Rade Krunić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Rade Krunić
Ma ovdje se za svakog nebošnjaka vrti ta glupa priča da za nas igra jer nije imao mjesta u Hrvatskoj ili Srbiji. Iako za dosta igrača vrijedi ta priča, za neke zaista nije tako i glupa mi je ta generalizacija.
-
- Kontakt:
Evo vec je novinarsko smece pocelo objavljivati o srpstvu radeta i onda se cude sto ne igraju za nas
Steta sto u najboljim godinama igra za Zvezdu umjesto da igra za Benficu
Sjecam ga se jos iz Empolija,dok je igrao amf
Steta sto kod nas nije uvijek igrao amf, jer kad god je igrao amf, davao je doprinos na terenu
Sjecam ga se jos iz Empolija,dok je igrao amf
Steta sto kod nas nije uvijek igrao amf, jer kad god je igrao amf, davao je doprinos na terenu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Rade je najbolji uvijek bio na poziciji 6-ice, najbolje partije za reprezentaciju je pružao na toj poziciji (kao protiv Ukrajine, npr.), igrač koji mora imati dosta defanzivnih zadataka da bi cvjetao u svojoj ulozi, kao što je to Pioli od njega bio napravio u Milanu.
Nažalost, mi nikad nismo imali stručnjaka koji će uraditi ono što je Pioli od njega napravio u Milanu, osim u par utakmica.
Nažalost, mi nikad nismo imali stručnjaka koji će uraditi ono što je Pioli od njega napravio u Milanu, osim u par utakmica.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Mislim da je veci problem sto je kvalitetom i karijerom najveci igrac (nakon Pjanica) pa su zapadali zadaci i ocekivanja i koje moze i koje ne moze ispuniti. A nije on tip igraca da sam pravi prevagu i sam nosi vezni red sto ga je spadalo u reprezentaciji i jbgbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 23:21Rade je najbolji uvijek bio na poziciji 6-ice, najbolje partije za reprezentaciju je pružao na toj poziciji (kao protiv Ukrajine, npr.), igrač koji mora imati dosta defanzivnih zadataka da bi cvjetao u svojoj ulozi, kao što je to Pioli od njega bio napravio u Milanu.
Odlican igrac zadatka samo sto mi nemamo kome dati druge zadatke u veznom redu
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- AndreWilliams
- Kontakt:
Kumovao je kod oba gola za Benfiku. Pad koncentracije svojstven igračima bez utakmica u nogama. Kasnije je sam držao sredinu, trčao, borio se, ali eto…
Nek nastavi igrati redovno i mislim da bi i reprezentacija mogla benifitirati u narednom periodu. Ima on još dosta da ponudi.
Nek nastavi igrati redovno i mislim da bi i reprezentacija mogla benifitirati u narednom periodu. Ima on još dosta da ponudi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Znacajnu ulogu imao kod dva primljena gola sa svojom nonsalancijom (kao i uvijek) ne vidim kako cemo u buducem periodu od njega moci profitirati. Ne moze ga ni oprati od toga ni nesto bolje drugo poluvrijeme.
U Feneru je pored Hakana Yandasa izgledao kao amater, a ovaj je vec strogo limitiran igrac.
U Feneru je pored Hakana Yandasa izgledao kao amater, a ovaj je vec strogo limitiran igrac.
Nadam se da ga nece zvati sljedece okupljanje.
Igra u Zvezdi ne u Realu. A kao drugo vidi mu se kako igra, juce malo gledao utakmicu niti ga ima u odbrani niti u napadu. Jos kriv kod gola. Mislim stvarno ne znam koja je njegova uloga majkemi. Niti je klasični destruktor, niti ofanzivni vezni niti je centralni vezni, jer ne zna povezati odbranu i napad.
Hvata ritam polako, mislim da on treba da bude tu citav ovaj ciklus koji je planiran s Barbarezom i ekipom. Njegovo iskustvo sigurno moze pomoc razvoju ovih mladjih igraca, a i tek mu je 30 godina i mislim da moze jos dosta dat na terenu.
- PasodelMar
- Kontakt:
Ne znam šta mi bi da pogledam sporadično ovu utakmicu protiv Železničara
. Krunic se kreće izmedju sestice i osmice. Igra mu je onako, nit' smrdi, nit' miriše.
