2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2018 NBA Offseason
LeBrona ne mozes voljeti. Najveca prevara u historiji NBA organizacije.
Zamislite danasnji Youtube, Facebook...u doba prime Jordana ili Kobea-a? pa to bi pucalo na sve strane.
Zamislite danasnji Youtube, Facebook...u doba prime Jordana ili Kobea-a? pa to bi pucalo na sve strane.
Zadnja izmjena: COYS, dana/u 03 jul 2018, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
Najveci koji je obukao dres Lakersa.COYS je napisao/la:Clutch je napisao/la:Sad?COYS je napisao/la:Sad ce bronsexualci dizati LeBrona iznad Magica, Shaqa, Kobea, Jabbara itd.Bolje da su Denga potpisali max.
**** ovo...
lol
Jedino ako mislis u kontekstu najvecih Jezerasa
Vec sada (citam twitter) smatraju da je LeBron najveci Laker ikada.![]()
Gasna komora je bogom data

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Free agent Julius Randle has agreed to a two-year, $18M deal with New Orleans, league **** tell ESPN. Player option second year.
Za 9mil po sezoni koliko i Rondo!
Kakav posao NOPa! 
Za 9mil po sezoni koliko i Rondo!

Kul potez Pelicansa.jopaa7 je napisao/la:Free agent Julius Randle has agreed to a two-year, $18M deal with New Orleans, league **** tell ESPN. Player option second year.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Slazem se. Najveci u gubljenju finala.Clutch je napisao/la: Najveci koji je obukao dres Lakersa.

Pa ovo je smijesna cijena za Randlea 

- BuffonGigi
- Kontakt:
Vidis sta je sustina hejtanja, da su ga Lakersi potpisali za iste pare, bilo bi: zakljucali cap, prevara od igraca, nekompatibilan, nema sut... Za NOP je odjednom cool. Ali vi ste meni superzabavni 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Magicnih 9 milionaEpidaurus je napisao/la:Pa ovo je smijesna cijena za Randlea

Ode za dzaba
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Jel **** istok sposoban potpisati bilo kojeg igraca.Jel postoji uopste vise ta konferencija.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Lazna nadaKawhi je napisao/la:Ne pratiš situaciju. Pop i Spursi očigledno nisu odustali od Kawhija. Smatraju da mu ujak puni glavu glupostima i da je Kawhi dobar, ali mutav momak. Ako ostane sam s Popom mogu se pomiriti.alemsa je napisao/la: I?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
This has to mean they’re renouncing Boogie to give Randle the NT MLE and Payton the BAE.
Gdje ce sad Boogie?Da li svi stvarno smatraju da ce biti toliko los nakon povrede?Da li je Davis zadovoljan ovim potezom?
P.S.postoji i opcija da Cousins potpise i za mnogo manje od svog CHa,ali zasto bi to radio?Ne vidim to.
Gdje ce sad Boogie?Da li svi stvarno smatraju da ce biti toliko los nakon povrede?Da li je Davis zadovoljan ovim potezom?
P.S.postoji i opcija da Cousins potpise i za mnogo manje od svog CHa,ali zasto bi to radio?Ne vidim to.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 03 jul 2018, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
I da zaboravio sam da randlea se precjenjuje znaci ne mogu vjerovati koliko 
I Kawhi mutavko
ko da je udaren u glavu majke mi kako ga opisase a ujak ga vodi da piski i kaki koliko je nesposoban za zivot

I Kawhi mutavko

Zadnja izmjena: Azpi, dana/u 03 jul 2018, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ja stvarno ne znam što su se ovi SAS digli, još nas podjebayu

Njihov franšizni igrač neće da igra za njih inače top 5 igrač lige i nije ih stid da se oni nekome smiju
Kawhi jasno i glasno preko svojih kanala govori SAMO SA LAKERSIMA će produžiti.
Mi ga komotno možemo čekati.
Samo nam Philly I samo Philly može pokvariti planove da ponude Fulza i pick i Šarića.... Pa ovaj možda i ostane na istoku.
Ne kontam kakav LAC
, da West daje pickove za rentanje 

