Ima vremena, 3 sedmice da napuni baterije, nadam se da ce i Federer i Nadal biti tu, pa da vidimo...Unofficialpage je napisao/la:Čestitke Novaka, potpuno zasluženo. Šteta bi bila da nije ovaj GS uzeo, morao je i trebao uzeti. Teniska veličina Novaka ovo je morala uzeti. Ali dosta ti je GSova Nole, nemoj da bi stigao Federera.
Baš me zanima kako će odigrat na Wimbledonu, to će biti baš teško. Mislim da taj GS ne osvaja. Psihičko pražnjenje će se desit. Šansa Federeru za 18. GS.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
smijem se zakleti da će uzeti bar još dva. evo prilike za GS i golden slam.dscile je napisao/la:Koliko ce mu samo znaciti ova titula za naredne nastupe na RG-u..
Bravo Nole, samo tako nastavi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- BeyKopites
- Kontakt:
Još se nisi pomirio s tim da ne može više?Unofficialpage je napisao/la:Čestitke Novaka, potpuno zasluženo. Šteta bi bila da nije ovaj GS uzeo, morao je i trebao uzeti. Teniska veličina Novaka ovo je morala uzeti. Ali dosta ti je GSova Nole, nemoj da bi stigao Federera.
Baš me zanima kako će odigrat na Wimbledonu, to će biti baš teško. Mislim da taj GS ne osvaja. Psihičko pražnjenje će se desit. Šansa Federeru za 18. GS.
Đoković zasluženo, a ako se ne pojavi neka konkurencija (mada ne znam odakle će izroniti jer je poprilično jasna situacija na touru) eto ga rame uz rame s Nadalom što se tiče Slamova, najkasnije do sljedećeg RG.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- akisarajevo92
- Kontakt:
ako je uzeo prosle godine WImbledon, nakon onog poraza od Stana i nijednog odigranog meca na travi, tek ce sad da krene dominacija
Don't believe the hype.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne možeš se napunit za 3 sedmice, fizički hoće ali teško će motiv pronaći. Nema onog što te vuće a njega je vukao RG.hm59 je napisao/la:Ima vremena, 3 sedmice da napuni baterije, nadam se da ce i Federer i Nadal biti tu, pa da vidimo...Unofficialpage je napisao/la:Čestitke Novaka, potpuno zasluženo. Šteta bi bila da nije ovaj GS uzeo, morao je i trebao uzeti. Teniska veličina Novaka ovo je morala uzeti. Ali dosta ti je GSova Nole, nemoj da bi stigao Federera.
@BeyKopites neću se nikad proći, dok god igra ja mislim da može, jače od mene
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Nadaj se i zivi u zabludi, Federer nece vidjeti vise Grand Slam titule taj lik je proslost, Djokovic ga sije u svemu siguran sam da ce i njegove titule koje je nabrao protiv raznih Rodicka i slicnih jazavaca biti anulirane od strane Djokovica.Unofficialpage je napisao/la:Čestitke Novaka, potpuno zasluženo. Šteta bi bila da nije ovaj GS uzeo, morao je i trebao uzeti. Teniska veličina Novaka ovo je morala uzeti. Ali dosta ti je GSova Nole, nemoj da bi stigao Federera.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Marej se pretvori u NESTO kada je na terenu, isto kao Nole!
Al' kada govore ovako, nakon meca, pokazu veliku ljudskost!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Sta reci osim svaka cast majstore!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- AshburtonG
- Kontakt:
To sam i ja htio napisat.Djokovic mi je toliko ogavan na terenu,sa njegovim gestikulacijama,ali cim se zavrsi mec,osjecam kao da sam navijao za njega sve vrijeme,a ne psovao kad god dobije poen.Valencia je napisao/la:Marej se pretvori u NESTO kada je na terenu, isto kao Nole!
Sekunda mi je falila da zaplacem.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Djokovic je sada moze se reci rame uz rame sa Nadalom kao najbolji svih vremena, a vjerovatno ce ga i prestici...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Imao je samo sedam ljeta, kad je rek'o biću prvak svijeta...
Već u legendi, a pravo tek slijedi!
Već u legendi, a pravo tek slijedi!
17 ti je ljeta....BigBigBang je napisao/la:Djokovic je sada moze se reci rame uz rame sa Nadalom kao najbolji svih vremena, a vjerovatno ce ga i prestici...
Koji hejteri? Cega? Novaka Djokovica?LeSa je napisao/la:Hejteri na aparatima.
Zar nisu nacionalisti?LeSa je napisao/la:Hejteri na aparatima.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Zar nisu nacionalisti?LeSa je napisao/la:Hejteri na aparatima.
Pozdravlja te ljudska gromada
[youtube][/youtube]
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Ovaj Lesa je najjaci lik na ovom ss.ba forumu, covjek ne moze da shvati da neko moze da navija i za tenisere koji se ne zovu Novak Djokovic, i da su tenis pratili mnogo prije ove dominacije Novaka a i poslije ce svakako, tako da svi mi koji ne navijamo za Novaka smo hejteri i nacionalisti. 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
bodi123 je napisao/la:Ovaj Lesa je najjaci lik na ovom ss.ba forumu, covjek ne moze da shvati da neko moze da navija i za tenisere koji se ne zovu Novak Djokovic, i da su tenis pratili mnogo prije ove dominacije Novaka a i poslije ce svakako, tako da svi mi koji ne navijamo za Novaka smo hejteri i nacionalisti.
Ti imaš reputaciju da stavljaš riječi u tuđa usta, tako je i u ovom slučaju.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.