godrina je napisao/la:Schwarz je napisao/la:Ono koga bih ja kritikovao jeste Bucan.On nema mjesta vise u ovom Želji.Kad god udje u igru on apsolutno nista korisno ne uradi.Konstantno mlataranje rukama i pravljenje nekih glupih faula mi ide na neku stvar.Od igraca koji ima 34 godine ocekujes da uradi nesto korisno na terenu da stane na loptu, al jok on sve suprotno. Sto si igrao igrao si.Dati sansu nekom junioru je bolje nego njemu.Dakle bolje je gurati Beganovic i Hirosa.Od njih u buducnosti mozemo imati koristi ,od ovog nikakve
ne zna se koga on vise nervira kad udje, nas ili protivnika na terenu ( u pravu je bio komentator, mozda mu je to zadatak

)
NE znam sta ste Vas dvojica navalili na Seju kao da ga Vi iz svog dzepa placate?
**** Vas ta negativna prica.
Za VAsu informaciju, koliko god on lose odigralo, sto je i logicno zbog godina i svega, ipak je jedini igrac sa mudima, jer da nemamo takvih, kao sto nismo imali, gubili bi utakmice, a da protivnka ne dotaknemo a mi zavrsimo sa nekoliko povrijedenih igraca.
Ocigledno da je Sejin zadatak da pravi destrukcije, jer drugi igraca sa mudima, osim Kokota nemamo..