19FKS46 je napisao/la:A sta kazes na Selimovic + Bulic = DreamKURAC ???Zukanovic je napisao/la:Selimovic + Husaric = Dreamteam
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
Sve mu diraj, samo u Bulice ne! I potpisane dresove koje dobije od igraca. khm khm19FKS46 je napisao/la:A sta kazes na Selimovic + Bulic = DreamKURAC ???Zukanovic je napisao/la:Selimovic + Husaric = Dreamteam
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Prije molis me da ti sve kazem sta znam, sada pravis se budala.

"Molila" je tebe raja po onoj grupi svasta nesto, dok se nisi otkrio..
Dobar pokusaj suka, mogu i ja tako svasta napisati ofrlje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
djesi bebooooooZukanovic je napisao/la:Prije molis me da ti sve kazem sta znam, sada pravis se budala.![]()
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Samo ti pricaj ja znam istinu. Cezar, Emerson, Kramar, Deni, Harba, Duljevic, Stepanov i ostale su na mojoj strani. 
nemojte ga prozivat postat će BullyćZukanovic je napisao/la:Samo ti pricaj ja znam istinu. Cezar, Emerson, Kramar, Deni, Harba, Duljevic, Stepanov i ostale su na mojoj strani.
Bio si ti dobro obavjesten, tu nema sumnje i znao si dobre informacije. Problem je sto ti je zadatak bio da lozis tamo svu raju po grupi i ovdje na forumu da pregovaramo sa extra igracima kao Aleksandrov, dok nam u stvarnosti tvoj haver Bulic trpa Kramare, Cezare i slicne panjeve. Znas bolan i sam sto si se posvađao sa svima nama i kako si ispao kurava zeljna paznje samo.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ode i skaut. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Danas molit Boga i Slobodu

I sada samjoker90 je napisao/la:Bio si ti dobro obavjesten, tu nema sumnje i znao si dobre informacije. Problem je sto ti je zadatak bio da lozis tamo svu raju po grupi i ovdje na forumu da pregovaramo sa extra igracima kao Aleksandrov, dok nam u stvarnosti tvoj haver Bulic trpa Kramare, Cezare i slicne panjeve. Znas bolan i sam sto si se posvađao sa svima nama i kako si ispao kurava zeljna paznje samo.
ali ova tema nije za javnost zato ne treba vise nastaviti.
Revidiraj cijene na TM ako imalo obraza imas.Zukanovic je napisao/la:I sada samjoker90 je napisao/la:Bio si ti dobro obavjesten, tu nema sumnje i znao si dobre informacije. Problem je sto ti je zadatak bio da lozis tamo svu raju po grupi i ovdje na forumu da pregovaramo sa extra igracima kao Aleksandrov, dok nam u stvarnosti tvoj haver Bulic trpa Kramare, Cezare i slicne panjeve. Znas bolan i sam sto si se posvađao sa svima nama i kako si ispao kurava zeljna paznje samo.jesam ja kriv sto igrac ne dolazi u klub? svaki igrac koji sam reako bio je iu igri. Bulic je samo za Kramar "kriv" nista vise. ja ne znam sto lazes. ja i jos jedan (ne znam koje bio) nesto nije moglo i ja otisao. ali to i ti znas, ne znam sto pricas neku glupost.
ali ova tema nije za javnost zato ne treba vise nastaviti.
Radovac skuplji od Armina Hodzica,jes dobar ti u glavu?
Jesi ti? ja vidim Radovac 1.0 i Armin 4.0
- PitarBordo
- Kontakt:
Al' fakat nam se raja smije s ovim cijenama... Kad pogledaš im svima igre ove sezone.. Tugica. 
Samo Saraj'vo.
prije godinu smo svi čekali odlazak u vitez i da osiguramo titulu, a sad cekamo da sloboda uzme kup da idemo u europu..

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Osmijeh sa lica ne skida covjek, ljuuubi majka dijete svoje sretno!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
[youtube][/youtube]joker90 je napisao/la:Osmijeh sa lica ne skida covjek, ljuuubi majka dijete svoje sretno!
Jedan naš čelnik " Svakom velikom klubu se potkrade jedna loša sezona ".
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, mnon46, Puas i 36 gostiju.