FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Trebao si malo zamutiti ovu sliku ako si htjeo da ovo pogadjanje bude malo zanimljivijeChelsea_CBH je napisao/la:Legendo, svaka čast na pokazanom znanju, rijetki to znaju, jer on nije igrao puno, ali je u kratkom roku postao ikona Bayerna.guber90 je napisao/la:Koliko ja vidim to je Ciriaco Sforza.
- moustapha
- Kontakt:
Na temi Reala stavio sliku Hiera i pita ko je ovaj.
Od Liverpoolovaca trazi da prepoznaju Fowlera.
Sve igraci koje bi trebali prepoznati svi koji prate fudbal, a ne samo navijaci tih klubova.
Od Liverpoolovaca trazi da prepoznaju Fowlera.
Sve igraci koje bi trebali prepoznati svi koji prate fudbal, a ne samo navijaci tih klubova.
#divovi
i ja ne kontam koji mu je vrag sa ovim slikamamoustapha je napisao/la:Na temi Reala stavio sliku Hiera i pita ko je ovaj.![]()
Od Liverpoolovaca trazi da prepoznaju Fowlera.![]()
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
ma ne zamjerite mu,izgleda da je danas ustao na lijevu nogu il je zaboravio popiti lijekove 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- suicidesquad
- Kontakt:
Da je igrao u Chelseaju razumio bi, ali u Bayernu se ikona i legenda ne postaje tako lako. Sforza je bio daleko od ikone u to vrijeme, ali je dao doprinos u osvajanju Uefa Kupa i drugog mjesta u Bundesligi. Njegovu drugu epizodu u Bayernu ne treba ni spominjati jer je više vremena provodio na klupi.Chelsea_CBH je napisao/la:Legendo, svaka čast na pokazanom znanju, rijetki to znaju, jer on nije igrao puno, ali je u kratkom roku postao ikona Bayerna.guber90 je napisao/la:Koliko ja vidim to je Ciriaco Sforza.
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Pa zašto ga navijači dižu u nebo? I ne da je samo ikona Bayerna, nego i Intera.suicidesquad je napisao/la:Da je igrao u Chelseaju razumio bi, ali u Bayernu se ikona i legenda ne postaje tako lako. Sforza je bio daleko od ikone u to vrijeme, ali je dao doprinos u osvajanju Uefa Kupa i drugog mjesta u Bundesligi. Njegovu drugu epizodu u Bayernu ne treba ni spominjati jer je više vremena provodio na klupi.Chelsea_CBH je napisao/la:Legendo, svaka čast na pokazanom znanju, rijetki to znaju, jer on nije igrao puno, ali je u kratkom roku postao ikona Bayerna.guber90 je napisao/la:Koliko ja vidim to je Ciriaco Sforza.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- suicidesquad
- Kontakt:
Ko ga bola diže?
U njegove dvije kratke epizode u Minhenu, Bayern je imao mnogo boljih i većih igrača, pored kojih ovaj nije mogao doći do izražaja. Može jedino biti ikona K'lauterna jer je najbolje partije pružao igrajući za taj klub. Dobre igre u K'lauternu su ga i dovele do Bayerna.
ma kakav crni Sforca ... doveo ga Hitzfeld jer je svicarac a em su ga povrede zeznule em nije nešto poseban igrač ...
-
Chelsea_CBH
- Kontakt:
Lako vam je pričati ovdje na forumu tako, al spomenite takvo što u Minhenu ili u povijesnom muzeju Bayerna, bi se ljuti frapirali. Tamo je Sforza božanstvo, nije stvar u dvije sezone provedene u Bayernu, nego u tome da je čovjek donio Ligu prvaka tom bavarskom gigantu.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- moustapha
- Kontakt:
Koji si ti smor posto. Hajd malo prohodaj, odmori se od racunara. Danas si napisao previse postova, a nijedan ti nije smislen.
#divovi
pa taj nije igrao ni finale lige prvaka a i utakmice u samom eliminatornom djelu nije ni igrao radi povrede ...
Ovaj me posjeca na onog sa duplim acc. što sam sebi postavlja pitanja
Ovaj me posjeca na onog sa duplim acc. što sam sebi postavlja pitanja
sforzu kao velikog igrača bundeslige bi svaki bolji poznavaoc fudbala, a posebno bundeslige prepoznao....inace sforza je veci doprinos dao u k'lauternu nego u bayernu...u svojoj prvoj epizodi u bayernu je imao značajniju ulogu, u drugoj više ulazio s klupe al u par utakmica lige prvaka je igrao...prije svega je ulazio kako bi se čuvao rezultat jer je svojim iskustvom imao taj doprinos....naravno da je mnogo igrača dalo veci doprinos u bayernu...sforza je tu ostavio kakav takav trag, a u bundesligi je ostavio ogroman trag
opet ova zanimljiva situacija da i ovde neki hitzfelda svrstavaju u švicarce, koliko puta su ga naši komentatori svrstavali
opet ova zanimljiva situacija da i ovde neki hitzfelda svrstavaju u švicarce, koliko puta su ga naši komentatori svrstavali
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Centre forward
- Kontakt:
Gdje su nove slikice, hocu da pogadjammmmm

