Bas me interesuje kako bi Horde ili Manijaci reagovali da se neko dodje kurcit u dresu SLOBODE po Ilidzi,Hadzicima,Ilijasu i sl. zato nemojte dzaba laprdat.LBJ MVP je napisao/la:Znači niko ne smije u svome gradu,selu nositi dres Sarajeva,Željezničara i koga već sve ne podnosite u strahu da neće odnekle naići "fukare" i napasti te![]()
I onda se pojavi pametnjaković koji osuđuje policiju zbog grubosti prema huliganima
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- King Kenny
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Mozda i bi svugdje ima budala ali sigurno nebi snimali i stavljali na net i niko ozbiljan to nebi podrzavao.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma to sto se postavilo na net je bezveze, a ovakvih situacija cesto ima u Tz jer je situacija specificna zbog toga sto se dosta ljudi sa strane skoluje ovdje koji uglavnom NE NAVIJAJU za Slobodu pa ih ponese malo da se frajerisu itd itd...situacija sa navijackim grupama je takva kakva je , ko god u bilo kojem dresu kraj bilo koje grupe da je prosao na gostovanju treba molit boga da bi se desilo isto, da ne bi ubili boga u momku...na neke stvari jednostavno obracas paznju, imam i ja pravo nositi Davidovu zvijezdu npr ali je bas nije pametno obuci na dan kad znam da se neonacisti okupljaju u mom gradu- samo kazem banalan primjer prije nego se neko uhvati na njegsoe je napisao/la: Posto vidim da si ozbiljniji momak ne znam kako mozes opravdavat ovaj cirkus,malo sto su skinuli dres simpatizeru jos plus snimi to i trk postavi na internet.... ja samo pokusavam ovdje reci da je situacija takva kakva jest i da je jos i dobro sta bi mu se vjerovatno desilo da je neka druga grupa naletila na njeg.....mada sa te strane kad pogledas mozda je to bezveze jer je lik kod kuce bio, ovaj prica stalno hoda u tom dresu itd itd, ali to nas vraca na onu komplikovanu situaciju na TK, ali opet kad se ti sam ne cuvas nece te niko cuvat. "nisam znao" je najvise belaja izazvalo
mada me niko, a ponajmanje ovi sto tipkaju ovdje, ne moze ubijediti da horde, manijaci itd ne bi postupili isto da nalete na momka u Slobodinom, Celikovom, Borcevom dresu na nekom svom gostovanju...kazem daj boze da bi isto postupili
Brate sto si glup malo je reci. Dodji sto se tice toga u Tuzlu u dresu Tuzguzije nece ti niko nista, uvijek ima ljudi kojima smeta i u svakom kukolju ima zita. Ako ne naletis na ove malo zagrizenije diletante, ostale ljude boli briga u cemu hodas.hamogr76 je napisao/la:ja ti samo kažem da ste čovjeka matletirali u njegovom gradu,uzeli mu dres koji je njegovo vlasništvo i to vas 5 na Jasenka nema u čovjeku 50 kila sa poštanskom torbom....to je vrhunac tvog diletantizma...i doću u dresu Želje u Tuzlu a ti me sačekaj....TRUST je napisao/la:Sto džaba pišeš glupsti ovo sto su fukare uradili uradila bi i svaka druga grupa,al eto ti imas neku potrebu da se svadas sa nekim i da izazvivas na forumu pa pises gluposti. I sad ocekujes da ti neko pocne psovat i prijetit radi tvoje zadnje recenice. I onda da krene neka velika rasprava oko obicne gluposti. i umjesto da citam o svom klubu ja moram ovdje gluposti i svade citat.hamogr76 je napisao/la:JASENKO je iz Grčanice ,vatreni navijač SARAJEVA,,,,,nije vas provociro garant jer često je u gradu u dresu Sarajeva,,,,a vi ste došli u njegov grad i matletirali ga samo zato što navija za Sarajevo.....Sutra dolazim u Tuzlu u dresu Želje.....
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Reći ću samo "Je l' pošteno !?" 

