Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Kralj_Tvrtko
- Kontakt:
Re: Miroslav Ćiro Blažević
Kada Ćiro kaže 'boli me kur.ac', to možda ne zvuči lijepo, ali zapravo u njegovom vokabularu sinonim za to je... 'sine, znam da su neki poput Hadzibegića i Barbareza protiv mene, i mogu ti reč u ovom trenutku ne zanima me previše šta oni misle'
@simok
Malo pretjerujes, ali kad blje razmislis mi i jesmo prosjecna reprezentacija, i trenutno osim misketa i dzeke, rahimica pa donekle i muslimovica i pjanica nemamo neke igrase koji su "svjetski". Supic iz Javora? Pandza iz Hajduka, Spahic i neigra, Nadarevic i berberovic u Turskoj, Muratovic u Sturmu, Jahic u Arisu, Stilic u Lechu....itd.
I prije smo mi bili prosjecna ekipa ali smo i sad, samo sto neki treneri mogu a neki ne, izvuci maksimum iz ekipe i dovoljno je motivirati. BiH je slicna kao i Hoffenhaim imamo prosjecne igrace i par "svjetskih" ali kao tim to puno bolje djeluje. Samo treba biti realan i objektivan kad pises post.
Malo pretjerujes, ali kad blje razmislis mi i jesmo prosjecna reprezentacija, i trenutno osim misketa i dzeke, rahimica pa donekle i muslimovica i pjanica nemamo neke igrase koji su "svjetski". Supic iz Javora? Pandza iz Hajduka, Spahic i neigra, Nadarevic i berberovic u Turskoj, Muratovic u Sturmu, Jahic u Arisu, Stilic u Lechu....itd.
I prije smo mi bili prosjecna ekipa ali smo i sad, samo sto neki treneri mogu a neki ne, izvuci maksimum iz ekipe i dovoljno je motivirati. BiH je slicna kao i Hoffenhaim imamo prosjecne igrace i par "svjetskih" ali kao tim to puno bolje djeluje. Samo treba biti realan i objektivan kad pises post.
...JA SAM SARAJEVO...
Ma izgleda da ce i tako biti.SimoK je napisao/la:Treba gurati naše momke u prvi plan, a ne jadnog i senilnog Ćiru koji bi za Rvacku mater dao svoju. Cuj on sere po Barbarezu i Hadzibegicu. Pa koja budala moze porediti sve ono što je Barba dao BiH i ono što je Ćiro radio. Ivica Osim ili Kapelo ili Hidink ili pizdamaterina bi s ovom reprezentacijom bio ubjedljivo prvi u grupi, ako se već Ćiro sam svrstava u rang takvih trenera i čak kaže da je najbolji trener na svijetu. Završiće se kvalifikacije, ustaša će otići u maticu Rvatsku, a ostaće opet oni koji države osim BiH nemaju. A sutra će Ćiraš davati izjave poput: "Sine, ja sam s jednom ispodprosjećnom Bosnom u kojoj igraju amateri i poluproizvodi ostvario povijesni rezultat koji tamo nikada i niko neće stići".
Pas mater
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
e pa muka mi je vise i od tebe i od takvih kao sto si ti,dodje mi da povracam na takav je**ni mentalitet.Pa sta hoces vise od Cire matere ti,nedaj boze da je izgubio bod od Belgije,ti i takvi kao sto si ti niste zadovoljni ni sa 6 bodova od mogucih 6.Ako nista drugo Ciro je ujedinio fudbalsku BiH naciju i vratio nam vjeru u ljepsu buducnost naseg fudbala,dosao je kad je nasa repka bila na samom dnu,kad je se samo cekalo da nas i FIFA i UEFA izbace iz clanstva, kad su se igrale dvije utakmice repke u isto vrijeme,pa prava repka okupi 100 gledalaca a ona druga okupi koju hiljadu,a sad igra jedna i jedina reprezentacija Bosne i Hercegovine,i zamisli cuda trazi se KARTA VISE,na Bilinom Polju da je moglo stati 50000 gledalaca i opet bi se trazila karta vise.SimoK je napisao/la:Treba gurati naše momke u prvi plan, a ne jadnog i senilnog Ćiru koji bi za Rvacku mater dao svoju. Cuj on sere po Barbarezu i Hadzibegicu. Pa koja budala moze porediti sve ono što je Barba dao BiH i ono što je Ćiro radio. Ivica Osim ili Kapelo ili Hidink ili pizdamaterina bi s ovom reprezentacijom bio ubjedljivo prvi u grupi, ako se već Ćiro sam svrstava u rang takvih trenera i čak kaže da je najbolji trener na svijetu. Završiće se kvalifikacije, ustaša će otići u maticu Rvatsku, a ostaće opet oni koji države osim BiH nemaju. A sutra će Ćiraš davati izjave poput: "Sine, ja sam s jednom ispodprosjećnom Bosnom u kojoj igraju amateri i poluproizvodi ostvario povijesni rezultat koji tamo nikada i niko neće stići".
Pas mater
Zato Simo jaro,a i ostali koji su tvoji istomisljenici, prekini sa blacenjem,ako nema nista pozitivno da kazes onda nemoj ni pisati nista jer pametniji si kad cutis.
