NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

baltazar1
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la baltazar1 » 11 jul 2013, 11:35

Za Murselovića sam jučer pitao, vele da pojma nemaju gdje je i šta je, ali da je svima žao što ga nema...

jučer sam pogledao i prvu utakmicu, dvije ekipe sa dosta rotacija, bilo je dobro, borbeno, žestoko, a ako kažem da je Delić pokazao klasu više od ostalih, onda to nije ništa novo

bila su neka 2-3 nova momka, jedan je zanimljiv, dobre kretnje i stil, dok neki djeluju da su zalutali

uglavnom bio je i Baba na treningu, veli sa ovim se ide na PL i opet kune Mujkića, veli da ga je izradio, nejse

ovaj iz Banovića ne igra lopte, samo trči, kaže da još uvijek ne smije ali da nije previše opasna povreda

uglavnom vidljivo je da je konkurencija jaka i da se svi bore za mjesto na terenu a ako ima bilo šta negativno u svemu ovome, to je da će nekoliko ovih mladih igrača ipak ostati u drugom planu

jučer su odlični bili Mrković i Džafić

što se tiče ekipe, nisam siguran ko će na gol liniju, odbrana je otprilike 90% poznata i tu ne bi trebalo biti većih iznenađenja, Pantić, Kadić, Šuša i Timkov/Muslimović (zasada barem tako djeluje)

napad, zavisi, hoćel se igrati sa jednim, dva ili ofanzivna igrača, tu bi trebao biti siguran Smajlović dok vidim da šef forsira Mrkovića i Musa igra više naprijed, mada on može pokriti dosta pozicija u timu

u sredini će biti džumbus, Kerim i Mevka jučer odlični i jasno im je da se moraju boriti za pozicije koje su im doskora bile osigurane, tu je i Omerović, Delić bi trebao biti siguran jer se vidi da je mašina, tu je i Halilović, kao i još nekoliko konkurenata

čini mi se da će pripreme i prve utakmice biti itekako žestoke :D
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 11 jul 2013, 11:58

baltazar1 je napisao/la:Za Murselovića sam jučer pitao, vele da pojma nemaju gdje je i šta je, ali da je svima žao što ga nema...

jučer sam pogledao i prvu utakmicu, dvije ekipe sa dosta rotacija, bilo je dobro, borbeno, žestoko, a ako kažem da je Delić pokazao klasu više od ostalih, onda to nije ništa novo

bila su neka 2-3 nova momka, jedan je zanimljiv, dobre kretnje i stil, dok neki djeluju da su zalutali

uglavnom bio je i Baba na treningu, veli sa ovim se ide na PL i opet kune Mujkića, veli da ga je izradio, nejse

ovaj iz Banovića ne igra lopte, samo trči, kaže da još uvijek ne smije ali da nije previše opasna povreda

uglavnom vidljivo je da je konkurencija jaka i da se svi bore za mjesto na terenu a ako ima bilo šta negativno u svemu ovome, to je da će nekoliko ovih mladih igrača ipak ostati u drugom planu

jučer su odlični bili Mrković i Džafić

što se tiče ekipe, nisam siguran ko će na gol liniju, odbrana je otprilike 90% poznata i tu ne bi trebalo biti većih iznenađenja, Pantić, Kadić, Šuša i Timkov/Muslimović (zasada barem tako djeluje)

napad, zavisi, hoćel se igrati sa jednim, dva ili ofanzivna igrača, tu bi trebao biti siguran Smajlović dok vidim da šef forsira Mrkovića i Musa igra više naprijed, mada on može pokriti dosta pozicija u timu

u sredini će biti džumbus, Kerim i Mevka jučer odlični i jasno im je da se moraju boriti za pozicije koje su im doskora bile osigurane, tu je i Omerović, Delić bi trebao biti siguran jer se vidi da je mašina, tu je i Halilović, kao i još nekoliko konkurenata

čini mi se da će pripreme i prve utakmice biti itekako žestoke :D
Ja kako sam cuo Murselovic juce cak igrao i prijateljsku utakmicu za Radnicki protiv Prokosovica....

Babo ce sad u inat Mujki uc u P.L. pa ce ovaj zavapit da se vrati al klinac stari ;)

Jedna veoma dobra stvar je to da za razliku od prethodnih godina tesko da cemo znat ko ce igrat u prvih 11....
Jer sad na svakoj poziciji ima po 2 3 dobra igraca....

