ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Podloga je uzasno brza, bukvalno led, plus i odskok nerealno nizak.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Eto sad si pokazao koliki si Pajser, hahaha...japa je napisao/la: ↑30 okt 2019, 19:34Da i Dzumhur dobije Nadala, Medvedeva i?
Ne, ja i calje pricam da on veze nema ko sto i nema, pa lik nije mogoa dobiti prvi set protiv igraca koji mu samo jos nije prisao i rekao pa evo jel treba da prestanem igrati da bi ti uzeo ovo?
Boldiraj jos koji put ispasces sigurno upravu![]()
![]()
Nego lagano sada kada si naucio bodovanje, vrati se chalengerima i uci pa se vrati ovdje..ti si forumski Moute![]()
![]()

Džumhur (sa 24 godine) je dobio raspadnutog Nadala iz 2016 godine, predao mu Nadal meč u 3.setu jer hodati nije mogao!
Pajseru, naredna dva meča u 2018, kad je Rafa zdrav bio. Džumhur je ovako prošao:
AO Open 6-1/6-3/6-1
Rim 6-1/6-0
Moutet je dobio Dimitrova sa 20 godina (ima još 4 godine da napreduje) , regularno i to na WB, na GS!
Sigurno ima materijala u njemu, samo ti imaš IQ kao sobna temperatura, da bi to skontao...
Taj Džumhur kojeg spominješ je bio skoro top 20 igrač, ima i 3 osvojena turnira, dobijao je top igrače, njemu je igra solidna, psiha nije...
Ali eto, imaš i ti goru psihu od njega, a nisi u ludari, pa nije mi čudo onda...

Hajde upali golf, kriket, polo, mani se tenisa!

-
- Kontakt:
Hoćemo te banovati?

Nije to baš tako lako, sastaviti dobitni moj Bodi...

Kažem ti ja, Schwartzman je lik, samo takav...
Ja nisam stigao od posla osigrati, iako mislim da bih pogodio ove overe, poklon bili jbg.
Zato Garin zicer bio, Isner ne moze ništa u ovakvim uslovima, baš poklon bilonikoneznanovic je napisao/la: ↑30 okt 2019, 20:00Hoćemo te banovati?![]()
Nisam stigao od posla, iako mislim da bih pogodio ove overe, poklon bili jbg.
Novak razočarao, uzasan je, nema u njemu nikakve volje i zelje
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Ma Isner je kanta, dijete dobio pa mu se i ne igra, neispavan haman...bodi123 je napisao/la: ↑30 okt 2019, 20:02Zato Garin zicer bio, Isner ne moze ništa u ovakvim uslovima, baš poklon bilonikoneznanovic je napisao/la: ↑30 okt 2019, 20:00Hoćemo te banovati?![]()
Nisam stigao od posla, iako mislim da bih pogodio ove overe, poklon bili jbg.
Novak razočarao, uzasan je, nema u njemu nikakve volje i zelje

Promasio si od 2 od 4, dupli ban.
Ma ti forsiraš Noleta vazda, a to nema volje i želje, ne pije vode Bgm, radi se o br. 1...

