PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
malo sarajevo samo bruka ima ovog grada
Meni je bas sumnjivo zbog toga sto on to potencira, svak normalan bi slavio opstanak, a on se vec unaprijed pravda u slucaju nekih sumnji..Sarajlijica1946 je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/plavci ... ige/163666
- Probisvjet
- Kontakt:
Prijavljen si administraciji zbog ometanja dijaloga!Sarajlijica1946 je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/plavci ... ige/163666

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
@probisvjet hvala na zeljama brato jer nisi papak i znam da mislis tako. Zelje prevrtanera mi ne trebaju. Akobogda brato kao i da vi podignete bar jedan od dva trofeja za koje ste u igri 

Nisam ja mlad!Cocaine je napisao/la:Nije bolesnik nego ste vi mladi neiskusni. Znas li sta je Dirty Sanchezzlajci je napisao/la:BolesniceProbisvjet je napisao/la:Ma nekada jede tesku hranu pa zasmrdi kada ga izvadim. Zato nosam ambi pur umjesto qurtona.![]()
![]()
![]()

Pale su od Kanade i Quebeca do Novog Zelanda i Aucklanda

tuzlanska Sloboda
@Sarajlijica1946Probisvjet je napisao/la:Prijavljen si administraciji zbog ometanja dijaloga!Sarajlijica1946 je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/plavci ... ige/163666![]()
Ne budi mazla

tuzlanska Sloboda
Skreće sa teme, iznosi neistine.Probisvjet je napisao/la:Prijavljen si administraciji zbog ometanja dijaloga!Sarajlijica1946 je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/plavci ... ige/163666![]()

zuhdija je napisao/la:malo sarajevo samo bruka ima ovog grada
**** došljaku sa seljackim imenom
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
- Probisvjet
- Kontakt:
Prijavljen si administraciji zbog ometanja dijaloga i neumjesnog sadrzaja!X31987 je napisao/la:zuhdija je napisao/la:malo sarajevo samo bruka ima ovog grada
**** došljaku sa seljackim imenom

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- molotovljev
Neću mu naša porezna kucati na vrata zbog njegovog biznisa u Americi već zbog višemilionskog duga Slobode prema poreznoj.solinas je napisao/la:Sta porezna uprava BiH ima sa ekonomijom i poreznom upravom SAD.sasistika je napisao/la:"JA para imam i za jedan dan zaradim tih 20000 maraka" E sad će malo porezna da zakuca na vrata Huškaća, i Njegove f.k.slobode
P.s. Što je Zvezda bila u Yugi,to je sada Sarajevo u BiH![]()
Mogu mu pretrest garazu i kucu.![]()
Covjek nema biznis u BiH vec americi i sto bi njemu na vrata kucala nasa porezna uprava
Šta misliš ko će to platiti, a ? Nešto ne vjerujem da će on.
F.K.SARAJEVO
umjesit cu drug sadrzaj nije probProbisvjet je napisao/la:Prijavljen si administraciji zbog ometanja dijaloga i neumjesnog sadrzaja!X31987 je napisao/la:zuhdija je napisao/la:malo sarajevo samo bruka ima ovog grada
**** došljaku sa seljackim imenom![]()

Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
istjerat sve iz lige osim vas pa da prvi put časno uzmete tituluTikTak je napisao/la:Istjerati i Pitice i Tuzlake iz lige. Bolje Tiuzlacima da ih Savez kazni zbog neccasnih radnji nego da mi ponovo stvari uzimamo u svoje ruke.

Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne drkaj dok tipkas na tastaturu.TikTak je napisao/la:Istjerati i Pitice i Tuzlake iz lige. Bolje Tiuzlacima da ih Savez kazni zbog neccasnih radnji nego da mi ponovo stvari uzimamo u svoje ruke.

- Probisvjet
- Kontakt:
Ovo nije zahebancija.
Stigao povratni mail Turkish Airlines.
durumu izlemek.
Teşekkür ve saygılarımla

Stigao povratni mail Turkish Airlines.

durumu izlemek.
Teşekkür ve saygılarımla
- JohnCleese
- Kontakt:
Pa kako nije sumnjivo, ovo je logicnije da je postavio bilo ko osim navijaca Sarajeva. Sve se poklapa.cikazubo je napisao/la:Meni je bas sumnjivo zbog toga sto on to potencira, svak normalan bi slavio opstanak, a on se vec unaprijed pravda u slucaju nekih sumnji..Sarajlijica1946 je napisao/la:http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/plavci ... ige/163666
Ovo je bilo nesto tipa : Pogledajte Ibrakovicu i co da sam vam se zahvalio uzivo preko TV odnosno drzavne televizije onako suptilno.
Kakav ovaj trener ybte vodio ih par kola (mjesec prije kraja prvenstva), zavrsio posao, ostavio ih u ligi, pocistio **** i noga. Pa taj Plavcic je odradio jos samo dvije sluzbene utakmnice poslije zavrsetka prosle sezone, tacnije prva dva kola u ovoj sezoni i noga. Nije ovo ofirno nego eto samo se poklopilo.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pade im Turkish Airlines.Probisvjet je napisao/la:Ovo nije zahebancija.![]()
Stigao povratni mail Turkish Airlines.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
durumu izlemek.
Teşekkür ve saygılarımla

- Probisvjet
- Kontakt:
Napisao im da sam njihov klijent duze godina, kopirao cetiri karte koje sam imao kod sebe, i zamolio da prate situaciju. Oni odgovorili. To je poslovnost.NKMramor je napisao/la:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pade im Turkish Airlines.Probisvjet je napisao/la:Ovo nije zahebancija.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
durumu izlemek.
Teşekkür ve saygılarımla![]()

izronićeProbisvjet je napisao/la:Vratice se Velez prijatelju, kao Sloboda, sa nekim neznanim junakom kao Azmir!Cocaine je napisao/la:Nije bolesnik nego ste vi mladi neiskusni. Znas li sta je Dirty Sanchezzlajci je napisao/la:
Bolesnice![]()
![]()
goveđigulašmajka

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
koja si ti budalaProbisvjet je napisao/la:Napisao im da sam njihov klijent duze godina, kopirao cetiri karte koje sam imao kod sebe, i zamolio da prate situaciju. Oni odgovorili. To je poslovnost.NKMramor je napisao/la:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pade im Turkish Airlines.Probisvjet je napisao/la:Ovo nije zahebancija.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
durumu izlemek.
Teşekkür ve saygılarımla![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Lecler, PeppermintSA, perodeformero, samirr, Tatamata1946 i 28 gostiju.