Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

MrMuscle
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la MrMuscle » 30 mar 2014, 23:26

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Sportsko državljanstvo se samo jednom može mijenjati :!: :!:
Znači Tino-Sven Sušić je naš zauvijek ?
Nazalost.... jedini igrac kojeg sam zelio da nam ''ukradu''... Al ni Zanzibar ga nece.... Ni za one igre nepriznatih drzava sto ce se uskoro odrzati....

Ono je copy paste izjava za Arslu, tj preslikana od Kole, dakle sto implicira da je izmisljenja i da je ''zuta''.... Da ga je htio on bi vec bio nas.... Jer nije da nije imao vremena da kaze onim diletantima u savezu da mu je potreban i da pokrenu proceduralne radnje promjene... Momciluka je vec vise od 1 god standardan.... A i otac odavno vec zeli da mu sin igra za BiH, a ne za selekciju razlicitih kultura i nacija....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 30 mar 2014, 23:27

bosnas_ je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Strašan potez Arslanagića. Idealna zamjena za Spahića.
citavu utakmicu je odigrao u velikom stilu,bez greske! Visok,korpulentan,odlican u skoku,disciplinovan... mene podsjeca na Muhameda Konjica... u sesnaestercu sve lopte su njegove! on je vec sada igracina,a samo mu je 20 godina! Daj Boze da ga ne izgubimo,bojim se da ce ga Belgija pozvat na SP i mi tu onda nemamo sta traziti...
On može da se neodazove na SP ako to želi?

Da sad neko ne misli da testiram patriotizam Dine, samo kažem da je to moguće, jel' tako?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 mar 2014, 23:31

legenda reala je napisao/la:

Opet se emir provaljuje s ovim Darko-m Smoljan-om :lol: :lol: a Princi mu bar deset puta objašnjavo da su Darko i Sead ista menadžerska agencija tj. da je zajedno drže :shifty:
A ti izgleda corav, pa ne vidis da je napisao Sead Susic :wtf:

Koliko covjek mora biti (da ne kazem sta), pa da ne konta da agencija i menadzer nisu isto.
Mozda crtanjem da pocnemo.

Da ti pojednostavim da lakse svaris. Da je napisao Darko Smoljan , ili agencija Germanija, ne bih reagovao, ali posto ciljano pise Sead Susic, onda moram. A ti se ne moras praviti glup.

I da ti jos vise pojednostavim, ako te bas interesuje, agencija je registrovana na Darkinu suprugu, Sead sa vlasnistvom NEMA NIKAKVE VEZE. Anel je od pocetka svoje karijere , jos od Rieda tu, kad nije imao pojma ,da ce igrati za BIH, nego bio clan reprezentacije Austrije. Zato ne lupetajte ni ti , a ni haver ti Prici.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 30 mar 2014, 23:35

koji bukvalac jbt :mrgreen:

a sad će Princi doći da sve po istilahu objasni :P
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 30 mar 2014, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 30 mar 2014, 23:35

emir79 je napisao/la:
PapeSusic je napisao/la: Sead Susic, menadzer Anela Hadzica.
Prvo, govoris nekome da je lazov, a nema veceg manipulatora od tebe na ovom forumu.

Darko Smoljan je menadzer Anela Hadzica!

http://sportnet.at/home/fussball/bundes ... dlesbrough" onclick="window.open(this.href);return false;

Onda pises, kako je Safet rekao, da ne zeli da cuje za Arslanagica, opet laz i manipulacija.
A ko je Darko Smoljan? Jedan od ukupno dva menadzera agencije Germanija. Drugi menadzer i suvlasnik je naravno Sead Susic.

Ovo za Middlesbrough nebi postavljao jer je dokazano da su to samo bombe Seada, pardon Darka Smoljana. :lol:
]
Safet obavio razgovor sa Orhanom, ocem od Dine, momak je predao za nas pasos i ceka da ga dobije, cim dobije slijedi sportsko drzavljanstvo.

Prema tome , spusti loptu u manipulacijama, doduse ima polijepo glupaka koji na sjedaju na tvoje izmisljotine.
Za Arslanagica jeste izjavio da nije kalibar za A repku jer je tek poceo igrati profi fudbal, u istom trenutku je imao istu minutazu u Standardu ko Stinky u Hajduku.

To su cinjenice i za razliku od lazi tvog kucnog prijatelja i trola Virtuela, ako hoces dokaze reci. Naravno sada, kada je prekasno, stizu izjave da bi vec imao poziv da je imao sredjene papire.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 mar 2014, 23:37

Kad nema argumenta ekipa se okrece diskreditaciji na licnoj osnovi.Uostalom,tako im radi i idol kojeg ovdje svim sredstvima brane.Kad ga Prcić argumentovano prozove za neke konkretne stvari on uzvraca licnim uvredama na njegov racun i laze da nije standardan,da igra u slabom klubu,da je aniniman igrac itd.Kad mu Spahic i Dzeko prenesu pitanja Rahimica,Pandze,Muslimovica,Ibricica,Zahirovica vezano za njihov status on ih napadne na licnoj osnovi,laze da mu pokusavaju sastavljati spisak,izlozi ih nevidjenom medijskom lincu i pljuvanju a sve zbog toga da sakrije cinjenice i da krivicu sa sebe prebaci na igrace.Kasnije i sam prizna da je lagao i da mu se igraci ne mijesaju u posao ni u izbor igraca.
Takvi su ljudi bez obraza,matrica ponasanja im je ista,bili oni selektori ili forumasi.