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
dajte Tuzlaci i ostali navijaci nase SLOBODE , kad mislite prestati ignorisati ove neupucene likove , likove koji uopste nisu u filmu i koji ocigledno imaju velike komplekse prema nama ??? NA POSTOVE iskrenih i velikih navijaca uvi sam spreman odgovoriti i s postovanjem polemisati !!!
ovi iz Gracanice se loze nesto umjesto da priznaju da smo pokradeni I TACKA , nije do njih navijaca , njihova kriminalna uprava je kriva za onu propast od fudbala sto igraju !!!
sto se tice ovog dresa , SKINULI SMO , SKINUT CEMO OPET , SKIDAT CEMO DOK POSTOJIMO , NEMA VEZE I AKO NISMO FER , NECEMO OPET BITI FER , SLJEDECI PUT CE DOBITI PO NOSU OD MENE PRVOGA , STETA SAMO STO GA NISMO ISALI NA NULU , BAS JE NEUREDAN ONAKO !!!
ajmo molim navijace VELIKE SLOBODE da se vratmo na temu , ne nasjedajte provkacije nikakve , jesmo druga liga , pa ljudi GLASGOW RANGRS je 4.liga pa su jedan od najvecih svjetskih klubova sa rekordim posjetama i velikim brojem navijaca , JUVENTUS JE do skoro igrao 3 ligu pa onaj PALERMO danas nije veci klub , dakle ne nasjedajte , pustite PACENIKE i molim vas vratimo se na temu ... pomirite se s tim dsmo popularni , a takvi uvjek imaju FANOVE i HEJTERE !!!
ovi iz Gracanice se loze nesto umjesto da priznaju da smo pokradeni I TACKA , nije do njih navijaca , njihova kriminalna uprava je kriva za onu propast od fudbala sto igraju !!!
sto se tice ovog dresa , SKINULI SMO , SKINUT CEMO OPET , SKIDAT CEMO DOK POSTOJIMO , NEMA VEZE I AKO NISMO FER , NECEMO OPET BITI FER , SLJEDECI PUT CE DOBITI PO NOSU OD MENE PRVOGA , STETA SAMO STO GA NISMO ISALI NA NULU , BAS JE NEUREDAN ONAKO !!!
ajmo molim navijace VELIKE SLOBODE da se vratmo na temu , ne nasjedajte provkacije nikakve , jesmo druga liga , pa ljudi GLASGOW RANGRS je 4.liga pa su jedan od najvecih svjetskih klubova sa rekordim posjetama i velikim brojem navijaca , JUVENTUS JE do skoro igrao 3 ligu pa onaj PALERMO danas nije veci klub , dakle ne nasjedajte , pustite PACENIKE i molim vas vratimo se na temu ... pomirite se s tim dsmo popularni , a takvi uvjek imaju FANOVE i HEJTERE !!!
Ko je koga provociro tu? Ovdje je zamjena teza u pitanju. Jel lik došo u TZ sa dresom SA il je šeto svojim gradom?
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
- SiggySinatra
- Kontakt:
Haj dodji, i prodji kroz Slavinovicehamogr76 je napisao/la:JASENKO je iz Grčanice ,vatreni navijač SARAJEVA,,,,,nije vas provociro garant jer često je u gradu u dresu Sarajeva,,,,a vi ste došli u njegov grad i matletirali ga samo zato što navija za Sarajevo.....Sutra dolazim u Tuzlu u dresu Želje.....

I to baš ispred stadiona, i to baš ispred Fukara, koja slučajnost. Izgleda da mu splet j e b e n i h okolnosti nije išao na ruku.Marokanac je napisao/la:Ko je koga provociro tu? Ovdje je zamjena teza u pitanju. Jel lik došo u TZ sa dresom SA il je šeto svojim gradom?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- SiggySinatra
- Kontakt:
Vise srece drugi putVolimTz je napisao/la:I to baš ispred stadiona, i to baš ispred Fukara, koja slučajnost. Izgleda da mu splet j e b e n i h okolnosti nije išao na ruku.Marokanac je napisao/la:Ko je koga provociro tu? Ovdje je zamjena teza u pitanju. Jel lik došo u TZ sa dresom SA il je šeto svojim gradom?
- delpiero20
- Kontakt:
Puno srecehamogr76 je napisao/la:.Sutra dolazim u Tuzlu u dresu Želje.....

Ne bi te niko dirao da nosis cvz ili partizan...al postoji dobra mogucnost da fasujes ako naletis na kakvog ludjeg momka