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
ama kakav crni uticaj Sforce na rezultate Bayerna ... isto ko da bi se reklo Christian Lell imao veliki uticaj na osvajanje duple krune 2007/2008 ... uostalom koga je on mogao zamjeniti svojim iskustvom i zatvoriti utakmicu ? Effenberga, Jeremisa, Scholl-a ? tip je bio ofanzivni veznjak il igrač iza napadača ... a da li je on nekakve defanzivne vezije igrao ja ga se takvog ne sjecam ...
u sezoni 2000/01 je igrao u defanzivnom veznom redu par puta...inače je bio dosta varijabilan u veznom redu...samo znaš šta samo ga s lellom ne uporedjuj, od njega je imao mnogo vece zaslugethulkazal je napisao/la:ama kakav crni uticaj Sforce na rezultate Bayerna ... isto ko da bi se reklo Christian Lell imao veliki uticaj na osvajanje duple krune 2007/2008 ... uostalom koga je on mogao zamjeniti svojim iskustvom i zatvoriti utakmicu ? Effenberga, Jeremisa, Scholl-a ? tip je bio ofanzivni veznjak il igrač iza napadača ... a da li je on nekakve defanzivne vezije igrao ja ga se takvog ne sjecam ...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
U Bayernu sumnjam, Lell je makar napravio iluziju jer je timu islo dobro pa je i njemu onako bilo ok. Sforca je jedno 3/4 svoga boravka u Bayernu bio povređen a ono sto je bio zdrav klupa a što je odigrao ništa posebno nije pokazao ...effe_sa je napisao/la:u sezoni 2000/01 je igrao u defanzivnom veznom redu par puta...inače je bio dosta varijabilan u veznom redu...samo znaš šta samo ga s lellom ne uporedjuj, od njega je imao mnogo vece zaslugethulkazal je napisao/la:ama kakav crni uticaj Sforce na rezultate Bayerna ... isto ko da bi se reklo Christian Lell imao veliki uticaj na osvajanje duple krune 2007/2008 ... uostalom koga je on mogao zamjeniti svojim iskustvom i zatvoriti utakmicu ? Effenberga, Jeremisa, Scholl-a ? tip je bio ofanzivni veznjak il igrač iza napadača ... a da li je on nekakve defanzivne vezije igrao ja ga se takvog ne sjecam ...![]()
Zar ste zaboravili koji je virtouz bio Sforza pa Efenberg i Scholl su bili u sjeni ovog švicarca u to vrijeme. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hehe, što vas napali ovaj plavi zubati lav
Sforza na Betzenbergu poslovođa a na Olimpijskom stadionu vodonoša.
Hajd, makar se sastavila stranica da se ne spomene Boa (aa klare?)
Sforza na Betzenbergu poslovođa a na Olimpijskom stadionu vodonoša.
Hajd, makar se sastavila stranica da se ne spomene Boa (aa klare?)
Vom Jäger zum Gejagten
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Cuj Sforza legenda.
Pa brate ne postaje se legenda jednog Bayerna tako lako. To bi bilo isto kao da sam ja na temu Chelsea postavio sliku Roberta Hutha i rekao da je ikona kluba. Ikone su Beckenbauer, Effenberg, G. Muller, S. Meier, Kahn, Rumeni itd.
Helem nejse...
Posto se nema sta pametnije pisati, a vidim i da smo krenuli sa stavljanjem slika legendi kluba
, da se potsjetimo nasih bivsih zvijezda koje su odselile u glavni grad Svabije.

Pa brate ne postaje se legenda jednog Bayerna tako lako. To bi bilo isto kao da sam ja na temu Chelsea postavio sliku Roberta Hutha i rekao da je ikona kluba. Ikone su Beckenbauer, Effenberg, G. Muller, S. Meier, Kahn, Rumeni itd.
Helem nejse...
Posto se nema sta pametnije pisati, a vidim i da smo krenuli sa stavljanjem slika legendi kluba

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.