PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Rinuka
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rinuka » 11 mar 2016, 23:24

Probisvjet je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Ovo nije zahebancija. :cool:
Stigao povratni mail Turkish Airlines. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
durumu izlemek.
Teşekkür ve saygılarımla
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pade im Turkish Airlines. :urnebes: :urnebes:
Napisao im da sam njihov klijent duze godina, kopirao cetiri karte koje sam imao kod sebe, i zamolio da prate situaciju. Oni odgovorili. To je poslovnost. :cool: :urnebes: :urnebes:
Evo i meni sad javili da ti se izvinem u njihovo ime..Kazu vratice ti pare za te 4 karte i bices njihov dozivotni pocasni clan i svi letovi od sad su ti besplatni, jer nisi ti njima bilo ko :rol: :rol: :rol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 mar 2016, 23:25

molotovljev je napisao/la:
solinas je napisao/la:
sasistika je napisao/la:"JA para imam i za jedan dan zaradim tih 20000 maraka" E sad će malo porezna da zakuca na vrata Huškaća, i Njegove f.k.slobode
P.s. Što je Zvezda bila u Yugi,to je sada Sarajevo u BiH :bih:
Sta porezna uprava BiH ima sa ekonomijom i poreznom upravom SAD. :urnebes:
Mogu mu pretrest garazu i kucu. :urnebes:
Covjek nema biznis u BiH vec americi i sto bi njemu na vrata kucala nasa porezna uprava :urnebes:
Neću mu naša porezna kucati na vrata zbog njegovog biznisa u Americi već zbog višemilionskog duga Slobode prema poreznoj.
Šta misliš ko će to platiti, a ? Nešto ne vjerujem da će on.
Da li ga je on licno napravio da ga vraca ili fk Sloboda.
Druga stvar od 2013 kako je na celu Slobode poslujemo u plusu i nemamo za ove 3,5 god marke duga tako da ti konstatacija nije na mjestu.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2016, 23:26

Ma liga je takva kakva je..koliko god ovo lose izgleda sto se desilo , sto neko misli da je napad na klubkve, navijace i td ipak ima ovdje i pozitivnog za nas fudbal..mozda sad teze bude islo to ispod stola..samo jedino mogu igraci profitirat sad ce se igraci kontaktirat hahaa...uglavnom nadam se da ce liga 12 biti ono bas sportski i da ce se igrati fudbal za raju i najbolji neka pobjedi i to je to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 mar 2016, 23:26

Punac kupio sebi audija od premija, javite azmiru
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 mar 2016, 23:28

FrancescoTotti je napisao/la:Punac kupio sebi audija od premija, javite azmiru
Skidaj Felge.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2016, 23:29

Rinuka je napisao/la: Evo i meni sad javili da ti se izvinem u njihovo ime..Kazu vratice ti pare za te 4 karte i bices njihov dozivotni pocasni clan i svi letovi od sad su ti besplatni, jer nisi ti njima bilo ko :rol: :rol: :rol:
:stop: Nemas ti sta vracati. Valja tebi kupiti desnu patiku. :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 11 mar 2016, 23:29

SaltCityAttack je napisao/la:Ma liga je takva kakva je..koliko god ovo lose izgleda sto se desilo , sto neko misli da je napad na klubkve, navijace i td ipak ima ovdje i pozitivnog za nas fudbal..mozda sad teze bude islo to ispod stola..samo jedino mogu igraci profitirat sad ce se igraci kontaktirat hahaa...uglavnom nadam se da ce liga 12 biti ono bas sportski i da ce se igrati fudbal za raju i najbolji neka pobjedi i to je to
Sa ovakvim krkanima kao ovaj vas kamiondzija koji izadje na TV i kaze da niko osim njegovog kluba posteno ne moze osvojiti titulu, nikad liga nece napredovati jarane..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 11 mar 2016, 23:30

SaltCityAttack je napisao/la:Ma liga je takva kakva je..koliko god ovo lose izgleda sto se desilo , sto neko misli da je napad na klubkve, navijace i td ipak ima ovdje i pozitivnog za nas fudbal..mozda sad teze bude islo to ispod stola..samo jedino mogu igraci profitirat sad ce se igraci kontaktirat hahaa...uglavnom nadam se da ce liga 12 biti ono bas sportski i da ce se igrati fudbal za raju i najbolji neka pobjedi i to je to

