FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
Mislim da je slobodan igrac tako da tih pola miliona moze da se odnosi jedino na platu.DANTES je napisao/la:Zar nije pola miliona?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- NukeR_G1970
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pa vidjecemo šta će Vermez pokazati... Ja od njega puno očekujem...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Currently on a deal with Partizan Beograd until June 2013, Sierra Leone international half-back Medo Kamara (24), according to latest rumours collected by TuttoMercatoWeb, has been targeted by Manchester City, whose management are weighing up the chance to submit Serbian club an offer for purchasing him. The palyer is tracked by several European clubs more, among which Udinese.
Za zivot cijeli!
Lamine u Antalyasporu kao slobodan igrac.Tiho otisao,bas onako kako je i bilo celo vreme za njegovog boravka u Partizanu,mnogo simpa lik,bice mi cudno da ga nevidjam u svojoj okolini,i svu srecu mu u daljoj karijeri zelim,a on je rekao da ce da se vrati u Beograd da zivi po zavrsetku karijere.
kud ćeš dalje kad mu je omiljeni glumac-Čkalja!!!Devil je napisao/la:Lamine u Antalyasporu kao slobodan igrac.Tiho otisao,bas onako kako je i bilo celo vreme za njegovog boravka u Partizanu,mnogo simpa lik,bice mi cudno da ga nevidjam u svojoj okolini,i svu srecu mu u daljoj karijeri zelim,a on je rekao da ce da se vrati u Beograd da zivi po zavrsetku karijere.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Za Knezevica 100%, a za ove 90% je istina.DANTES je napisao/la:Lovere, Knežević, Bodurov????? Istina, naklapanja?
Lovre mislim da je i stigao,Knezevic dok ne obuce dres na prvoj utakmici za Partizan ja ne verujem.Potpisao je prosle sezone za Partizan,pa otisao u Nemacku da potpise,tamo zadovoljio,ali je dosao ponovo u Srbiju pa potpisao za Zvezdu zajedno sa Zocevicem,ali Zvezda ga onda ustupa Partizanu za koji opet potpisuje ugovor.DANTES je napisao/la:Lovere, Knežević, Bodurov????? Istina, naklapanja?

Bodurov je na klimavim nogama,sada su u konkurenciji jos dva stopera po meni cak i bolja resenja nego Bugarin.

Knezevic nije uopste pregovarao sa Zvezdom.Transfer u Partizan isao je preko Kezmana i co.Transfer iznosi 250 000 eura i 20% od next sale.Devil je napisao/la:Lovre mislim da je i stigao,Knezevic dok ne obuce dres na prvoj utakmici za Partizan ja ne verujem.Potpisao je prosle sezone za Partizan,pa otisao u Nemacku da potpise,tamo zadovoljio,ali je dosao ponovo u Srbiju pa potpisao za Zvezdu zajedno sa Zocevicem,ali Zvezda ga onda ustupa Partizanu za koji opet potpisuje ugovor.DANTES je napisao/la:Lovere, Knežević, Bodurov????? Istina, naklapanja?![]()
![]()
Bodurov je na klimavim nogama,sada su u konkurenciji jos dva stopera po meni cak i bolja resenja nego Bugarin.
Ja kazem da jeste,jer znam licno i ko je pregovarao.Skaut je napisao/la:Knezevic nije uopste pregovarao sa Zvezdom.Transfer u Partizan isao je preko Kezmana i co.Transfer iznosi 250 000 eura i 20% od next sale.Devil je napisao/la:Lovre mislim da je i stigao,Knezevic dok ne obuce dres na prvoj utakmici za Partizan ja ne verujem.Potpisao je prosle sezone za Partizan,pa otisao u Nemacku da potpise,tamo zadovoljio,ali je dosao ponovo u Srbiju pa potpisao za Zvezdu zajedno sa Zocevicem,ali Zvezda ga onda ustupa Partizanu za koji opet potpisuje ugovor.DANTES je napisao/la:Lovere, Knežević, Bodurov????? Istina, naklapanja?![]()
![]()

-
- Kontakt:
Dres Partizana za sledecu sezonu...

Stvarno strasne dresove dobijate od Adidasa
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Posle duzeg vremena jedan lep dres da dobijemo.
Ne znam ali meni je onaj od pre dve sezone dosta lepsi,mislim da je to cak i prvi Adidasov koji ste dobili. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.