Evo i meni sad javili da ti se izvinem u njihovo ime..Kazu vratice ti pare za te 4 karte i bices njihov dozivotni pocasni clan i svi letovi od sad su ti besplatni, jer nisi ti njima bilo koProbisvjet je napisao/la:Napisao im da sam njihov klijent duze godina, kopirao cetiri karte koje sam imao kod sebe, i zamolio da prate situaciju. Oni odgovorili. To je poslovnost.NKMramor je napisao/la:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pade im Turkish Airlines.Probisvjet je napisao/la:Ovo nije zahebancija.![]()
Stigao povratni mail Turkish Airlines.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
durumu izlemek.
Teşekkür ve saygılarımla![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Da li ga je on licno napravio da ga vraca ili fk Sloboda.molotovljev je napisao/la:Neću mu naša porezna kucati na vrata zbog njegovog biznisa u Americi već zbog višemilionskog duga Slobode prema poreznoj.solinas je napisao/la:Sta porezna uprava BiH ima sa ekonomijom i poreznom upravom SAD.sasistika je napisao/la:"JA para imam i za jedan dan zaradim tih 20000 maraka" E sad će malo porezna da zakuca na vrata Huškaća, i Njegove f.k.slobode
P.s. Što je Zvezda bila u Yugi,to je sada Sarajevo u BiH![]()
Mogu mu pretrest garazu i kucu.![]()
Covjek nema biznis u BiH vec americi i sto bi njemu na vrata kucala nasa porezna uprava
Šta misliš ko će to platiti, a ? Nešto ne vjerujem da će on.
Druga stvar od 2013 kako je na celu Slobode poslujemo u plusu i nemamo za ove 3,5 god marke duga tako da ti konstatacija nije na mjestu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma liga je takva kakva je..koliko god ovo lose izgleda sto se desilo , sto neko misli da je napad na klubkve, navijace i td ipak ima ovdje i pozitivnog za nas fudbal..mozda sad teze bude islo to ispod stola..samo jedino mogu igraci profitirat sad ce se igraci kontaktirat hahaa...uglavnom nadam se da ce liga 12 biti ono bas sportski i da ce se igrati fudbal za raju i najbolji neka pobjedi i to je to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Punac kupio sebi audija od premija, javite azmiru
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Skidaj Felge.FrancescoTotti je napisao/la:Punac kupio sebi audija od premija, javite azmiru
"Modra boja,na bijelome platnu,
- Probisvjet
- Kontakt:
Rinuka je napisao/la: Evo i meni sad javili da ti se izvinem u njihovo ime..Kazu vratice ti pare za te 4 karte i bices njihov dozivotni pocasni clan i svi letovi od sad su ti besplatni, jer nisi ti njima bilo ko![]()
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Sa ovakvim krkanima kao ovaj vas kamiondzija koji izadje na TV i kaze da niko osim njegovog kluba posteno ne moze osvojiti titulu, nikad liga nece napredovati jarane..SaltCityAttack je napisao/la:Ma liga je takva kakva je..koliko god ovo lose izgleda sto se desilo , sto neko misli da je napad na klubkve, navijace i td ipak ima ovdje i pozitivnog za nas fudbal..mozda sad teze bude islo to ispod stola..samo jedino mogu igraci profitirat sad ce se igraci kontaktirat hahaa...uglavnom nadam se da ce liga 12 biti ono bas sportski i da ce se igrati fudbal za raju i najbolji neka pobjedi i to je to
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
-
shalabajzer
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:Ma liga je takva kakva je..koliko god ovo lose izgleda sto se desilo , sto neko misli da je napad na klubkve, navijace i td ipak ima ovdje i pozitivnog za nas fudbal..mozda sad teze bude islo to ispod stola..samo jedino mogu igraci profitirat sad ce se igraci kontaktirat hahaa...uglavnom nadam se da ce liga 12 biti ono bas sportski i da ce se igrati fudbal za raju i najbolji neka pobjedi i to je to
Bez obzira kako ovo zavrsilo, ovo je PLUS u BiH nogometu. Mislim na ovo da se koliko toliko pocelo javno pricati o svim malverzacijama. Sad ce svi koji misle bilo sta namjestati, dobro razmisliti prije nego poduzmu bilo sta. Jer nikad vise ne znas ko ce sta snimati i biljeziti da bi se poslje mogao ograditi od toga. Mislim da ce od sljedece sezone biti puno puno regularnije takmicenje, jer ce i vise para biti u igri(vise sponzora, bolji sponzori jer je i liga 12 privlacnija).
