni imaju jaču ekipu od nas na papiru, ali očito imaju i nekih problema koji plivaju ispod vode. samo požrtvovano i strpljivo, u najgorem slučaju možemo k'o u širokom u drugom poluvremenu, a široki je još jači.
Sve je to u par deka, sto ne znaci da hrabrom igrom i borbom ne mozemo parirati.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 03 apr 2015, 11:07

Pozz raja,hvala Vam za sve one divne poruke podrske.
Operacije su prosle dobro,sad samo ovo vrijeme u bolnici da brze prodje.
Ima li sutra prenosa,na bht ili areni. Tako jedino mogu pogledat. Pozz svima i sutra 3 boda abd.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 03 apr 2015, 11:09

barbarez je napisao/la:Pozz raja,hvala Vam za sve one divne poruke podrske.
Ima li sutra prenosa,na bht ili areni. Tako jedino mogu pogledat. Pozz svima i sutra 3 boda abd.
Prenos na Moja TV.

Brz oporavak želim. :thumbup:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 03 apr 2015, 11:59

Daj raja skontajte za stream staa

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 03 apr 2015, 15:57

barbarez je napisao/la:Pozz raja,hvala Vam za sve one divne poruke podrske.
Legendo drago mi je da si dobro. Plava krv se ne da lako. Ako Bog da budeš ko nov.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 03 apr 2015, 18:02

Bod bi bio odlican , hrabrom i pozrtvovanom igrom mozemo do njega.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 03 apr 2015, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 03 apr 2015, 18:17

Ovi sa bht-a mi nikad nece biti jasni.Imas kolo u kojem su sve utakmice u istom terminu i pritome derbi kola Zrinjski-Željezničar a prenosis utakmicu Travnik-Velez.. :crazy:

P.S. Ako neko ne zna,na areni sport 2 ce biti prenos utakmice ali dzaba meni kad nemam arenu sport 2
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 35 gostiju.