PS:Opetovano po stoti put,ja kad sam isao na utakmice reprezentacije razni virtuali,calcio i slicni nisu ni znali da mi imamo reprezentaciju.
Zivjeli :wave:

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 30 mar 2014, 23:41

emir79 je napisao/la:]A ti izgleda corav, pa ne vidis da je napisao Sead Susic :wtf:

Koliko covjek mora biti (da ne kazem sta), pa da ne konta da agencija i menadzer nisu isto.
Pa da, kao sto frizer i vlasnik frizerskog salona nisu isto. Nije kriv frizer, kriv je frizerski salon jer na racunu pise ime frizeraja :D

Germannia Sport Agentur je privatna firmica Seada Susica i Darka Smoljana. Imaju jedno 20 ispodprosjecni igraca od kojih se 4 gura u nasu reprezentaciju.
I da ti jos vise pojednostavim, ako te bas interesuje, agencija je registrovana na Darkinu suprugu, Sead sa vlasnistvom NEMA NIKAKVE VEZE. Anel je od pocetka svoje karijere , jos od Rieda tu, kad nije imao pojma ,da ce igrati za BIH, nego bio clan reprezentacije Austrije. Zato ne lupetajte ni ti , a ni haver ti Prici.
Ma da, Sead nema nikakve veze s Germanijom. To sto se antitalenti iz Darkine agencije guraje je slucajnost bas kao Seadovo ime na stranici :lol:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 mar 2014, 23:45

PapeSusic je napisao/la:
emir79 je napisao/la:]A ti izgleda corav, pa ne vidis da je napisao Sead Susic :wtf:

Pa da, kao sto frizer i vlasnik frizerskog salona nisu isto. Nije kriv frizer, kriv je frizerski salon jer na racunu pise ime frizeraja :D

Germannia Sport Agentur je privatna firmica Seada Susica i Darka Smoljana. Imaju jedno 20 ispodprosjecni igraca od kojih se 4 gura u nasu reprezentaciju.
Ma da, Sead nema nikakve veze s Germanijom. To sto se antitalenti iz Darkine agencije guraje je slucajnost bas kao Seadovo ime na stranici :lol:
A ti si taj Princi, i ti da mi objasnis???????

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Oh tugo moja.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 mar 2014, 23:50

drummer je napisao/la:PS:Opetovano po stoti put,ja kad sam isao na utakmice reprezentacije razni virtuali,calcio i slicni nisu ni znali da mi imamo reprezentaciju.
:lol: :lol: baš bih ti volio pokazati svoju arhivu :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 30 mar 2014, 23:51

@emir79 Ja neznam sta tebi dodje Anel Hadzic, ali i da mu je menadzer isti ko u Mesija ( :mrgreen: ) a ne Seadov haver Darko Smoljan, on nebi imao mjesta u reprezentaciji. Ispodprosjecan igrac koji igra prosjecno u ligi u kojoj su Adnan Mravac i Samir Muratovic dominirali. Nije tesko zakljuciti koje su veze proradili da se ovaj igrac nadje na spisku par mjeseci prije Brazila. I ne, nisam Princi, ali da ponekad koristis mozak znao bi da je ovo otvoreni forum gdje svi imaju pravo odgovarati.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 31 mar 2014, 00:03

PapeSusic je napisao/la:@emir79 Ja neznam sta tebi dodje Anel Hadzic, ali i da mu je menadzer isti ko u Mesija ( :mrgreen: ) a ne Seadov haver Darko Smoljan, on nebi imao mjesta u reprezentaciji. Ispodprosjecan igrac koji igra prosjecno u ligi u kojoj su Adnan Mravac i Samir Muratovic dominirali. Nije tesko zakljuciti koje su veze proradili da se ovaj igrac nadje na spisku par mjeseci prije Brazila. I ne, nisam Princi, ali da ponekad koristis mozak znao bi da je ovo otvoreni forum gdje svi imaju pravo odgovarati.
Oni ti prijatelju misle i brane tezu da se Susic ne moze i ne smije kritikovati.
Vidis da ne prezaju ni od lazi samo da pokusaju odbraniti bezobrazne rabote selektora.
To ti je isto kad bih ja sad poceo ubjedjivati ljude da more nije plavo nego zeleno.Tesko je to razumijeti.
Ili je mozda neka licna korist u pitanju pa se spinuje,nista nije iskljuceno.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 31 mar 2014, 00:03