Skinut mu je dres zato sto je bio provokator, a neznam sta stime hoces da postignes da dođes sa dresom Zelje.Vjerovatno samo ovdje provociras, al ako uistinu dođes sta time zelis pokazat koja je tvoja poenta.Ako naleetis na nekog iz grupe vjerovatno ce ti skinut dres,ostalim gradanima to nesto nije ni bitno. cak mnogi momci iz grupe ce ti samo reci da provociras i da bolje ti je da skinies jer mozes naletiti na neku budalu. a to je sustina tako ti je u svakom gradu od Tuzle,Sarajeva ,Mostara,itd.hamogr76 je napisao/la:ja ti samo kažem da ste čovjeka matletirali u njegovom gradu,uzeli mu dres koji je njegovo vlasništvo i to vas 5 na Jasenka nema u čovjeku 50 kila sa poštanskom torbom....to je vrhunac tvog diletantizma...i doću u dresu Želje u Tuzlu a ti me sačekaj....TRUST je napisao/la:Sto džaba pišeš glupsti ovo sto su fukare uradili uradila bi i svaka druga grupa,al eto ti imas neku potrebu da se svadas sa nekim i da izazvivas na forumu pa pises gluposti. I sad ocekujes da ti neko pocne psovat i prijetit radi tvoje zadnje recenice. I onda da krene neka velika rasprava oko obicne gluposti. i umjesto da citam o svom klubu ja moram ovdje gluposti i svade citat.hamogr76 je napisao/la:JASENKO je iz Grčanice ,vatreni navijač SARAJEVA,,,,,nije vas provociro garant jer često je u gradu u dresu Sarajeva,,,,a vi ste došli u njegov grad i matletirali ga samo zato što navija za Sarajevo.....Sutra dolazim u Tuzlu u dresu Želje.....
- delpiero20
- Kontakt:
Valja ti u cetrdesetosmicu bez majice 

Cuj im price da neko dodze u Sarajevo u slobodinom dresu...Pa jadan nebio gdje ces poredit fukare sa Sarajevom i Zeljom..Hordi i Manijaka ima vise nego u tuzli stanovnika.Druga stvar -rekao sam vam da ste mozda 3 ekipa u TZ kantonu..Kazu da ce te mozda imati (kad vam se zavrsi stadion)najbolji u naredni 10-15 god u federalnoj ligi.Stvarno je danas bio suncan dan u Sarajevu
Sto su se neki digli u pm .. sta hocete dodje provocirati samo mu skinuli dres i haj vozdra...dok bi te sarajlije polomile ili ne daj Boze sta gore uradili..
Jos citam post onog pacenika pozdrav iz Gabele itd.. idi sakrij se podere vas neki anonimus iz Golubovaca i on se nadje nekom smijatii

Jos citam post onog pacenika pozdrav iz Gabele itd.. idi sakrij se podere vas neki anonimus iz Golubovaca i on se nadje nekom smijatii

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
I sad im to daje za pravo da smiju skidati dresove, a mi ne smijemo jer smo manja grupa. Interesantno razmišljanje, dapače odlično razmišljanje.hoskos je napisao/la:Hordi i Manijaka ima vise nego u tuzli stanovnika
Oni sve smiju dok ostali ne smije nista

Može li jedna opaska ako se neče neko ljutiti. Vidi skinuli mu dres nije fino brate ne igrate sa Sarajevom a mi smo vam najmanje krivi za sve što vam se desilo ali dobro nečemo o tome.Ja sam bio u Podgorici nikad mi ljepše nije bilo niko mi nije ni rekao nešto a kamoli da mi uzme dres a mogao je jer smo šetali po Podgorici a poslije utakmice drot-kornjača me zamolio kad sam skinuo dres da mu poklonim ja sam to uradio čovjek me zagrlio slikao se sa mnom i rekao mi je hvala jarane. Uporedite ovaj gest i gest prema tom momku izvinjavam se ako gnjavim.
Sarajevo ljubavi moja!
joj al volis slagat, meni se javio forumas @space da mu se to desilo i mogu kopirat privatne poruke ako treba. Nemoj brate da lazes, dzaba sebi nabijas crnjak. Oces da kazes da desetorica nisu smjela jednom nista i ocekujes da ti neko vjeruje.STBoys je napisao/la:Pa jesam i dopunio kr i izasao vi i dalje stojali tamo ja produzim u grad,mada sam trebao dole,naravno da mi nije bilo svejedno jer vas je bilo desetak al niste ga dobili xDahmad_tz je napisao/la:cuj laganini, a nisi napiso kad si uletio radnjuSTBoys je napisao/la:Bio sam ja prosle godine na prijateljskoj Gradine i Slobode u kacketu Sarajeva,kad sam krenuo da izadjem sacekala me grupa i jedan mi prisao kaze daj kacket ja ga poslao u pm i on zove ove ostale ja laganini produzim u grad. Posle sam se cuo s tim likom na netu smio mu se,a on nesto prijetio.
Hebo ovo prepucavanjee njima niko nista ne smije,dobro je pa nisu napisali da je ovo drzavni udar itd..
Jel neko od vas vidio ove nase legende na mecu u Gracanici,gdje je Meske,Secer,Lica itd.. ???
Jel neko od vas vidio ove nase legende na mecu u Gracanici,gdje je Meske,Secer,Lica itd.. ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.