Vrijeme virulencije traje 7 dana i u tom periodu je test jedino pozitivnan i ako je asimptomatski, onda je on otkriven pred sami kraj i zato može biti već negativan. Asimptomatski ko ima, slab je prenosilac i ako ništa, Sané je miran barem naredna 3 mjeseca, ne može se zaraziti
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Sent from my Philips Smart TV.
- Centre forward
- Kontakt:
Dobili smo ga jer je tamo, pa dobro možda je malo grubo reći, postao višak. Mnogo toga se poklopilo i Sane je naš. Mene podsjeća na situaciju sa Robenom. Idealno bi bilo da i ovaj ostavi trag kao Arjen.Sensei je napisao/la: ↑22 okt 2020, 18:16Preskupi im bili tad i Sane i KDB. Hajde barem smo ovog jednog dobili kao već afirmisanog igrača pred kojim je blistava karijera.Centre forward je napisao/la: ↑22 okt 2020, 16:15Čista penetracija nad Špancima. Ost'o je još samo Real. Uz njih bih volio da se nekako (ne znam da li je moguće) u nastavku sretnemo sa Jedinstvom i/ili Interom.
Mi smo nešto kao reprezentacija Francuske u ovom momentu. Pregršt kvalitete na jednom mjestu. Kada stane Lewu i Milera tu su ovi dečki iz "drugog plana" da završe pos'o. Ljut sam na Lewandowskog što nije zabio. Mor'o je bar jedan. Neće ga oprat' to što će natrpat' neku sirotinju iduće kolo,
Kimmich. Pa kakav doktor. Novi lider Elfa i Bayerna. Ko ga dovede u vezu s Pepom na ovoj temi, da ga se makne ili banuje. Makaš, dosadan si sa jednim te istim, OK je, skontali smo.![]()
Sinoć gledam tekmu i na um mi pade KDB. Zamisli još njega u ovom timu![]()
Šta reć' za gol Tolissa, mislim da će mi ostati u pamćenju kao i onaj protiv Freiburga. Taj gol mi je vjerovatno najdraži moment iz cijele te zadnje Juppove sezone.
Ma KDB se mog'o dovest', al eto hajde ne treba sad ni cjepidlačit'. Nama sad nije prijeko potreban, to dovoljno govori kakav tim imamo.
Mene živo zanima kako će se mali Espanjolac uklopit ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Nije prijeko potreban ali svaku ekipu dize na drugi nivo, strasan igrac. Jedino sto i on ima problema sa povredama.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Centre forward
- Kontakt:
KDB ili Eden Hazard ? Ne ovaj Eden, nego onaj u formi što je na ledjima nosio cijeli CSKA do titule(a) EPL
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Ima sve predispozicije da bude vrhunski veznjak u budućnosti, ali trebat će mu dosta vremena pored ovakve konkurencije da se dokaže. Trenutno su svi ispred njega jer su duže u klubu i znaju kako Flick radi. Danas bi ga volio vidjeti, ali sumnjam da je moguće budući da je Frankfurt dosta težak protivnik uvijek.Centre forward je napisao/la: ↑23 okt 2020, 16:04Dobili smo ga jer je tamo, pa dobro možda je malo grubo reći, postao višak. Mnogo toga se poklopilo i Sane je naš. Mene podsjeća na situaciju sa Robenom. Idealno bi bilo da i ovaj ostavi trag kao Arjen.Sensei je napisao/la: ↑22 okt 2020, 18:16Preskupi im bili tad i Sane i KDB. Hajde barem smo ovog jednog dobili kao već afirmisanog igrača pred kojim je blistava karijera.Centre forward je napisao/la: ↑22 okt 2020, 16:15Čista penetracija nad Špancima. Ost'o je još samo Real. Uz njih bih volio da se nekako (ne znam da li je moguće) u nastavku sretnemo sa Jedinstvom i/ili Interom.
Mi smo nešto kao reprezentacija Francuske u ovom momentu. Pregršt kvalitete na jednom mjestu. Kada stane Lewu i Milera tu su ovi dečki iz "drugog plana" da završe pos'o. Ljut sam na Lewandowskog što nije zabio. Mor'o je bar jedan. Neće ga oprat' to što će natrpat' neku sirotinju iduće kolo,
Kimmich. Pa kakav doktor. Novi lider Elfa i Bayerna. Ko ga dovede u vezu s Pepom na ovoj temi, da ga se makne ili banuje. Makaš, dosadan si sa jednim te istim, OK je, skontali smo.![]()
Sinoć gledam tekmu i na um mi pade KDB. Zamisli još njega u ovom timu![]()
Šta reć' za gol Tolissa, mislim da će mi ostati u pamćenju kao i onaj protiv Freiburga. Taj gol mi je vjerovatno najdraži moment iz cijele te zadnje Juppove sezone.
Ma KDB se mog'o dovest', al eto hajde ne treba sad ni cjepidlačit'. Nama sad nije prijeko potreban, to dovoljno govori kakav tim imamo.
Mene živo zanima kako će se mali Espanjolac uklopit ?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vrte se retro slike dresova sa pocetka 90-ih godina, mozda ce danas igrati u istim?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Čini mi se da će u njima igrati u sljedećoj rundi DFB kupa i to će biti jedina utakmica sa tim dresovima, nažalost.Omerbavarac je napisao/la: ↑24 okt 2020, 12:06Vrte se retro slike dresova sa pocetka 90-ih godina, mozda ce danas igrati u istim?
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Bayern XI against Frankfurt:
Neuer (c) -
Sarr, Boateng, Alaba, Davies -
Kimmich, Goretzka -
Coman, Müller, Costa -
Lewandowski.
Načekat cemo se mi da Flick započne jednu utakmicu s Lucasom na stoperskoj poziciji umjesto BlaCkEnBaUeRa
jeb.o ga Alaba vise, kao da je hebeni maldini a ne prosjecan stoper 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Davies u prvih 11 
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo da nije ligamente potrgao. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Davies van prvih 11 :/
Ee ybg sad...
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Joj odbrane kod ovih, imamo 4 na 2 napad po uzetoj lopti 
Bravo
Bravo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Koliko Coman ima samopouzdanja ove sezone. Hvala Juventusu. Nadam se da će i ovog Kuluševskog otpisati pa poslati u Bayern.
Alaj trpa ovaj čovjek nije normalno više.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Trpac majncova 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Vala su ovi tanki skroz.
Poželio bih svima da ga trpaju ko naš brat Lewandowski.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.