NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
Dobra tekma u Bostonu.
Fino postavljena kamera za prenos, gdje i treba biti. A ne ko oni debili u Clevelandu je postave na pod.
Fino postavljena kamera za prenos, gdje i treba biti. A ne ko oni debili u Clevelandu je postave na pod.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
12 od 15 sutWinters je napisao/la:Da hoće Simmons jednog dana šutirati pa makar i ovako kao Amir.Monolog je napisao/la:Amir Johnson se sedam sekundi namješta da opali trojku.![]()
Jimmy.
23
ko mu nasao reciGOAT je napisao/la:Ono kad djetinjstvo provedes u selu svojat kod Zivinica.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Gledajući utakmicu ja mislim da je Juka ovo poručio navijačima, a ne LeBronu...GOAT je napisao/la:Ono kad djetinjstvo provedes u selu svojat kod Zivinica.
I bolje je djetinjstvo u selu provesti nego u gradu , vjeruj mi...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
35 FGA 0 AST, islo se na casove Kobaji
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
bombaysaphire
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:35 FGA 0 AST, islo se na casove Kobaji![]()
![]()
Moderan play.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ovaj se zaj.ebava izgleda s Phillom
Ja stvarno vise ne znam sta da mislim o njemu, jel ovo fakat rame ili ima psiholoski problem npr kao pikado igraci sto imaju dartitis sto je veoma moguce, strah od promasaja i jednostavno im ruka ne dozvoljava da izbace strelicu, znam da djeluje smijesno al je istina.Epidaurus je napisao/la:
cirkusantTonySosa je napisao/la:Ništa posebno, ko ima imalo prostorne inteligencije može ovo izvesti. Samo što mnogi nisu imali priliku da igraju u ovako jakom timu kao što je Miami.GOAT je napisao/la:Epidaurus je napisao/la:
Mislim da bolje i genijalnije asistencije u zivotu vidio nisam![]()
![]()
![]()
Kakav debil, neko neupućen bi pomislio da boluje od Parkinsona.Brokula je napisao/la:
![]()
![]()
Koji je ovo kralj
Dex je napisao/la:Kako Simmonsu rapidno opada PPG
vjerovatno ce i dalje padati,dosao butler
Možda su požurili s ovim Zach Lavine bi mogao bit superstar 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne zajebava, nego pokusava opustiti misice i “okupirati misli” prilikom ovog podizanja lopte iznad glave jer tu se desava blokada usljed posljedica povrede.Epidaurus je napisao/la:
Kada je u ritmu sut izgleda normalno, dok ima problem ovako kada je statican i mora “razmisljati” o sutu jer mozak stvara otpor na pokrete koji mogu izazvati bol.
Nakon ovog vise nema dileme sta je problem s njim. Posljedice povrede su i dalje tu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
nema dileme da je bust, pisaj ga
https://****.com - Local Live Girls Chat - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Meet Girls [/url]
Lel
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Kakav debi Jimmya u Philadelphiji. 
12/15 iz igre (shout out Donovan Miss-all), 28 poena 7 asistencija, i ključna odbrana u završnici kada je iznudio ofanzivni faul. Pass za Joelovu 3
Ono gdje me iznenadio je njegov cutting kvalitet, odlično čita igru i ima dobar tajming pa je prijetnja i u tom segmentu što je super korisno u ovom sistemu jer ga se može koristiti i bez lopte u rukama.
Još Chandler da se skine sa minutne restrikcije, startna petorka ima +85 NETRTG u ove dvije utakmice (+36 +/-).
12/15 iz igre (shout out Donovan Miss-all), 28 poena 7 asistencija, i ključna odbrana u završnici kada je iznudio ofanzivni faul. Pass za Joelovu 3
Ono gdje me iznenadio je njegov cutting kvalitet, odlično čita igru i ima dobar tajming pa je prijetnja i u tom segmentu što je super korisno u ovom sistemu jer ga se može koristiti i bez lopte u rukama.
Još Chandler da se skine sa minutne restrikcije, startna petorka ima +85 NETRTG u ove dvije utakmice (+36 +/-).
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Zbog utakmica poput ove sinoć sam Kyriea prognozirao za MVP-a.
Kakav je to monstrum i koliko malo prostora mu treba. Strašno.
Kakav je to monstrum i koliko malo prostora mu treba. Strašno.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Djelimično je upravu za lika koji sam sebi čestitta na rekordima.GOAT je napisao/la:Ono kad djetinjstvo provedes u selu svojat kod Zivinica.
Remember, remember the 5th of November.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.