Prvi put ce sef imat sansu da pravi dosta rotacija u odnosu na prethodne tekme itd itd sto je velika prednost jer ce se citavu sezonu moci igrati na visokom nivou jer ce pred svaku utakmicu biti borba za mjesto u prvoj postavi (Naravno osim pozicije lijevog bocnog i stopera...)

Primjeri po meni najjacih postava
1.4-3-3
Prljaca(u-21)
Timkov Sule Kadija Panta
Kera Dela Halil
Moussa Smajlovic Mrkovic(u-21)

2.4-3-3
Zukic
Muslimovic(u-21) Sule Kadija Panta
Kera Dela Halil
Moussa Smajlovic Mrkovic(u-21)

3.4-4-2
Prljaca (u-21)
Timkov Sule Kadija Panta
Moussa/Mevka Kera Dela Halil
Smajlovic Mrković(u-21)

4.4-4-2

Zukic
Muslimovic(u-21) Sule Kadija Panta
Moussa/Mevka Kera Dela Halil
Smajlvoc Mrkovic(u-21)

Ima tu jos kombinacija i sa novim spicem suljicem ali u tom slucaju bi i Prljaca i Muslimovic morali biti u prvoj postavi , sve u svemu konkurencija sjajna i akoBogda mozemo ocekivati borbu za vrh!!!!! :D
www.nkbratstvogracanica.com

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 11 jul 2013, 12:00

@cesc4 Ermin Muslimović nije igrač do 21

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 11 jul 2013, 12:05

sony_91 je napisao/la:@cesc4 Ermin Muslimović nije igrač do 21
http://www.transfermarkt.com/en/ermin-m ... 21571.html" onclick="window.open(this.href);return false;

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 11 jul 2013, 12:07

cesc4 je napisao/la:
http://www.transfermarkt.com/en/ermin-m ... 21571.html" onclick="window.open(this.href);return false;
za narednu sezonu do 21 godine se smatraju igrači rođeni 01.01.1992. i mlađi ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 11 jul 2013, 12:12

sony_91 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Gdje pise ? :D

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 11 jul 2013, 12:14

zna Sony

naletih na neke spiskove igrača, pa vidim da ni Efendić ni Murselović (koji su otišli ali eto spominjem ih kao bivše, možda su zbog toga i tako lahko pušteni) ne spadaju više u ove igrače "do 21.godine" ali zato je tu Kenan Hafizović koji je rođen 29.8.1992.g. i ovo bi mogao biti njegov veoma jak adut

jučer je igrao po desnoj strani naprijed i nazad

ovdje spada i Mrković, za Prljaču ne znam a tu bi trebalo da bude i nekoliko ovih naših mladića (Kahrimanović, Zahirović, Džafić itd...) a ko zna, ako bude zapelo, možda sleti i neko sa strane

uglavnom, trenutno smo "knap" sa tim 1992. godištima i mlađim a koji bi mogli zaigrati u prvoj postavi ili barem biti među 20-ak igrača
Zadnja izmjena: baltazar1, dana/u 11 jul 2013, 12:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 11 jul 2013, 12:18

baltazar1 je napisao/la:zna Sony
E onda mi nema logike iz kog su razloga vratili Muslimovica ako im nije u-21 .... Fakticki igraci koji su u 21 a imaju sansu da igraju su Mrkovic ,Prljaca i Hafizovic... Jadna majko hafizovic u 21....

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 11 jul 2013, 12:57

cesc4 je napisao/la:
sony_91 je napisao/la:
cesc4 je napisao/la: http://www.transfermarkt.com/en/ermin-m ... 21571.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje pise ? :D
pisati će za koji dan u biltenu kada budu objavljene propozicije za novu sezonu

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 11 jul 2013, 14:14

baltazar1 je napisao/la:zna Sony

naletih na neke spiskove igrača, pa vidim da ni Efendić ni Murselović (koji su otišli ali eto spominjem ih kao bivše, možda su zbog toga i tako lahko pušteni) ne spadaju više u ove igrače "do 21.godine" ali zato je tu Kenan Hafizović koji je rođen 29.8.1992.g. i ovo bi mogao biti njegov veoma jak adut

jučer je igrao po desnoj strani naprijed i nazad

ovdje spada i Mrković, za Prljaču ne znam a tu bi trebalo da bude i nekoliko ovih naših mladića (Kahrimanović, Zahirović, Džafić itd...) a ko zna, ako bude zapelo, možda sleti i neko sa strane

uglavnom, trenutno smo "knap" sa tim 1992. godištima i mlađim a koji bi mogli zaigrati u prvoj postavi ili barem biti među 20-ak igrača
Prljaca je 93 godiste ;) :D