Rafi to nije toliko bitno(jest bitno, ali ne sad da ganja svim silama) , što je i rekao l, vidjeli smo da nije ni igrao turnire, a realno je mogao!
Noletu je očito puno bitnije, čak je išao prvi put u Tokyo, jer nije imao konkurencije, samo da bi osvojio i uzeo bodove!
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 30 okt 2019, 22:04, ukupno mijenjano 3 puta.
**** je Mannarino u ovim uslovima, njegovi udarci ne odskaču ni na šljaci koliko treba, a kamoli ovdje, mada mi se Rafa čini sasvim ok do sada, očekivao sam da će lošiji bit
-
- Kontakt:
Nezgodan je ovo meč, dok mu radi servis, neće lako biti...
Igrom nema šta tražiti Adrian, ali servisom ima itekako.
Plus, publika znamo kakva je, neće biti lako, samo Rafa max mora igrati i to je to!
Teško da je mogao nezgodniji protivnik za početak, realno, prejeben je ovaj u dvorani
Dobro ne valja ti Dzumhur, valja li Rosol? Hoces li dalje da nabrajam asove koji su dobili Nadala ili nekog drugog top tenisera cak i na GSu i u njemu je bilo materijala? Ajde pokrij se po usima, i pali te strimove sa bugarskih i turskih celendzera pa onda se vrati..nikoneznanovic je napisao/la: ↑30 okt 2019, 19:57Eto sad si pokazao koliki si Pajser, hahaha...japa je napisao/la: ↑30 okt 2019, 19:34Da i Dzumhur dobije Nadala, Medvedeva i?
Ne, ja i calje pricam da on veze nema ko sto i nema, pa lik nije mogoa dobiti prvi set protiv igraca koji mu samo jos nije prisao i rekao pa evo jel treba da prestanem igrati da bi ti uzeo ovo?
Boldiraj jos koji put ispasces sigurno upravu![]()
![]()
Nego lagano sada kada si naucio bodovanje, vrati se chalengerima i uci pa se vrati ovdje..ti si forumski Moute![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Džumhur (sa 24 godine) je dobio raspadnutog Nadala iz 2016 godine, predao mu Nadal meč u 3.setu jer hodati nije mogao!
Pajseru, naredna dva meča u 2018, kad je Rafa zdrav bio. Džumhur je ovako prošao:
AO Open 6-1/6-3/6-1
Rim 6-1/6-0
Moutet je dobio Dimitrova sa 20 godina (ima još 4 godine da napreduje) , regularno i to na WB, na GS!
Sigurno ima materijala u njemu, samo ti imaš IQ kao sobna temperatura, da bi to skontao...
Taj Džumhur kojeg spominješ je bio skoro top 20 igrač, ima i 3 osvojena turnira, dobijao je top igrače, njemu je igra solidna, psiha nije...
Ali eto, imaš i ti goru psihu od njega, a nisi u ludari, pa nije mi čudo onda...![]()
![]()
Hajde upali golf, kriket, polo, mani se tenisa!![]()
-
- Kontakt:
Ma nije on ništa toliko posebno, nezgodan jest, kažem ti samo dok ga servis služi...
Trenutno je na nerealnih 81%!!

Mislim da Rafa previše igra na njegov FH, budalaština je to, jer FH mu je dobar, treba BH forsirati više i miksati max, tu će ga slomiti...

Ivo Mannarino
-
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako se zalite kad su uslovi normalni,a ne odskok od 2 metra i usporavanje loptice 50%...
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Evo ruka ako ovo francusko **** namjerno nije zvalo out, nema šanse da je mislio da je ovo vani, a okasnio je 2 sekunde tačno kad je skontao da je ono dobra lopta i da je Adrian **** viknuo je out
Kako ga lik sjeba, strašno
Kako ga lik sjeba, strašno

-
- Kontakt:
Šta debil zove aut, čisto set za Rafu nakon onakvog returna...

Vnago su Francuzi, kažem ja jučer.

Samo BH mu treba forsirati, 2 poena mu odograo na BH i odmah imao set loptu.
Previše brate FH mu forsira, od 20 ide 15 na FH.
Valjda jer mu ovaj sa BH vraća uglavnom na BH, pa i Rafa izbjegava...
.
Hajde Bodi stas se prepo, nije valjda da ces se na sudije zaliti protiv Mannarina.
Ja se nadam da Rafa nece zajebati ovdje i ispasti brzo, jer ode No1 kod Novaka
Ja se nadam da Rafa nece zajebati ovdje i ispasti brzo, jer ode No1 kod Novaka

Pa čovjeku na faci vidiš da je bukvalno namjerno zvao out samo da spasi pajdaša francuskog, ja sam preko TVa jasno vidio da je loptica dobra i da je pala po pola linije, a da nije on koji sjedi 2 metra od osnovne
Dobar je Rafa, taktički pogotovo, tačno zna šta treba radit i kako isprovocirat greške kod ovog, al zakide ga debil, set je trebo bit gotov odavno
joj plakanja
**** Mannarino sta ces

**** Mannarino sta ces

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Nismo mi ljubitelji sakupljača kostiju, da kmečimo...

Mi samo realno gledamo situaciju.

Ako Stana prodje, to će biti težak meč, zapamti da će pehar biti u Rafinoj kolekciji.

Nema djeda u Parizu, nemoj da pišeš, kako ti kažeš...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.