Što je nebitno za prvi set koji smo svi vidjeli. Čovjek je odigrao bez greške, odlično servirao, preuzimao inicijativu, poen za brejk je najbolji primjer.Armala je napisao/la:Ta klasa mu nije pomogla da udje u glavni zrijeb GS a 86 je godiste.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisam gledo Basica na ovom turniru ali upitnik mi je iznad glave kako se nasao u finalu?!
Jbg nije dzaba skoro 150 pozicija iznad Mirze. Nije on sad Nadal ili Djokovic ali znamo na sta se misli.Armala je napisao/la:Effenberg je napisao/la:Rukfas je stvarno klasa, nemoze se ovdje Mirzi nista prebaciti.
Ta klasa mu nije pomogla da udje u glavni zrijeb GS a 86 je godiste.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Valjda ce upast u neku krizu,jer inace ne vidim kako ce mirza ovo okrenut 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ma mora ga nekako načeti, maloprije je imao 15:15 i loš drugi servis, ali je ramom udario lopticu. Dustov još nije bio pod pritiskom.esprit24 je napisao/la:Valjda ce upast u neku krizu,jer inace ne vidim kako ce mirza ovo okrenut
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo ga, proizveli su jos jedno tenisko mlataralo u klasu!
Berankis je 200 mjesta bolji od Mirze pa sta bi jucer!?
Uzbek koristi neprepoznatljivo slabo izdanje naseg igraca pa iako ga ova pobjeda gura u Top 100 nema taj materijala da napravi nesto kao Estrella, recimo. Ovo je vrh i raspolozeni Aldin u utorak ga moze vratiti gdje mu je i mjesto!
Uzbek koristi neprepoznatljivo slabo izdanje naseg igraca pa iako ga ova pobjeda gura u Top 100 nema taj materijala da napravi nesto kao Estrella, recimo. Ovo je vrh i raspolozeni Aldin u utorak ga moze vratiti gdje mu je i mjesto!
Zadnja izmjena: Biki, dana/u 22 feb 2015, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Loše Mirza igra, samo fh i 1. servis koliko toliko dobro a ostalo dosta loše. Samo 6 poena na servis Dustova je uzeo, premalo
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne moze ni ovaj citav mece igrat bez greskeVirtu4l je napisao/la:Ma mora ga nekako načeti, maloprije je imao 15:15 i loš drugi servis, ali je ramom udario lopticu. Dustov još nije bio pod pritiskom.esprit24 je napisao/la:Valjda ce upast u neku krizu,jer inace ne vidim kako ce mirza ovo okrenut
Publika na Mirzinoj strani
Koje slabo izdanje, čovjek je ubacio 85% prvog servisa, protiv toga ne možeš. Možeš samo držati svoj servis, a Mirza to nije uspio.Biki je napisao/la:Uzbek koristi neprepoznatljivo slabo izdanje naseg igraca
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
75% i to nije sila kojoj ne mozes uzvratiti s return-om koji danas slabo radi kod Mirze i tu je kvaka.Rikardas je jucer bio opasniji, ali je Mirzino izdanje jucer i danas , nebo i zemlja!
Zadnja izmjena: Biki, dana/u 22 feb 2015, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I kad ima šansu ode daleko u out. Ako se stabilizuje a nadam se da hoće može doći do pobjede.Biki je napisao/la:75% i to nije sila kojoj ne mozes uzvratiti s return-om koji danas slabo radi kod Mirze i tu je kvaka.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
85% u prvom setu. Da, to je sila kad to radi igrač visine 1,93.Biki je napisao/la:75% i to nije sila kojoj ne mozes uzvratiti s return-om koji danas slabo radi kod Mirze i tu je kvaka.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mozda nisam neki ekspert za tenis al mislim da nije potrebno ni biti ekspert da se vidi da Mirza danas veoma lose igra .Dobro je popravio se za 72 mjesta na atp listi 
Mirzine greske kumuju ovom rezultatu a nikako neki kvalitet ovog teletabisa.pu ybt odservira duplu
Ma vidjet ces u utorak da ce ga Aldin dobro zadeverati. Odmoran je i spreman za kinesku turneju nakon Cherbourga!esprit24 je napisao/la:Mirzine greske kumuju ovom rezultatu a nikako neki kvalitet ovog teletabisa.pu ybt odservira duplu
Možda se šta promijeni nakon ovog timeouta.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
hajde rukfaš, promaši koji prvi servis u narednom gemu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bojim se da ova dobra igra nije dosla prekasno
ajde kralju demantuj me molim te
ajde kralju demantuj me molim te
Dustov- novootkrivena teniska nada 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.