Kako misliš nisu pravi ugovori? Potpišeš ugovor u bilo kojem trenutku, ostalu papirologiju rješavaš poslije ili prije.ErosViverosViv je napisao/la: ↑18 jan 2025, 11:15Predstavljanje i potpis se moze izvrsiti u svakom trenutku, oni ugovori koje igraci potpisuju na predstavljanju svakako u vecini slucajeva nisu pravi. Naravno da se to prijavi i zavrsi radnim danima, ali kompletno predstavljanje i potpisivanje moze biti i u nedjelju u 22h ako zele.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Htio je reci da ono na predstavljanju kada se slikaju obicno ne budu pravi ugovori. Gledao sam slike gdje i puno veci klubovi daju cak prazne papire samo da se slika kako lafo nesto potpisuje

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Renato bi bio ozbiljno pojacanje.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- feniksptica
- Kontakt:
U nedjelju u 15h protesti ispred prostorija kluba zbog nedovodjenja pojačanja.
Ko može nek podrži.
Ko može nek podrži.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Prosječan navijača Sarajeva oko transfera ove zime:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Zrinjski vodi na istom stadionu gdje smo mi odigrali nerijesenofeniksptica je napisao/la: ↑18 jan 2025, 14:03U nedjelju u 15h protesti ispred prostorija kluba zbog nedovodjenja pojačanja.
Ko može nek podrži.
I protiv Zekica treba dignuti transparente, ne moze ovako vise !
- feniksptica
- Kontakt:
Zekic je svakako stranac, nije naš. Ne znam otkud i do sad klubu..nicija nije do zore..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ja sam vam govorio jos kad je doveden da je uzasan potez, jos Hrvat.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Djurickovic presao u klub koji je deveti u Uzbekistanu. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ni tamo neće igrati.
Najlimitiraniji igrač Sarajeva unazad deceniju.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Stoper kojeg smo skroz bezveze pustili a mogao nam je valjati na duze staze Ilija Martinovic.Visok,jak na zemlji,dobar u ofanzivnom prekidu.Nije on bezveze igrao u Mariboru.Taman se naviknuo i srcem igrao za klub,vjerovatno ne bi ni otisao da se nije posvadjao sa Mirzom
Bolji igrac od Djurickovica
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
100%. Tad se ni u pola po fb komentarima nije pisalo kako trener zbog licnih razloga otpisuje haman najstandardnijeg igraca, jer je presveti Mirza bio trener.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jan 2025, 15:07Stoper kojeg smo skroz bezveze pustili a mogao nam je valjati na duze staze Ilija Martinovic.Visok,jak na zemlji,dobar u ofanzivnom prekidu.Nije on bezveze igrao u Mariboru.Taman se naviknuo i srcem igrao za klub,vjerovatno ne bi ni otisao da se nije posvadjao sa Mirzom
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ma yebo vas I djurickovic i martinovic imamo sta imamo.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Toliko o njegovim kvalitetama, a ovdje se kmeci jer smo ga pustili kao da je Ramos u najmanju ruku.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mozda ovog Februara vec , il najkasnije u Julu bi mogo doci jedan talenat iz juzne Amerike koji bi igro prvo za Akademiju.
Inace se prate jos neki igraci iz juzno amerike i afrike.
Inace se prate jos neki igraci iz juzno amerike i afrike.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa u Africi je naša skauting služba pratila određene igrače.
Već dva puta su bili u Africi u posljednjih par mjeseci, i ima materijala, samo je pitanje hoćemo li se uspjeti dogovoriti sa tim akademijama/klubovima i igračima.
Za Južnu Ameriku prvi put čujem, ali ne isključujem opciju da se i to tržište pratilo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Apsolutno podržavam, međutim hajmo prvo osigurati BiH da nam se ne ponovi slučaj Sučić, Ilinković, Gojak, Memišević itd. Svakako da se treba posvetiti i tim dijelovima svijeta ali hajdemo prvo u našem dvorištu biti glavni. Pogotovo što ne možemo dovoditi igrače mlađe od 18 iz tih država.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, iliyaa8, mnon46, MSOZ101, nedimmmm1337, PAPE3, riki46, Rule_hz i 104 gosta.