Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Zeznuta tekma
Realno bolje da nismo ni dosli nego ovako da gledamo njih kako igraju
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Napadački su večeras domaćini preraspoloženi, igraju kući, imaju momentum i publiku uz sebe.
Mi jos nismo svoji, fali ta kontrola tekme. Mislim da nam je najbolja šansa definitivno stvaranje prilike iz kontre, ali zasad to ne uspjeva, dobro nas zatvaraju.
Imali smo sreće sa ofsajdom...
Mi jos nismo svoji, fali ta kontrola tekme. Mislim da nam je najbolja šansa definitivno stvaranje prilike iz kontre, ali zasad to ne uspjeva, dobro nas zatvaraju.
Imali smo sreće sa ofsajdom...
A daj Robbo pa ovo je uzas kako igras
Jbt jesmol spremili ista yem ove duge lopte na Salaha
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kad smo zadnji put bili ovako sabijeni
Minimalan poraz je premija ovdje, mora pojacat sredinu do pol jbt..

Minimalan poraz je premija ovdje, mora pojacat sredinu do pol jbt..
Nmg vjerovat da smo propustili Kvichu za smijesne pare
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Ma njihov napad je brutalan večeras, Kvara, Ousmane, pa i ovaj Barcola nije loš.
Što jest, jest - imamo dosta sreće do sada
Ali mislim da ih Slot nije podcijenio i da je namjerno postavio ovako defanzivnu ekipu, u drugom poluvremenu očekujem totalni drugačiji pristup
Što jest, jest - imamo dosta sreće do sada
Ali mislim da ih Slot nije podcijenio i da je namjerno postavio ovako defanzivnu ekipu, u drugom poluvremenu očekujem totalni drugačiji pristup
Prije bi rekao da je ova zbijenost nazad rezultat PSG-ove igre, vec nekog naseg plana.
Srce, čast i ponos!
Provukli smo se ovo poluvrijeme najvise zahvaljujuci Alisonu. Igraju slicno ko Atalanta kad je lopta u nasem posjedu pa ne mozemo dugo da je zadrzimo. Nadam se boljoj igri u drugom, mozda Nunez sa svojom trkom moze nesto donijeti
-
- Kontakt:
Dugo nas neko nije ovako ishandrio. Ne znam kako je 0-0 iskreno.
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Pariz ubi presingom. Ne mogu da vjerujem koliko Liverpool nije u stanju da uveže tri pasa. Alisonu kapa do poda. Van Dijk i donekle Konate jedini prolazna ocjena. Ostali užasno.
Imam osjećaj da ovoj ekipi ne odgovara odmor. Kao da čim odmore ispadnu iz ritma.
Valjda Slot uspije vratiti kontrolu u vezni red
Imam osjećaj da ovoj ekipi ne odgovara odmor. Kao da čim odmore ispadnu iz ritma.
Valjda Slot uspije vratiti kontrolu u vezni red
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Svakako. Ali nisam siguran da ovu igru mogu igrati 90 minuta. Zato kontam da ce drugo poluvrijeme biti drugačije što se naše igre tiče.
Ako Francuzi pak ovako nastave, ima da ga primimo 100%

Bas sam se iz ovog razloga nadao da ce krenuti sa ekstra veznjakom kao i protiv Citya, nemamo kontrole nikako, a Jota je bas visak
Srce, čast i ponos!
Diaz je za 2 levela najgori na terenu večeras.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ma kako nece moci igrati, vidis da niko u ovom Parizu nema vise od 65 kg, mogu trcati do sutraFieldsOfAnfieldRoad je napisao/la: ↑05 mar 2025, 21:52Svakako. Ali nisam siguran da ovu igru mogu igrati 90 minuta. Zato kontam da ce drugo poluvrijeme biti drugačije što se naše igre tiče.
Ako Francuzi pak ovako nastave, ima da ga primimo 100%![]()
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ne pamtim poluvrijeme u zadnjih 10 godina da je neko ovako razvalio Liverpool na proste faktore i prosto je nevjerovatno da nije barem 2-0 za PSG. Velika kolicina srece takoder u dva navrata kod VAR-a i Ali koji brani bolesno dobro.
Nije Arne postavio ovako tim ciljano nego je PSG s Enriqueom u potpunosti nadigrao Slota i Liv. Sredinu izdominirali jer imaju odlicne tehnicki potkovane igrace dok isti ti u sredini igraci formiraju trokutove na najslabijim tackama Liverpoola, a to su Trent i Robo gdje ih overloadaju i koriste njihove mane kao sto su sporost, lost start itd. Konate i Virgil zbog toga su razbacani na sve strane i njih dvojica zajedno s Alijem drze ekipu jer su napravili par blokova svakih koji su sprijecili golove. Sredina je totalno nadigrana i tu ce Slot morati mjenjati nesto jer i Macca i Sobo su kao i Virgil i Konate ispadali zbog rupa na uglovima 16erca. Salah i Diaz odjseceni iako Salah barem uspije da smiri loptu i primi, zagradi istu dok je Diaz katastrofalan i igra uzasnu tekmu te se nadam da ce izaci dmah na pol.
U drugom je kljuc sredina iako ne vidim nacin da PSG stane, igraju fantastican fudbal. Jedina sansa je da se zbiju vise i da Graven ili nego u sredini presjece jednu loptu i da jedna od onih dugih kad je 3 na 3 bude iskoristena i da s eneki gol kroz tu brzu tranziciju jer je u prvom PSG uzeo taj proracunati rizik i odlicno zatvorio nazad sve te pokusaje.
Najgore pol ove sezone definitivno ali nije samo do njih nego je vise do PSG-a koji igra brutalno dobro.
Nije Arne postavio ovako tim ciljano nego je PSG s Enriqueom u potpunosti nadigrao Slota i Liv. Sredinu izdominirali jer imaju odlicne tehnicki potkovane igrace dok isti ti u sredini igraci formiraju trokutove na najslabijim tackama Liverpoola, a to su Trent i Robo gdje ih overloadaju i koriste njihove mane kao sto su sporost, lost start itd. Konate i Virgil zbog toga su razbacani na sve strane i njih dvojica zajedno s Alijem drze ekipu jer su napravili par blokova svakih koji su sprijecili golove. Sredina je totalno nadigrana i tu ce Slot morati mjenjati nesto jer i Macca i Sobo su kao i Virgil i Konate ispadali zbog rupa na uglovima 16erca. Salah i Diaz odjseceni iako Salah barem uspije da smiri loptu i primi, zagradi istu dok je Diaz katastrofalan i igra uzasnu tekmu te se nadam da ce izaci dmah na pol.
U drugom je kljuc sredina iako ne vidim nacin da PSG stane, igraju fantastican fudbal. Jedina sansa je da se zbiju vise i da Graven ili nego u sredini presjece jednu loptu i da jedna od onih dugih kad je 3 na 3 bude iskoristena i da s eneki gol kroz tu brzu tranziciju jer je u prvom PSG uzeo taj proracunati rizik i odlicno zatvorio nazad sve te pokusaje.
Najgore pol ove sezone definitivno ali nije samo do njih nego je vise do PSG-a koji igra brutalno dobro.
Joj lika pa fkt sablonske izmjene, nema muda da promjeni na halfu taktiku
10 sec nemg loptu zadrzati
10 sec nemg loptu zadrzati