BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

nick
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la nick » 10 sep 2009, 10:08

bistrikboy je napisao/la:Samo da "pohvalim" publiku za tekbiranje na minuti sutnje,grmimo :oops:

Nerjeseno realan rezultat,mi njih nadigrali u prvom oni nas u drugom,da smo poveli zabili bi im 5-icu bez problema,Muratovic,Spahic,Supic,Rahimic i Ibisevic odlicni,dok su Ibricic i Nadarevic razocarali,sa ovim bodom sigurno ne mozemo biti najslabija drugosplasirana ekipa,a plasman u baraz nakon sinocnje tekme ne bi trebao biti problem :!:
ja mislim da su ono turci tekbirali :) meni se tako ucinilo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 10 sep 2009, 10:09

dzenidm je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:sa ovakvom igrom nemamo sta traziti u barazu !! najvise sam razocaran misketom i dzekom ko da lopte nisu igrali nikada !! ali sretan sam bodom to je najvaznije valjda ce se popraviti protiv estonije :arrow: igra koja je bila ista kao protiv belgije u zenici nekako nas nema na sredini nikako ljudi nas stisnu izgubimo se i mislim da je bog bio uz nas sva sreca !!
stvarno ti moram opet napisati da pises NAJGLUPLJE POSTOVE...... pa turska bola igra ko brazil, momci se krecu i igraju kratke pasove kao da je mali nogomet, a da ti dzeke nije bilo izgubili bi 3 0....... ko bi ti primio loptu kad je jahic i spahic izbiju,,,,, i miske ti los bio, pa stvarno u sto si ti gledao u pm
pa levatu 90% ljudi to govori sta je misimovic uradio mogao je rjesiti tekmu on se pravi messi :? a reka osam ti nemoj citati moje postove aku su najgliplji jer mi ides na neku stvar opasno !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 10 sep 2009, 10:10

amir je napisao/la:Reprezentacije koje su trenutno druge u svojim grupama i moguci protivnici BiH u barazu
Rusia 15
Francuska 12
Hrvatska 11
Slovenia 11
BiH 10
Grcka 10
R.Irska 10
Norveska 10 ( misim da ce ova reprezentacija biti najslabija druga i da nece ici u baraz ) zavrsena grupa
Svedska 9
Ja bih volio izbjeci Francusku, Rusiju/Njemacku, sigurno ce biti promjena sto se tice drugoplasiranih ekipa u grupama do kraja kvalifikacija i tu mogu biti neke druge reprezentacije umjesto koje su gore nabrojane
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 10 sep 2009, 10:13

dobro bi bilo da zaobidjemo hrvatsku i francusku sa ostalima mozemo se nositi :!: :!:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 10 sep 2009, 10:14

nije mi jasan baraz ovdje ima 5 nosilaca i 3 repke slabije plasirane,znaci ono moralo bi bit nositelj protiv nositelja...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

fazlaaaa
Kontakt:

Post Postao/la fazlaaaa » 10 sep 2009, 10:14

sve osim Hrvatske i Rusije dolazi u obzir....volio BIh da dobijemo francuze pa da ih izbacimo...ionako su losi...onaj Domenech veze nema :lol: :lol:
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une

Jedna i jedina.....

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 10 sep 2009, 10:17

amir je napisao/la:
amir je napisao/la:Reprezentacije koje su trenutno druge u svojim grupama i moguci protivnici BiH u barazu
Rusia 15
Francuska 12
Hrvatska 11
Slovenia 11
BiH 10
Grcka 10
R.Irska 10
Norveska 10 ( misim da ce ova reprezentacija biti najslabija druga i da nece ici u baraz ) zavrsena grupa
Svedska 9
Ja bih volio izbjeci Francusku, Rusiju/Njemacku, sigurno ce biti promjena sto se tice drugoplasiranih ekipa u grupama do kraja kvalifikacija i tu mogu biti neke druge reprezentacije umjesto koje su gore nabrojane
jel se samo zadnja repka negleda..raja...ili zadnje dvije..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

bosnia_rules
Kontakt:

Post Postao/la bosnia_rules » 10 sep 2009, 10:17

ja mislim da su ono turci tekbirali :) meni se tako ucinilo
ne vec nasi,turci su imali minut sutnje..nemam nista protiv tekbira,ali mozda smo trebali cekati nakon minuta sutnje..ali isto je to,muslimani su i oni pa ce valjda razumjeti

bosnia_rules
Kontakt:

Post Postao/la bosnia_rules » 10 sep 2009, 10:20

Mozel mi neko reci kakvo je bilo navijanje? Mnogi koji su bili na tekmu kazu da je bilo slabo.
hehe,kaze jedan s drugog foruma,nasi govorili kako ce se turci usrat od nasih navijaca,a turci ovako navijaju:

nisu turci nista osjetili u bilinom :mrgreen:

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 10 sep 2009, 10:25

HEROJI NACIJE HVALA VAM :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

dajte nam Hrvatsju u barazu da se poigramo s njima :!:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 10 sep 2009, 10:25

fazlaaaa je napisao/la:sve osim Hrvatske i Rusije dolazi u obzir....volio BIh da dobijemo francuze pa da ih izbacimo...ionako su losi...onaj Domenech veze nema :lol: :lol:
taaaa ce hrvatska njih bi zgazili ko englezi 8-)
Cuva Bog Zelju svog!

