FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Zar ne moze Gradska uprava ili Stadion Tusanj ko je vec nadlezan zabranit im upotrebu stadiona? Nek idu u Tojsice igrat
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Nazalost, ta ista uprava je i rekla da je stadion "gradski"

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ako ne pobjedimo Igman, kako god zavrsili Sloga-Posusje mi ispadamo 90 posto.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dok god je stadion gradski, oni imaju jednako pravo kao i mi da ga koriste. Kao što bi to pravo imao npr. Proleter iz Slavinovića, Mladost iz Soline i sl. da igraju u Premier ligi. Puno se mi bavimo i razmišljamo o glupostima, a imamo 5x prećih stvari.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Da bar donesu, iako nam trebaju sva tri boda. Očigledno da ćemo se mi sa Igmanom i boriti za to mjesto ako se izgubi sutra teško će se vratiti.
Vrijeme je za prvu gostujuću pobjedu. Ubjedljivo smo ih dobili u prvom dijelu sezone.
Nadam se samo da će startat Komazec od prve minute jer jedini od napadača je sposoban za postići gol
Nadam se samo da će startat Komazec od prve minute jer jedini od napadača je sposoban za postići gol

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Igman je 100x ozbiljnija ekipa od nas u svakom smislu.
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Pa i nisu se vala nesto posebno pokazali u prethodne 2 utakmice protiv nas, idemo po pobjedu i ofanzivno od samog starta pa sta bude

SLOBODA ILI NIŠTA
Bezveze stvarate toliku famu o Igmanu, kakav Igman, ako se plase Igmana i Musemica nek se prestanu baviti fudbalom, psiha je cudo, pisu se naruceni eseji o Igmanu i Husrefu.....Igman je bio u totalnom autu, sad su samo ekipa u autu, Sloboda je sigurno bolja ekipa i od Igmana, Leotara i obje Sloge....razvalili Sarajevo i stali, prepali se sami sebe i pobjede, tog Igmana nakantali, kao i Leotara, druga stvar je sto je ova ekipa igrala hrkljusa sa Jahom, kad se sjetim ovdje smo se zyaebavali da ce staviti Jahu za trenera, kad ljudi ga postavise za trenera
, taj nema sta ni pionirima pokazati a kamo li starijim selekcijama.....katastrofa je blaga rijec sta uradise.....

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Jesmo kvalitetnija ekipa po igračkom kadru od konkurenata, ali kao što se zna ne može se preko noći sa anti fudbala preci na brzu igru. Igman je napravio promjenu trenera na pauzi kada se i trebaju treneri mijenjati jer u toku polusezone se samo u nuzdi treba trener zamijeniti. Oni su imali vremena prilagoditi se Husrefu, a Pranjić nam je došao prije 2 sedmice i sada se trebaju igrači prilagoditi. To je jedina prednost Igmana.Skver je napisao/la: ↑14 apr 2023, 21:22Bezveze stvarate toliku famu o Igmanu, kakav Igman, ako se plase Igmana i Musemica nek se prestanu baviti fudbalom, psiha je cudo, pisu se naruceni eseji o Igmanu i Husrefu.....Igman je bio u totalnom autu, sad su samo ekipa u autu, Sloboda je sigurno bolja ekipa i od Igmana, Leotara i obje Sloge....razvalili Sarajevo i stali, prepali se sami sebe i pobjede, tog Igmana nakantali, kao i Leotara, druga stvar je sto je ova ekipa igrala hrkljusa sa Jahom, kad se sjetim ovdje smo se zyaebavali da ce staviti Jahu za trenera, kad ljudi ga postavise za trenera![]()
![]()
![]()
, taj nema sta ni pionirima pokazati a kamo li starijim selekcijama.....katastrofa je blaga rijec sta uradise.....
Igman jest u ovom trenutku mozda bolje poslozena ekipa, mozda uigranija, ali niko od njih ne ocekuje neku spektakularnu igru ali ocekujemo da se ne skidaju nikome a pogotovo ekipama u direktnoj borbi za opstanak.....
🔴⚫️
Sutra samo srce na teren, bodove svakako ne skupljamo!!!!!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Beduin
- Kontakt:
Koliko se hvali Igman da sam 2x morao otici na tabelu i traziti ih u borbi za Evropu.
Brat Komazec kao da je smrsao malo, fizicki mi tako izgleda u zadnje vrijeme. Redovno trenira i individualno, zajedno sa Vranjesom.
Ali Vosnjak je fizicki zvijer, isklesan sav, pravo spreman i potkovan, bas je momak u treningu i vidi se da je radio na sebi od malena. Samo jos takticki da sazrije i uz kvalitetnije suigrace cinili bi prejaku sredinu terena.
Brat Komazec kao da je smrsao malo, fizicki mi tako izgleda u zadnje vrijeme. Redovno trenira i individualno, zajedno sa Vranjesom.
Ali Vosnjak je fizicki zvijer, isklesan sav, pravo spreman i potkovan, bas je momak u treningu i vidi se da je radio na sebi od malena. Samo jos takticki da sazrije i uz kvalitetnije suigrace cinili bi prejaku sredinu terena.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ja se nadam makar jednom sutu na protivnicki gol u prvih 60 minuta. To bi za ove manekene bilo ravno pobjedi.
Jedan grad, jedna ljubav!
Nema Vranjesa danas.
Onda bolje gledat farbu kako se suši danas u 16h.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- RollingPaper
- Kontakt:
Ako sutnemo na gol 2 puta, ja zadovoljan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.