Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Protiv Fulhama danas i nije mi svejedno, al vjerujem da možemo do boda 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kolika je šansa sa će Roberto Firmino zaigrati na stoperu?
Let's talk about SIX baby!
Jel moguce da je Davies toliko los da Rhys Williams ima prednost u odnosu na njega 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Ovo će biti zabavno, TAA na klupi, Fab isto, Bobby kao minor injury
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Hvala qurcu, 10 kola prekasno ali konacno promjena formacije

Ma sve će vratiti na staro protiv Leipziga, samo daje odmore danas jer je već upisao 90 minuta mučenja i poraz.
Al' nema Thiaga, jači smo odmah za 50%.
Danas do boda lakse od ocekivanog. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
I bolje je da fulham pobjedi, da se iscupa iz opasne zone, mi smo osigurali opstanak i dosta za ovu sezonu.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Ako laže lopta, ne laže SENZOR !!!
Bravo Stevie, prvak Škotske nakon remija Celtica

Zao mi Fulhama
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Bravo, bravo 
Vrijeme je da se vrati doma.
Klopp vise ne zna sta radi, on je sve gori i gori, 6 u nizu kod kuce
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Sramota 
Ako neosvoji ls ili ne bude u top 4 treba mu nogu dati
Ako neosvoji ls ili ne bude u top 4 treba mu nogu dati
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Kakav raspad sistema strasno.
Stiglo je na naplatu sto ekipa ima mozda 13 adekvatnih igraca za ovaj nivo. Ostatak u rangu ovog fulhama mozda cak i losije. Saqiri i Origi npr po pola godine ne odigraju ni minutu i ocekuje se da potegnu kad zagusti. Odbranu ne treba ni spominjati.
Stiglo je na naplatu sto ekipa ima mozda 13 adekvatnih igraca za ovaj nivo. Ostatak u rangu ovog fulhama mozda cak i losije. Saqiri i Origi npr po pola godine ne odigraju ni minutu i ocekuje se da potegnu kad zagusti. Odbranu ne treba ni spominjati.
Cuva Bog Zelju svog!
Ovo nisu istine 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ovakav očaj i nemoć igrača Liverpoola na domaćem terenu još nikad nisam doživio, a pratim aktivno klub od 2010. godine, znaju forumaši. Kući protiv 18. ekipe na tabeli se ne može stvoriti kvalitetna šansa, šesti poraz u nizu, najgori u historiji kluba. Neko mora snositi odgovornost.
Ne racunaj domaci teren kao fkt domaci teren. Bez navijaca je to obican teren.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.