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 11 jul 2013, 16:05

Mujkić je jedva dočeko da ispali Dasu,,,,razlog je taj što mu stopiro prelazak u Zvijezdu prošle sezone,,,mada po meni Mujkić je tu krivac jer je imo ugovor sa Bratstvom a bez znanja istog je pristupio Zvijezdi,,,

Ako Hafizović bude taj igrač do 21 godine,odmah zaboravit borbu za Premijer ligu,,,to je igrač manje na terenu,,,nije lošiji igrač došo u Bratstvo,,,u novijoj historiji,,,a još veća tragedija bi bila da pored njega tu bude Muslimović,,,to nedaj bože,,,Daso bi u petom kolu dobio slom živaca,,,

sejonara
Kontakt:

Post Postao/la sejonara » 11 jul 2013, 17:39

ma to nacelnik nek mrsi m..a kome hoce,momak nije 100 % obecao da ce ostat ;) mada poznavajuci njegov temperament,mislim da ga toliko i ne interesuje sto je on ljut :lol:

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 12 jul 2013, 10:19

Meša Baščelić najvjerovatnije ide u Gradinu, a u subotu ili do kraja sedmice šef struke će se zahvaliti nekolicini igrača i savjetovati ih da nađu novu sredinu

kako sam saznao nekoliko ovih mladih igrača moglo bi u Malešiće kod Ferida gdje bi sigurno prije imali mjesta da igraju, što im je trenutno i najvažnije, a po meni i najbolje, jer kod Ferida imaju šta i da nauče

prva kontrolna utakmica je u srijedu 17.7. protiv Odžaka u gostima
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 12 jul 2013, 10:58

baltazar1 je napisao/la:Meša Baščelić najvjerovatnije ide u Gradinu, a u subotu ili do kraja sedmice šef struke će se zahvaliti nekolicini igrača i savjetovati ih da nađu novu sredinu

kako sam saznao nekoliko ovih mladih igrača moglo bi u Malešiće kod Ferida gdje bi sigurno prije imali mjesta da igraju, što im je trenutno i najvažnije, a po meni i najbolje, jer kod Ferida imaju šta i da nauče

prva kontrolna utakmica je u srijedu 17.7. protiv Odžaka u gostima
Ajde makar smo oslabili gradinu na golmanskoj poziciji ;) Iako Mesa nije los golman jako je nesiguran.I

Imas li kakvih informacija kojim igracima bi se mogo zahvalit i koji bi mogli u Malesice ? :D

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 12 jul 2013, 11:03

nisam siguran ko će otići a od ovih mlađih, pa znaš i sam ko su, jedan ili dvojica će u Malešiće na "kaljenje"

da ne nabacujem imena sada kad nije sigurno ko i šta, nema smisla
Undici stelle - ACM 1899

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 12 jul 2013, 11:09

baltazar1 je napisao/la:nisam siguran ko će otići a od ovih mlađih, pa znaš i sam ko su, jedan ili dvojica će u Malešiće na "kaljenje"

da ne nabacujem imena sada kad nije sigurno ko i šta, nema smisla
Ma dobro reko mozda znas sta sigurno, al nema veze sacekacemo jos dan dva ;) A sto se mladih tice nadam se da ce u ekipi ostavit Husu,Amira,Vahida,Zahirovica...Nek kariku salje gore ako treba..... A nadam se da ce se izmedu ostalih zahvaliti Dzaficu i Mustaficu.... :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 13 jul 2013, 15:39

Imal kakvih novosti ?

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 13 jul 2013, 19:42

Muhamed Zahirovic posuden u Malesice.Sef ga poslo na kaljenje jer Muji treba stoper :D

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 13 jul 2013, 20:13

@cesc4
To ti sebe pitanje pa odgovor napišeš :-D

Hoće li ove godine biti makar pokzšaj izrade sajta Nk Bratstvo ?

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 13 jul 2013, 20:21

Slobodanpad1945 je napisao/la:@cesc4
To ti sebe pitanje pa odgovor napišeš :-D

Hoće li ove godine biti makar pokzšaj izrade sajta Nk Bratstvo ?
Hehehe, ma nemoj na ''cesca'' dirat, on nam jedini donosi informacije iz kluba, i hvala mu na tome. Jos samo sajt, pa da on moze fino nas da informise.. :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.