badblueboylivno je napisao/la:Prijatelju, to što je on dobar menadžer nije nužno dobro za Dinamo. A to (samo zarada od transfera igrača) je, pored sve ove lakrdije i farse koju on, brat i ekipa rade od Dinama, nebitno. Da je normalno, novac od igrača bi se ulagao u dovođenje pravih, kvalitetnih igrača, u izgradnju infrastrukture (stadion od 20-ak k mjesta, ne skuplji od 20M eura), trening-kampa, marketing, fan shop, a ne na njegove jahte i Bentleye i potplaćivanje vladajuće garniture.
Sigurno to sto je on dobar manager nije niposto lose za Dinamo. Novac od prodaje se ulaze u dovodjenje novih igraca najboljih sto HNL moze ponuditi i jos poneki stranac. Ne znam sto ti znaci to pravi igrac (sta fali Beciraju, Sammiru, Sylvestru i sta ja znam Ademiju). Bolje se moze dovest ali je puno skuplje, nece ti to niti jedna osoba garantirat, to sta ti ocekujes je cista utopija. Ima i losih igraca poput Ibaneza ali ako cemo gledat na taj nacin onda nitko ne bi trebao doc jer postoji sansa da kupis loseg igraca, svi se zajebu nema tog kluba na svijetu koji ne kupi loseg igraca, to se dogadja Juventusu koji potrosi 15 mil na Martineza, kako se onda ne bi dogodilo Dinamu koji kupuje za 1-2 mil?
Ocekivati da ce Dinamo sam izgradit stadion je isto utopija jer se treba dogoditi previse ustupaka od strane grada jer za 20 mil mozes sklepat stadion, ali treba kupiti zemljiste koje bi grad trebao donirat, trebali bi dat garancije za povrat novca jer nitko nece dat svojih 20 mil nego ce se netko zaduziti na odredjeni broj godina, a Mamic moze otici za godinu dana i sto onda ako dodje netko tko nema sposobnost da proda Lovrena za 8 nego za 4 tko ce onda vracat novac, bojim se da bi se dogodila situcacija kao sa Maksimirom?? (poluzavrsen stadion koji propada)
I sta ti smeta ako ima covjek auto i jahtu, ti kao navijac trebas gledat kako klub funkcionira. Sto se marketinga tice tu stvari idu na bolje, juniori i kadeti su najbolji u Hrvatskoj, sto znaci da se dobro radi sa omladinom i da je klubu zagarantirana buducnost sto je jako bitno.