- Probisvjet
- Kontakt:
I katalizator! Dobro se prodaje.solinas je napisao/la:Skidaj Felge.FrancescoTotti je napisao/la:Punac kupio sebi audija od premija, javite azmiru
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ja cu se svima izviniti, ne trazim 20.000 KM, dosta je i 10.000 KM.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
cuj dosljaku a parkirao se jucer pod rucnom. mogu misliti koliko si se sjebao kad si vidio asfalt. papcina koja navija za sarajevo , jer misli da ce tako postati sarajlija, navijanjem za klub koji nosi ime grada. ne ide tako ljakane.X31987 je napisao/la:zuhdija je napisao/la:malo sarajevo samo bruka ima ovog grada
**** došljaku sa seljackim imenom
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Popisa se covjek na njih elegantno .. 20.000KM je moja dnevnica, a da ne spominjem cvijece
E jade jadne
- Probisvjet
- Kontakt:
A Dino fening-kokuz kupio u Bingu zeni ljubicicu od 4,20KM.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Popisa se covjek na njih elegantno .. 20.000KM je moja dnevnica, a da ne spominjem cvijece![]()
E jade jadne
Evo i slika.

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 11 mar 2016, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
Coromandel
- Kontakt:
fakat ne kontam na šta ovi tuzlanskih par kompleksaša svršavaju.
opalio ih klokotničar po ušima za cvanjciku (doduše i nas je) i to je to.
ovo ostalo što sam vidio je obično prepucavanje, uglavnom bez dokaza. ublehačina žešća...
ovo ostalo što sam vidio je obično prepucavanje, uglavnom bez dokaza. ublehačina žešća...
Nije da se kurcim, ali dnevnica mi je 20.000 KM.
A kako ste se lizali prije dvadesetak dana 
Zadnja izmjena: samoplavi, dana/u 11 mar 2016, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
- Probisvjet
- Kontakt:
Prijavljen si administraciji!Coromandel je napisao/la:fakat ne kontam na šta ovi tuzlanskih par kompleksaša svršavaju.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 11 mar 2016, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
Coromandel
- Kontakt:
mute jarane svi. nema ovdje niko pošten, pa čak i azmir. spomenu mu dino sto milja, on odmah okrenu priču na drugi mlin.SaltCityAttack je napisao/la:Ma liga je takva kakva je..koliko god ovo lose izgleda sto se desilo , sto neko misli da je napad na klubkve, navijace i td ipak ima ovdje i pozitivnog za nas fudbal..mozda sad teze bude islo to ispod stola..samo jedino mogu igraci profitirat sad ce se igraci kontaktirat hahaa...uglavnom nadam se da ce liga 12 biti ono bas sportski i da ce se igrati fudbal za raju i najbolji neka pobjedi i to je to
slažem se sa postom, valjda bude bolje...
Duzan si mu brdo para za vremena ona stara.
Ja sam hin ugostio
Ja sam hin ugostio
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Probisvjet
- Kontakt:
To 100.000 milja ceka za rasplet na sudu.Coromandel je napisao/la:mute jarane svi. nema ovdje niko pošten, pa čak i azmir. spomenu mu dino sto milja, on odmah okrenu priču na drugi mlin.SaltCityAttack je napisao/la:Ma liga je takva kakva je..koliko god ovo lose izgleda sto se desilo , sto neko misli da je napad na klubkve, navijace i td ipak ima ovdje i pozitivnog za nas fudbal..mozda sad teze bude islo to ispod stola..samo jedino mogu igraci profitirat sad ce se igraci kontaktirat hahaa...uglavnom nadam se da ce liga 12 biti ono bas sportski i da ce se igrati fudbal za raju i najbolji neka pobjedi i to je to
slažem se sa postom, valjda bude bolje...
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 11 mar 2016, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
-
Coromandel
- Kontakt:
na hajr, i to je za ljude. ti si dakle šmeker koji bi i u muriji pjevao kao ptičica.Probisvjet je napisao/la:Prijavljen si administraciji!Coromandel je napisao/la:fakat ne kontam na šta ovi tuzlanskih par kompleksaša svršavaju.
ovo ostalo što sam vidio je obično prepucavanje, uglavnom bez dokaza. ublehačina žešća...![]()
ne d'o Bog tebi dati neku odgovornost, niko ne bi živio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.