Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Za prvu dvojicu pogledaj moj post na temi "Seria A",a za treceg na temi "Engleska Premier Liga".spielführer_21 je napisao/la:Nešto čujem da se Guberti i Curci vraćaju u RomuI vele da Savić ide u MC, fali nam defanzivaca, ne bi se čovjek skućio da si pita
Jesu li tvoji izvori sigurni?Tribalian je napisao/la:Za prvu dvojicu pogledaj moj post na temi "Seria A",a za treceg na temi "Engleska Premier Liga".spielführer_21 je napisao/la:Nešto čujem da se Guberti i Curci vraćaju u RomuI vele da Savić ide u MC, fali nam defanzivaca, ne bi se čovjek skućio da si pita
u kojem klubu je taj igrao?juznjak> je napisao/la:En Italia dan por cerrada la venta de José Ángel al Roma
Izgleda da je Roma dovela jednog odlicnog mladog igraca za relativno male pare (4 mil eura) radi se o Jose Angelu koji igra na poziciji ljevog beka,ima 22 god i za mene je jedan od najboljih ljevih bekova u Primeri. Zeljela ga je i Barca dovesti
Sporting Hihon,a i bio je u ovoj reprezentaciji Spanije U21,sto su osvojili ove godine .Dobar igrac,a i mlad je tek 22 godine.Admir_Sa je napisao/la:u kojem klubu je taj igrao?juznjak> je napisao/la:En Italia dan por cerrada la venta de José Ángel al Roma
Izgleda da je Roma dovela jednog odlicnog mladog igraca za relativno male pare (4 mil eura) radi se o Jose Angelu koji igra na poziciji ljevog beka,ima 22 god i za mene je jedan od najboljih ljevih bekova u Primeri. Zeljela ga je i Barca dovesti
Admire,kupovina je dobra,za Risea ne znam sta ce biti.Ali samo da se ne krene sa masovnim dovodjenjima Spanaca u Romu,to onda nece da valja nista.Admir_Sa je napisao/la:Pa to je onda jedna dobra kupovina, jos ako je malo polivalentan pa pomogne i na lijevom krilu i imamo solidne igrace u njemu i Riseu na lijevoj strani. E sada sta ako je ovaj bash zvijezda i Enriqe mu bude vjerovao, onda garant slijedi prodaja Risea, jer bezze da neko od njih sjedi na klupi ili se mjenjaju svaku drugu tekmu. Sve u svemu dobar je ovo transfer kako god, samo ce mi ebiga biti zao Risea ako ode, frajer je uvijek igrao srcem i nece biti kriv ako ode, uvijek ce ostati zapamcen kao ljudina, a ne kao ova francuska kokosh sto je poletila u milan
Eh to jeste, recimo ovaj Krkic je suvishan al eto, al nam je pozicija lijevog beka prijeko potrebna bila i treba nam igrac za duze staze. A tek kako gori desni bek, tu isto ocekujem jedan mladji kvalitet, valjda nece biti spanacTribalian je napisao/la:Admire,kupovina je dobra,za Risea ne znam sta ce biti.Ali samo da se ne krene sa masovnim dovodjenjima Spanaca u Romu,to onda nece da valja nista.Admir_Sa je napisao/la:Pa to je onda jedna dobra kupovina, jos ako je malo polivalentan pa pomogne i na lijevom krilu i imamo solidne igrace u njemu i Riseu na lijevoj strani. E sada sta ako je ovaj bash zvijezda i Enriqe mu bude vjerovao, onda garant slijedi prodaja Risea, jer bezze da neko od njih sjedi na klupi ili se mjenjaju svaku drugu tekmu. Sve u svemu dobar je ovo transfer kako god, samo ce mi ebiga biti zao Risea ako ode, frajer je uvijek igrao srcem i nece biti kriv ako ode, uvijek ce ostati zapamcen kao ljudina, a ne kao ova francuska kokosh sto je poletila u milan
On bi onda igrao desnog, jel' te? Ostaje još štopera jednog da dobace, a ostalo neka krpe kako hoće..maminho je napisao/la:Moguč dolazak Santona na posudbu
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_ita_newsromaaaa je napisao/la:znal iko šta ćemo za golmane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.