PapeSusic je napisao/la:@emir79 Ja neznam sta tebi dodje Anel Hadzic, ali i da mu je menadzer isti ko u Mesija ( :mrgreen: ) a ne Seadov haver Darko Smoljan, on nebi imao mjesta u reprezentaciji. Ispodprosjecan igrac koji igra prosjecno u ligi u kojoj su Adnan Mravac i Samir Muratovic dominirali. Nije tesko zakljuciti koje su veze proradili da se ovaj igrac nadje na spisku par mjeseci prije Brazila. I ne, nisam Princi, ali da ponekad koristis mozak znao bi da je ovo otvoreni forum gdje svi imaju pravo odgovarati.
Ova recenica je dokaz , koliko ti uopste imas pojma o desavanju u reprezentaciji.
Pa covjece, jesi li ti svjestan, da je taj Hadzic cekao najduze od svih igraca koji su predali za promjenu sportskog drzavljanstva. Momak je cekao preko 2 godine, ako ne i 3.
Od Sredoje Novica, do FIFA-e svi ga redom izhandrili, dok nije dobio dozvolu. Kakvih crnih 2-3 mjeseca pred Brazil.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 mar 2014, 00:08

SIPA treba provjerit radnje familije Susic. Svakako je Safet poznati prijatelj osudjenog kriminalca Muniba Usanovica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 31 mar 2014, 00:09

drummer je napisao/la:
Oni ti prijatelju misle i brane tezu da se Susic ne moze i ne smije kritikovati.
Vidis da ne prezaju ni od lazi samo da pokusaju odbraniti bezobrazne rabote selektora.
To ti je isto kad bih ja sad poceo ubjedjivati ljude da more nije plavo nego zeleno.Tesko je to razumijeti.
Ili je mozda neka licna korist u pitanju pa se spinuje,nista nije iskljuceno.
Ma vidim, ponekad se ponadam da trolaju. Onaj Virtua4l mi je vec na ignore listi, **** i forum ako za onaj izmisljeni citat koji gura Spahicu u usta nedobije ban.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 31 mar 2014, 00:14

emir79 je napisao/la:
Ova recenica je dokaz , koliko ti uopste imas pojma o desavanju u reprezentaciji.
Pa covjece, jesi li ti svjestan, da je taj Hadzic cekao najduze od svih igraca koji su predali za promjenu sportskog drzavljanstva. Momak je cekao preko 2 godine, ako ne i 3.
Od Sredoje Novica, do FIFA-e svi ga redom izhandrili, dok nije dobio dozvolu. Kakvih crnih 2-3 mjeseca pred Brazil.
Druze kakve to veze ima sto je cekao? Moguce je da je cekao papire 2-3 godine, ali to nemjena cinjenicu da on sada a ni prije 2-3 godine nije imao kvaliteta za reprezentaciju. Da ponovim: Igra prosjecno u ligi u kojoj je jedan Adnan Mravac dominirao. To sto Darko Smoljan i Sead Susic nisu imali veze u MUP-u i FIFA-i pa da se papiri prije srede nema veze s cinjenicama.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 31 mar 2014, 00:16

Neka se je probalo Hadzica, ako je cekao 2 godine na to. Treba jos probati M.Vrancica i Besica. I odluciti se za najboljeg od njih. I to je sva umjetnost. Jednostavno da nemoze biti jednostavnije. Svakom po 2 utakmice i ko zadovolji najvise od njih, ko pokaze najveci kvalitete na treninzima i utakmicama biva prvi izbor.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 31 mar 2014, 00:18

Dino vidim standardan.Da se i sad pocne sa procedurom Arslanagic bi mogao biti putnik za Brazil jer ima dosta vremena a FIFA ubrzano radi kada je u pitanju svjetsko prvenstvo i to bi se sve zavrsilo sigurno i prije pocetka priprema.Da ne spominjem da se to moglo uraditi ima godina ali znamo zasto nije,svaki novi igrac remeti neke zacrtane planove.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 31 mar 2014, 00:23

Koji cirkus, smeta amidzino zlato, a ne smeta tetkovo zlato :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 mar 2014, 00:25

PapeSusic je napisao/la:
Jos jednom si dokazao da si notorni lazov najgore vrste, izmisljanje citata da bi nekoga blatio bi trebalo biti za ban...

Itekako je Spahić podržavao lopova Ušanovića.

Nikad ni Munib Ušanović neće potvrditi da ga je Spahić ucjenjivao. Nikad neće potvrditi ni da mu je u avionu za Portugal rekao – „Munja, ja ti čuvam glavu!“
1974---1975---1976---2001---2013---2020

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 31 mar 2014, 00:35

Saurman je napisao/la:
PapeSusic je napisao/la:
Jos jednom si dokazao da si notorni lazov najgore vrste, izmisljanje citata da bi nekoga blatio bi trebalo biti za ban...

Itekako je Spahić podržavao lopova Ušanovića.

Nikad ni Munib Ušanović neće potvrditi da ga je Spahić ucjenjivao. Nikad neće potvrditi ni da mu je u avionu za Portugal rekao – „Munja, ja ti čuvam glavu!“
Izvini, ali mozel izvor? Trazio sam i „Munja, ja ti čuvam glavu" na Google ali samo se pojavljaju forumi tipa ovoga i beckeraje.

Da ljudi malo realnost, ma godinu dana Spaha nije igrao zbog kriminalaca u savezu.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Tihi, Uknaac i 49 gostiju.