NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Ahahaha sta se desi Dallasu u minuti AHAHAHA
Jest bs, nigdje veze call, i poklonise im 7 poenakad_kako je napisao/la:Kakav bull call na kromardiju. Jbt. jos malo neces smjet pogledat u pravcu WRa, svirat ce interference.
Kakav drive Roma svaka cast.
72 yarde za minutu i 29 secundi bez timeouta
Clutch
72 yarde za minutu i 29 secundi bez timeouta
Clutch
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Znaci opey nam je samo Cutler kriv ...pa dobro ja nisam nezadovoljan i odbrana nije bila toliko losa ...ofanzivno smo drzali loptu preko 30 minuta ..ok Cutler je bacio INT ali brate i 2 TD su mu ispustili Bennett i Forte ...ondje se trebalo trcat sa 2 yarda i to je to...nisam nezdovoljan igrom osim rezultata..Packersi su bolja ekipa imaju sistem, Rodgersa i recivere..nama ekipa citav pripremni period nije imala prva 4 recivera zdrava i sad igraju ..sistem nije jos ono sto treba da bude
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja kad sam god usao na ovu temu, na svakoj stranici se spomine ovaj Cutler.
Pa ko je taj bajo?
Pa ko je taj bajo?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koji smo mi fail, u zadnjim sekundama izgubimo..
Onaj Flacco zna samo playoff igrat 
[youtube][/youtube]Belmin6 je napisao/la:Ja kad sam god usao na ovu temu, na svakoj stranici se spomine ovaj Cutler.
Pa ko je taj bajo?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
bitno je da ima neke nade za Bearse, vidjet ćemo šta će za tjedan dana biti protiv Arizone
AFC East 1-0 svi imaju...
AFC East 1-0 svi imaju...
Dobio si aktuelnog sampiona, na srecu! Sampioni ocito mogu samo ovako da izgube ! Uzas! I jos nisi dobio, rudolph 2 famble i dobio sam hahahkad_kako je napisao/la:^Najveca ubleha na QB poziciji od kako se igra ovaj sport.
Bdw. Dobio sam Miga u Fantasyju.
Max Allegri
Pa kad je Eli debil, na 3rd n goal on baca, minuta i 35 do kraja a Dallas nea timeout-a. Poklonio im 40 secundi.tuzlak1987 je napisao/la:Koji smo mi fail, u zadnjim sekundama izgubimo..
Nea vise ni od njeg nista
stvarno nevjerovatno!alemsa je napisao/la:Pa kad je Eli debil, na 3rd n goal on baca, minuta i 35 do kraja a Dallas nea timeout-a. Poklonio im 40 secundi.tuzlak1987 je napisao/la:Koji smo mi fail, u zadnjim sekundama izgubimo..
Nea vise ni od njeg nista
ali debil je kao prvo onaj ko je napravio takav playcall pa tek onda eli. mada je i eli je pojeo gov.no, trebao je pustiti da ga sacknu i to bi bilo to, a on bacio loptu u aut
vrlo interesantno, izvrsno prvo kolo. par maestralnih tekmi!
-oakland, tampa, jacksonville i cleveland totalni kandidati za prvi pick. mogli bi im se i ninersi pridružiti
-vidjećemo dokle će billsi i st.louis dogurati sa svojim polovnim QB-ima, odbrane su im monstruozne
-seattle je igubio dan quinn-a, to boli. moraju se pod hitno dogovoriti sa kam-om, bez njega su ko bez jedne ruke
-denver u kur.cu, elway ih je pravo zaj.ebo sa otpuštanjem fox-a i gase-a, i raspuštanjem OL-a. peyton je veliki, ali on nikad u svojoj karijeri nije igrao bez vrhunske OL (osim možda u prve dvije godine). on nije ni kurt warner ni steve young da mu je to (skoro) svejedno. ova godina bi mogla svima pokazati zašto peyton nije najveći
-arizona je jako izbalansiran tim, biće interesantno šta će napraviti ako palmer ostane zdrav. gubitk ellingtona po meni nije propast
-jako puno "specijalista" vidi eagles-e skroz naprijed. e ajde baš da vidimo i to čudo!
elem ako je po prvim mačićima, ovi se u vodu ne bacaju
-oakland, tampa, jacksonville i cleveland totalni kandidati za prvi pick. mogli bi im se i ninersi pridružiti
-vidjećemo dokle će billsi i st.louis dogurati sa svojim polovnim QB-ima, odbrane su im monstruozne
-seattle je igubio dan quinn-a, to boli. moraju se pod hitno dogovoriti sa kam-om, bez njega su ko bez jedne ruke
-denver u kur.cu, elway ih je pravo zaj.ebo sa otpuštanjem fox-a i gase-a, i raspuštanjem OL-a. peyton je veliki, ali on nikad u svojoj karijeri nije igrao bez vrhunske OL (osim možda u prve dvije godine). on nije ni kurt warner ni steve young da mu je to (skoro) svejedno. ova godina bi mogla svima pokazati zašto peyton nije najveći
-arizona je jako izbalansiran tim, biće interesantno šta će napraviti ako palmer ostane zdrav. gubitk ellingtona po meni nije propast
-jako puno "specijalista" vidi eagles-e skroz naprijed. e ajde baš da vidimo i to čudo!
elem ako je po prvim mačićima, ovi se u vodu ne bacaju
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 14 sep 2015, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
P.S. oće li ko da trejduje dobrog TE-a za Peytona 
Da vidimo hoce li ovaj IDIOT konacno biti kaznjen kako treba...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ja najvise sto ti mogu dati je Gates ...jestamaji je napisao/la:P.S. oće li ko da trejduje dobrog TE-a za Peytona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.