Nije nešto plaho borben, igrao prvom do sebe na siguricu prebacio par puta loptu na drugu stranu. Ne preuzima veliku odgovornost. Na kraju zamjenjen u 63'.
Dobro je da ulazi u ritam utakmica, ma da je on jos uvijek daleko od neke prave forme. Turska ga je dobro koštala. Nije Rade za prvih 11 ali treba biti na spisku svakako.

Nije nešto plaho borben, igrao prvom do sebe na siguricu prebacio par puta loptu na drugu stranu. Ne preuzima veliku odgovornost. Na kraju zamjenjen u 63'.
Dobro je da ulazi u ritam utakmica, ma da je on jos uvijek daleko od neke prave forme. Turska ga je dobro koštala. Nije Rade za prvih 11 ali treba biti na spisku svakako.
Borben je samo u voljenom dresu Sutjeska Foca.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Katastrofalan, najgori igrac Zvezde u svim mecevima koje je igrao, nakon sto je poklanjao golove Benfici, sad to radi i na Meazzi protiv Intera
navijaci Zvezde mu se vec popeli na ledja, idu socne psovke zivotom
navijaci Zvezde mu se vec popeli na ledja, idu socne psovke zivotom
Don't believe the hype.
Zavrsio sa ozbiljnim nogometom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije da nismo nagovjestili sta ga ceka u Zvezdi. Odavno zavrsio sa ozbiljnim fudbalom.
Da li je on ikad bio ozbiljan fudbaler? Ko ga je pratio u Milanu? Ja znam da je u repci bio najgori na terenu kad god je igrao.Goalgetter je napisao/la: ↑01 okt 2024, 22:42Nije da nismo nagovjestili sta ga ceka u Zvezdi. Odavno zavrsio sa ozbiljnim fudbalom.
Pratio ga onaj levat sa 40 godina kojem je vrhunac obuci nesto brendirano, beduin. Pricao ovdje svima kakva je to igracina i kako ljudi ne kontaju fudbal.Mogli je napisao/la: ↑01 okt 2024, 22:50Da li je on ikad bio ozbiljan fudbaler? Ko ga je pratio u Milanu? Ja znam da je u repci bio najgori na terenu kad god je igrao.Goalgetter je napisao/la: ↑01 okt 2024, 22:42Nije da nismo nagovjestili sta ga ceka u Zvezdi. Odavno zavrsio sa ozbiljnim fudbalom.
Ne znam sta su ocekivali ovi iz Zvezde, njima treba bit uspjeh sto su usli ikako u ligu prvaka. Prosle godine su je igrali bez ikakvih kvalifikacija i osvojili samo bod u grupi a ove godine ce izgleda slican scenario biti neizbjezan. Sto se tice Krunica zaista ocajna partija ali valjda je svakome konacno jasno da on nije igrac koji pravi razliku nego igrac koji moze bit odlicna karika u nekom sistemu koji u Zvezdi postoji samo na nivou domace lige dok je u ligi prvaka jasno da nemaju kvalitet.
Isti slucaj sa nasom reprezentacijom. Previse se ocekuje od njega a kristalno jasno da on nije taj. Cak je i precijenio ocekivanja svakog ko se iole razumije fudbal napravivsi razliku od nekim utakmicama tipa Islanda, Finske kuci 3 2 pa cak i one tekme protiv Sj.Irske iako smo ispali.
Shvatite konacno, covjek je igrac ZADATKA a ne igrac PREVAGE i to sigurno nece da se promijeni sad u 30toj godini zivota
Isti slucaj sa nasom reprezentacijom. Previse se ocekuje od njega a kristalno jasno da on nije taj. Cak je i precijenio ocekivanja svakog ko se iole razumije fudbal napravivsi razliku od nekim utakmicama tipa Islanda, Finske kuci 3 2 pa cak i one tekme protiv Sj.Irske iako smo ispali.
Shvatite konacno, covjek je igrac ZADATKA a ne igrac PREVAGE i to sigurno nece da se promijeni sad u 30toj godini zivota
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 6 gostiju.