Prije svake sezone oni su šampioni, na svakoj pauzi šampioni svemira, placaju novinare da pisu da imaju igrace bolje od Reala, te pripreme po Turskoj te avioni, kamioni, čistacica im oprala dresove odmah polete da naprave press konferenciju povodom toga, Dino jede press konfenerciju zovu, igraci ser.u ide press konferencija povodom toga, da upoznaju javnost jel im stolica kod igraca tvrda ili nije, misle da su važni i da smetaju svima, ko oni idu nešto u inat svima. Svake godine isto, samo se u krug vrte. Samo sad ne mogu kao ranije promijeniti stanje u svom klubu i otjerat neke ljude jer je to sad privatni klub Malezijca koji može raditi šta mu je cejf. Jedini naš stalni konkurent za titulu je Široki, tu je i Zrinjski koji je opasna ekipa zadnje 2-3 godine. Garantujem znači da su naši riskirali malo i doveli igrace koji su nam se nudili da bi sad lagano prekucali ligu, al naši su išli na sigurno bez velikih dodatnih troškova u ovom našem procesu stabilizacije. Ovaj naš proces stabilizacije može se brzo završiti a može i potrajati, sve zavisi od naših ljudi u upravi kluba koliko su oni sposobni, ja licno vjerujem u Gredica, Šiljka i ostale. Sad ovu sezonu trebamo se izboriti za evropu a sljedece sezone sam uvjeren da idemo na titulu ako Oda ostane plus ako dovedemo ciljana pojacanja na određenim pozicijama..
Sutra igramo protiv Drine i trebamo doci u što vecem broju da podržimo NAŠ klub..
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.