Bez obzira kako ovo zavrsilo, ovo je PLUS u BiH nogometu. Mislim na ovo da se koliko toliko pocelo javno pricati o svim malverzacijama. Sad ce svi koji misle bilo sta namjestati, dobro razmisliti prije nego poduzmu bilo sta. Jer nikad vise ne znas ko ce sta snimati i biljeziti da bi se poslje mogao ograditi od toga. Mislim da ce od sljedece sezone biti puno puno regularnije takmicenje, jer ce i vise para biti u igri(vise sponzora, bolji sponzori jer je i liga 12 privlacnija).

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2016, 23:37

solinas je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Punac kupio sebi audija od premija, javite azmiru
Skidaj Felge.
I katalizator! Dobro se prodaje. :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 mar 2016, 23:38

Ja cu se svima izviniti, ne trazim 20.000 KM, dosta je i 10.000 KM.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

zuhdija
Kontakt:

Post Postao/la zuhdija » 11 mar 2016, 23:41

X31987 je napisao/la:
zuhdija je napisao/la:malo sarajevo samo bruka ima ovog grada

**** došljaku sa seljackim imenom
cuj dosljaku a parkirao se jucer pod rucnom. mogu misliti koliko si se sjebao kad si vidio asfalt. papcina koja navija za sarajevo , jer misli da ce tako postati sarajlija, navijanjem za klub koji nosi ime grada. ne ide tako ljakane.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 11 mar 2016, 23:45

Popisa se covjek na njih elegantno .. 20.000KM je moja dnevnica, a da ne spominjem cvijece :urnebes: :urnebes: E jade jadne

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2016, 23:52

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Popisa se covjek na njih elegantno .. 20.000KM je moja dnevnica, a da ne spominjem cvijece :urnebes: :urnebes: E jade jadne
A Dino fening-kokuz kupio u Bingu zeni ljubicicu od 4,20KM. :urnebes: :urnebes:
Evo i slika. slika
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 11 mar 2016, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 11 mar 2016, 23:52

fakat ne kontam na šta ovi tuzlanskih par kompleksaša svršavaju.

opalio ih klokotničar po ušima za cvanjciku (doduše i nas je) i to je to.

ovo ostalo što sam vidio je obično prepucavanje, uglavnom bez dokaza. ublehačina žešća...

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 11 mar 2016, 23:54

Nije da se kurcim, ali dnevnica mi je 20.000 KM. :rol: :opaopa: A kako ste se lizali prije dvadesetak dana :opaopa:
Zadnja izmjena: samoplavi, dana/u 11 mar 2016, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2016, 23:54

Coromandel je napisao/la:fakat ne kontam na šta ovi tuzlanskih par kompleksaša svršavaju.

ovo ostalo što sam vidio je obično prepucavanje, uglavnom bez dokaza. ublehačina žešća...
Prijavljen si administraciji! :urnebes: :urnebes: To zbog "prepucavanje" ! :urnebes:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 11 mar 2016, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 11 mar 2016, 23:54

mute jarane svi. nema ovdje niko pošten, pa čak i azmir. spomenu mu dino sto milja, on odmah okrenu priču na drugi mlin.

slažem se sa postom, valjda bude bolje...

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 11 mar 2016, 23:56

Duzan si mu brdo para za vremena ona stara.
Ja sam hin ugostio :silent:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 mar 2016, 23:56

Coromandel je napisao/la:
mute jarane svi. nema ovdje niko pošten, pa čak i azmir. spomenu mu dino sto milja, on odmah okrenu priču na drugi mlin.

slažem se sa postom, valjda bude bolje...
To 100.000 milja ceka za rasplet na sudu. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 11 mar 2016, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 11 mar 2016, 23:57

Probisvjet je napisao/la:
Coromandel je napisao/la:fakat ne kontam na šta ovi tuzlanskih par kompleksaša svršavaju.

Prijavljen si administraciji! :urnebes: :urnebes:
na hajr, i to je za ljude. ti si dakle šmeker koji bi i u muriji pjevao kao ptičica.

ne d'o Bog tebi dati neku odgovornost, niko ne bi živio :bih:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, NeSamSafetee, senad82 i 25 gostiju.