Navijam za Zelju i za svaki tim koji igra protiv Pitara
Pa imam nesto vazno da ti kazem. Nesto nije u redu sa tvojim mentalitetom i patriotizmom kad ti jedan ustaša sere po idolu nacije i legendama fudbala. Isti taj ustasa za HTV 1 danas kaze da nece moci voditi reprezentaciju BiH ukoliko bude u baražu sa Hrvatskom. Opet podvlačim, nije Ćiro ujedino nikakvu naciju u BiH. Za BiH navijaju svi oni koji su i ranije navijali. Ćiru treba posmatrati kao trenera koji je uzeo masne pare da vodi repku i zabraniti mu u medijima da od ove države i reprezentacije pravi cigansku mečku i cirkus.
igrači koji igraju za BiH su heroji kao i navijači (dijsaporci i domaći) pa tek onda na kraju dođe starac Ćira koji kaže da je Ustaša i da mu majka čuje da traži grob pored Tita, ustala bi i opalila mu šamarčinu. Et, jara moj. Ja Simo iako sam Simo nema druge domovine sem BiH i samo nju volim i samo njene trenere i samo njene igrače pa kome smeta zna gdje me može poljubiti
igrači koji igraju za BiH su heroji kao i navijači (dijsaporci i domaći) pa tek onda na kraju dođe starac Ćira koji kaže da je Ustaša i da mu majka čuje da traži grob pored Tita, ustala bi i opalila mu šamarčinu. Et, jara moj. Ja Simo iako sam Simo nema druge domovine sem BiH i samo nju volim i samo njene trenere i samo njene igrače pa kome smeta zna gdje me može poljubiti

- Principatus
- Kontakt:
Od koga i koliko tacno?SimoK je napisao/la:Ćiru treba posmatrati kao trenera koji je uzeo masne pare da vodi repku
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Pa ljudi vidite li vi da neko hoce da raskopa ovu reprezentaciju i sve dobro sto se desava oko nje, ove pobijede nad Belgijom u obadva susreta nisu tek onako pale sa neba, za to su zasluzni Nasi Zlatni Momci i nas CIRO, pustite te lazi da je Ciro rekao to protiv Barbareza i ostalih, gdje tacno pise, ma nepise nigdje nego je to neko plasirao u javnost sa ciljem da razbije reprezentaciju BiH i dosadasnje rezultate, e pa "momcino" ti koji si to ismislio da bi nastetio reprezentaciji i Ciri grdno si se prevario, neces unijeti nemir medju istinske navijace BiH, medju igrace reprezentacije BiH, opstali smo kada nam je bilo najteze i sada nas vise nista nemoze razjediniti.
Volim te BiH i nikada to necu prestati ciniti, dugo, dugo cu pamtiti aBd 28.03.09. i 01.04.09., a nadam se aBd i nas plasman na svjetsko prvenstvo u Novembru cu pamtiti citav zivot.
JAR spremi se za bosance i hercegovce u ljeto 2010, iako smo slabi sa finansijama, mi ce mo doci i bodriti nase zlatne momke i nasega Ciru,
ZNAM DA SAM OTISAO DALEKO ALI AKOBOGDA TO CE SE I DESITI, UVIJEREN SAM U TO
Volim te BiH i nikada to necu prestati ciniti, dugo, dugo cu pamtiti aBd 28.03.09. i 01.04.09., a nadam se aBd i nas plasman na svjetsko prvenstvo u Novembru cu pamtiti citav zivot.
JAR spremi se za bosance i hercegovce u ljeto 2010, iako smo slabi sa finansijama, mi ce mo doci i bodriti nase zlatne momke i nasega Ciru,
ZNAM DA SAM OTISAO DALEKO ALI AKOBOGDA TO CE SE I DESITI, UVIJEREN SAM U TO
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Mene nezanima Ko je Ciro ista govori. To je njegov problem. Ako njegove taktike,i njegov nacin vodjenje nase repke donosi rezultate JA GA PODRZAVAM. Kad to prestane i on ce otici kao i svi njegovi prethodnici. Ja nezivim za Ciru vec za REPREZENTACIJU I OVU DRZAVU,a Ciro nije ni jedno od toga.