Njihov franšizni igrač neće da igra za njih inače top 5 igrač lige i nije ih stid da se oni nekome smiju

Kawhi jasno i glasno preko svojih kanala govori SAMO SA LAKERSIMA će produžiti.
Mi ga komotno možemo čekati.
Samo nam Philly I samo Philly može pokvariti planove da ponude Fulza i pick i Šarića.... Pa ovaj možda i ostane na istoku.
Ne kontam kakav LAC

- BuffonGigi
- Kontakt:
I sad recimo NOP potpisu Boogiea i urade trade u LA za Denga i Lonza recimo 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Lakersi trebaju zaganjati Nurkica, ako je ikako moguce. Randle je vec bivsi jbt. njegova psiha nece podnijeti da sjedi na klupi-
Davis agresivno trazio da dodje Randle.NEZALAGANJE je napisao/la:This has to mean they’re renouncing Boogie to give Randle the NT MLE and Payton the BAE.
Bugi ce negdje na 1 godinu prove-it deal uzet kao Gay s vama prosle godine.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Mislim da uopce nemaju potrebu vracat Boogiea sad. Randle i Davis ce biti odlican fit, taman ce AD pokriti njegove mane u zastiti obruca. Jules ima strasno brze noge i bez problema je u stanju ispratiti bilo kojeg beka u ligi na preuzimanju. Jedini problem moze biti ako se opet vrati u full stetocina mode iz prve dvije sezone al sumnjam iskreno, momak je veliki radnik prije svega i ne bi me cudilo da postane cak i AS igrac kroz koju sezonu. Napredak koji je pokazao ove sezone je meni licno fascinantan, nikad nisam mislio da se od onakvog glupana iz prve dvije sezone moze razvit u ovakvu napast pod kosevima.Clutch je napisao/la:Magicnih 9 milionaEpidaurus je napisao/la:Pa ovo je smijesna cijena za Randlea![]()
Ode za dzaba
Davis je navodno regrutovao Randlea. Nije mu se svidjela igra s Bugijem.NEZALAGANJE je napisao/la:This has to mean they’re renouncing Boogie to give Randle the NT MLE and Payton the BAE.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ispravka ovo za Cousinsa...Izgleda da je Randle potpisao za NOPov MLE(sto znaci da je to i manje od 18mil za 2 god) i da mogu zadrzati prava za Cousinsa.
P.S.VAZNO OBAVJESTENJE ZA SVE NAVIJACE LAL!!!
Ako analiziram situaciju neke ekipe,u ovom slucaju vase,ne znaci da podje.bavam,vec gledam kosarkaski aspekt i kakve poteze vuce ekipa koja bi mogla mijenjati PO sliku.
P.S.VAZNO OBAVJESTENJE ZA SVE NAVIJACE LAL!!!
Ako analiziram situaciju neke ekipe,u ovom slucaju vase,ne znaci da podje.bavam,vec gledam kosarkaski aspekt i kakve poteze vuce ekipa koja bi mogla mijenjati PO sliku.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 03 jul 2018, 01:08, ukupno mijenjano 1 put.
Upravo ste izgubili Randla za 9 mil. za koje ste potpisali Ronda nakon sto ste 3/4 godine razvijali pomenutog.
Samo radi mogucnosti da se potpise neko na ljeto.
Najgore sto bi ugovor Juliusa mogli lako pomjerit svakako sa jos vise ekipa sa capom.(i jer nije neki)da je bilo potrebe.
Samo radi mogucnosti da se potpise neko na ljeto.
Najgore sto bi ugovor Juliusa mogli lako pomjerit svakako sa jos vise ekipa sa capom.(i jer nije neki)da je bilo potrebe.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.