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 10 sep 2009, 10:26

Index hr ima dobar video i golove s naše tekme, ,svaka čast susjedima dobra vijest pratili su nas ;) Žele da im se Ćiro vrati :P
Fi hajati.
GO Bosno.

bosnia_rules
Kontakt:

Post Postao/la bosnia_rules » 10 sep 2009, 10:26

crni,tipican si primjer nasih ljudi,neka je valja do sada,cim jednom malo popusti kao da nikada nije bio ni za sta :twisted:

a mi smo igrali sasvim okej s obzirom protiv koga smo igrali,sta si ti ocekivao?

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 sep 2009, 10:28

Navijanje jeste bilo slabo, ali nemožemo ni mi svaku utakmicu 90 minuta navijat. Dobro je da smo se uspjeli sačuvati u drugom poluvremenu, jer su Turci krenuli zaista žestoko. Odbrana nam je nekada bila najlošija, ali ide nabolje. Još da prorade Ibišević i Džeko, a to će se desiti do Estonije i onda ima da ih razvaljujemo ko beba zvečku.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 10 sep 2009, 10:30

CRNI_SA je napisao/la:dobro bi bilo da zaobidjemo hrvatsku i francusku sa ostalima mozemo se nositi :!: :!:
jebote, koju hrvatsku, pa gotovo 100% da se Vatreni nece niti kvalifikovati u baraz. Imaju dva boda vise od Ukrajine i utakmicu vise, znaci samo jednu do kraja i to u kazahstanu, cini mi se. Ukrajina ima tesko slijedece kolo, dolaze im Englezi, ali....., mislim da sto posto Englezi pustaju, odnosno dolaze s drugim sastavom, osveta je slatka, posebno kad boli, zato nemojte lupati, koja hrvatska, da bogdom hoce, da se malo poigramo s njima

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 10 sep 2009, 10:31

Cito sam neke komentare turaka, ima ih vise pisu da nas mrze..Cak 5 od njih pise da ce navijati za tim kojeg bi mi sreli u barazu..eto nam brace, ma cigani..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

fazlaaaa
Kontakt:

Post Postao/la fazlaaaa » 10 sep 2009, 10:31

mirzza je napisao/la:
fazlaaaa je napisao/la:sve osim Hrvatske i Rusije dolazi u obzir....volio BIh da dobijemo francuze pa da ih izbacimo...ionako su losi...onaj Domenech veze nema :lol: :lol:
taaaa ce hrvatska njih bi zgazili ko englezi 8-)
ma s njima nemammo srece jbg...a i bilo bi previse izbacili smo tursku,dobijemo hrvatsku u barazu i njih da izbacimo...jos smao da dobijemo Srbiju u grupama i njih da poderemo pa gdje onda ?? hahah
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une

Jedna i jedina.....

bosnia_rules
Kontakt:

Post Postao/la bosnia_rules » 10 sep 2009, 10:31

Kad mozemo Tursku mozemo vala i Hrvatsku jbg

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 10 sep 2009, 10:32

Fudo je napisao/la:Cito sam neke komentare turaka, ima ih vise pisu da nas mrze..Cak 5 od njih pise da ce navijati za tim kojeg bi mi sreli u barazu..eto nam brace, ma cigani..
I ja sam im sinoc sve psovao kad su poveli. To ljudi govore u efektu, kad se strasti smire onda je druga prica...
010 ISN'T JUST A CODE

bosnia_rules
Kontakt:

Post Postao/la bosnia_rules » 10 sep 2009, 10:35

RK Gradacac je napisao/la:
Fudo je napisao/la:Cito sam neke komentare turaka, ima ih vise pisu da nas mrze..Cak 5 od njih pise da ce navijati za tim kojeg bi mi sreli u barazu..eto nam brace, ma cigani..
I ja sam im sinoc sve psovao kad su poveli. To ljudi govore u efektu, kad se strasti smire onda je druga prica...
tako je,,za mene je sinoc bilo "ubij turcina",,ali drugacije razmisljam dan kasnije kad se sve smiri,,,ali sam po turskim forumima i sinoc citao komentare turaka i 70% ih kaze da ce navijati za Bosnu ako turska ne uspije

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.