--------------------Hasagic--------------------
-------Nadarevic--Spahic-----Jahic----------
Berberovic---------------------------Salihovic
--------------------Rahimic---------------------
Bajramovic------Misimovic-----------Ibricic
--------------Ibisevic-------Dzeko-------------
reserve:
Supic
Radeljic
Damjanovic
Pjanic
Muratovic
Muslimovic
Topic
sa ovakvim sastavom nemoze nam niko nista
reserve:
Supic
Radeljic
Damjanovic
Pjanic
Muratovic
Muslimovic
Topic
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Pauk je napisao/la:--------------------Hasagic--------------------
reserve:
Supic
Radeljic
Damjanovic
Pjanic
Muratovic
Muslimovic
Topic
Hajd ponovo prebroji igrace pa ponovi sastav

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
normalno da ne moze, kad bi imali igraca visePauk je napisao/la:--------------------Hasagic--------------------
reserve:
Supic
Radeljic
Damjanovic
Pjanic
Muratovic
Muslimovic
Topic

100% sportski i krajnje opušten potpis
- Principatus
- Kontakt:
Upravo sam gledao na Hayatu kako su Marjan i Ciro zajedno u interviewu kod hrvatske televizije, gdje je voditelj postavio takvo glupo pitanje marjanu u smislu:" Ljudi pitaju da li ste vi cetnik ili muslimanski fudamentalista?" Na to mu je Ciro dobro spustio i rekao da nema na nasem prostoru jos jedan put tako nesto da je trener hrvat, golman srbin a Dzeko musliman i masa ih voli. Voditelj je malo glupo gledao poslje toga.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja sam taj intervju gledao na HTV i nisam cuo da je Ciro psovao BH legende kao sto ovde neki pisu.Rekao je da ljudi imaju pravo da kritikuju ali sad to ne pije vode.Principatus je napisao/la:Upravo sam gledao na Hayatu kako su Marjan i Ciro zajedno u interviewu kod hrvatske televizije, gdje je voditelj postavio takvo glupo pitanje marjanu u smislu:" Ljudi pitaju da li ste vi cetnik ili muslimanski fudamentalista?" Na to mu je Ciro dobro spustio i rekao da nema na nasem prostoru jos jedan put tako nesto da je trener hrvat, golman srbin a Dzeko musliman i masa ih voli. Voditelj je malo glupo gledao poslje toga.
Mislim da je Ciro u pravu kad kaze da ovu pozitivnu atmosveru treba iskoristiti kako u drzavi i dnevnopolitickom zivotu tako i u nasoj repki i nastaviti sa sjajnim rezultatima.poz
ja mislim da je ovo intervju 

- Principatus
- Kontakt:
Vidio sam samo isjecke kod Hayata, hvala.
U jucerasnjm Avazovom Sportu citam sta je Ciro rekao njihovom novinaru, izmedju ostalog rekao je i ovo: Na pitanje koga prizeljkuje u barazu, Ciro je odgovorio: Jos nismo u barazu ...,
Na pitnje ko je iskoristo svoju sansu protiv Belgije, odgovorio je: To su Sanel Jahic i Boris Pandza, koji su prije meceva sa Belgijancima bili nigdje. Oni su dobitak za buducnost.
Na pitanje kako belgijski selektor nije nasao rijesenje za Dzeku nakon Genka, on je odgovori da za Dzeku inace niko nema rjesenje.
Ljudi sjetite se kada je rekao da ce Dzeko biti bolji od Ibrahimovica, i svakim danom to sve postaje tacnije, evo citam da je Anceloti rekao da hoceDzeku a ne interesuje ga koliko kosta novca, nego ga interesuje Dzeko, mogu jos zamisliti nakon ova dva gola koja je postigao Bajernu, kakva ce potraznja biti za njim
Na pitnje ko je iskoristo svoju sansu protiv Belgije, odgovorio je: To su Sanel Jahic i Boris Pandza, koji su prije meceva sa Belgijancima bili nigdje. Oni su dobitak za buducnost.
Na pitanje kako belgijski selektor nije nasao rijesenje za Dzeku nakon Genka, on je odgovori da za Dzeku inace niko nema rjesenje.
Ljudi sjetite se kada je rekao da ce Dzeko biti bolji od Ibrahimovica, i svakim danom to sve postaje tacnije, evo citam da je Anceloti rekao da hoceDzeku a ne interesuje ga koliko kosta novca, nego ga interesuje Dzeko, mogu jos zamisliti nakon ova dva gola koja je postigao Bajernu, kakva ce potraznja biti za njim
Ahbabu, hvala za ovaj inervju, drago mi je sto sam ga pogledaodefender je napisao/la: ja mislim da je ovo intervju
- miralem444
- Kontakt:
ma CIRO je stari lisac ,i sto on kaze to je tako,nekad se ponasa vulgarno al to je negov stil mi svi mislimo kad ciro nesto kaze da se on provaljuje al to je tako i primjer ja nas DIJAMANT DZEKO
amir je napisao/la:U jucerasnjm Avazovom Sportu citam sta je Ciro rekao njihovom novinaru, izmedju ostalog rekao je i ovo: Na pitanje koga prizeljkuje u barazu, Ciro je odgovorio: Jos nismo u barazu ...,
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Ma Ciro ima rezultate sa reprezentacijom i time sprijecava da se prica o drugim segmentima njegova karaktera.To ja najdvolicnija osoba na svijetu.Pa sutra da ode radit u Srbiju dizao bi tri prsta i govorio "MI SRBI SMO NAJBOLJA NACIJA NA SVIJETU".Znam da je ovo pretjerano,ali ko je imao priliku da gleda Ciru na Hrvatskim kanalima prije nego sto je postao selektor BiH uvijek bi govorio "MI HRVATI" I fraze tipa "mi smo najtalenovanija nacija na svijetu".A danas nama prosipa istu lafinu samo je sad "MI BOSANCI".Respekt prema rezltatima ali...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.