SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Reset lige.
Treba na početku postaviti pravila, pa da se znamo orjentisati. Meni je trenutno glavna zvijezda Parker, a ko zna da li bih ga dogodine uzeo kao prvog pika.
Treba na početku postaviti pravila, pa da se znamo orjentisati. Meni je trenutno glavna zvijezda Parker, a ko zna da li bih ga dogodine uzeo kao prvog pika.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- adriano_leite
- Kontakt:
Kakav reset lige, kad je na samom pocetku receno da se ostavlja po jedan igrac. Pa ja sam Irvinga ganjao pola sezone, dao tri vazna igraca radi Irvinga. Ako bude reset lige, vjerovatno necu ni igrati, jer mi je odmah sjebana i sljedeca sezona. DOGOVOR JE BIO DA SE NE DAJU PICKOVI, A DA SE OSTAVLJA PO JEDAN IGRAC,
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Ako je to bio dogovor, onda u redu. Zamolio bih samo nekog ako moze da mi nadje post gdje je to dogovoreno, ako nije problem.adriano_leite je napisao/la:Kakav reset lige, kad je na samom pocetku receno da se ostavlja po jedan igrac. Pa ja sam Irvinga ganjao pola sezone, dao tri vazna igraca radi Irvinga. Ako bude reset lige, vjerovatno necu ni igrati, jer mi je odmah sjebana i sljedeca sezona. DOGOVOR JE BIO DA SE NE DAJU PICKOVI, A DA SE OSTAVLJA PO JEDAN IGRAC,
- majestic24
- Kontakt:
vi ste zayebali sto ste ukinuli trade s pickovima. Ja nisam za reset lige. 80% smo tu vecc 2-3 sezone.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
dobro vidite za sta je vecina i ok ni meni nisu neki ekstra igraci tipa james,durant ali ako zelite da se ostavi po 1 mozemajestic24 je napisao/la:vi ste zayebali sto ste ukinuli trade s pickovima. Ja nisam za reset lige. 80% smo tu vecc 2-3 sezone.
nema logike za restartom oni sto su aktivni imaju bar privelegiju, da ostave bar jednom all stara, naravno po dogovoru,,
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jesi kontaktirao donnie-a za ekipu? :/Rule_hz je napisao/la:nema logike za restartom oni sto su aktivni imaju bar privelegiju, da ostave bar jednom all stara, naravno po dogovoru,,
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Donnie Darko
- Kontakt:
jest. dadni mu ekipu. danas sam se odkomesionario, izvinjavam se sto sam kasnio.
hvalaa donie:) ko je sad komesar?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- adriano_leite
- Kontakt:
Tesko da ce ko traziti 50 strana nazad da bi nasao to sto je Donnie rekao. Ne znam kako ti je to promaklo, ali evo mogu ljudi potvrditi. Znam da je bila prica oko pickova, pa su ukinuti pickovi i receno je da se ostavlja jedan igrac. Tada sam ja bacio komentar kao ostavit cu Irvinga, a cini mi se LBJMVP rekao kako ce i svi ostali ostaviti po jednog igraca i u smislu da niko nece ostati zakinut za po jednog dobrog igraca.jose je napisao/la:Ako je to bio dogovor, onda u redu. Zamolio bih samo nekog ako moze da mi nadje post gdje je to dogovoreno, ako nije problem.adriano_leite je napisao/la:Kakav reset lige, kad je na samom pocetku receno da se ostavlja po jedan igrac. Pa ja sam Irvinga ganjao pola sezone, dao tri vazna igraca radi Irvinga. Ako bude reset lige, vjerovatno necu ni igrati, jer mi je odmah sjebana i sljedeca sezona. DOGOVOR JE BIO DA SE NE DAJU PICKOVI, A DA SE OSTAVLJA PO JEDAN IGRAC,
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
http://pokit.org/get/?a7097ecd70e0221b0 ... 4407ef.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Donnie Darko je napisao/la:jest. dadni mu ekipu. danas sam se odkomesionario, izvinjavam se sto sam kasnio.
Jedini nacin je da zamjenis email adresu i da ukucas ruletovu, ili da cekamo novu sezonu :/
Evo ovdje je Tracy započeo raspravu oko pickova prilikom trejdova, pa je koju stranicu kasnije to ukinuto. Ali ne nađoh da je rečeno da će se zadržati po jedan igrač.adriano_leite je napisao/la:Tesko da ce ko traziti 50 strana nazad da bi nasao to sto je Donnie rekao. Ne znam kako ti je to promaklo, ali evo mogu ljudi potvrditi. Znam da je bila prica oko pickova, pa su ukinuti pickovi i receno je da se ostavlja jedan igrac. Tada sam ja bacio komentar kao ostavit cu Irvinga, a cini mi se LBJMVP rekao kako ce i svi ostali ostaviti po jednog igraca i u smislu da niko nece ostati zakinut za po jednog dobrog igraca.jose je napisao/la:Ako je to bio dogovor, onda u redu. Zamolio bih samo nekog ako moze da mi nadje post gdje je to dogovoreno, ako nije problem.adriano_leite je napisao/la:Kakav reset lige, kad je na samom pocetku receno da se ostavlja po jedan igrac. Pa ja sam Irvinga ganjao pola sezone, dao tri vazna igraca radi Irvinga. Ako bude reset lige, vjerovatno necu ni igrati, jer mi je odmah sjebana i sljedeca sezona. DOGOVOR JE BIO DA SE NE DAJU PICKOVI, A DA SE OSTAVLJA PO JEDAN IGRAC,
link: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 5#p2108465" onclick="window.open(this.href);return false;
- adriano_leite
- Kontakt:
Ovo je bilo prije nego sam ja dobio Irvinga, jer sam se borio za njega da bih ga mogao ostaviti. Dajte ljudi, ko se sjeca kakav je bio dogovor, recite, jer nije moguce da sam tek tako umislio da se 1 igrac ostavlja
.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Na taj nacin bi mi sa slabijim ekipama, koje smo preuzeli u toku sezone bili zakinuti za iducu sezonu, diskriminacija na djelu 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- adriano_leite
- Kontakt:
Svaka ekipa ima po jednog igraca vrijednog ostavljanja. Plus onda imas prvu rundu drafta, gdje pokupis jos jednu zvijezdu i opet nisi nista oslabljen. Evo ja bih bio oslabljen jer sam ovu sezonu zrtvovao zbog Irvinga, jer je bila prica da ce se ostaviti jedan igrac. Uostalom, da je bilo price o tome, evo nasao sam na 80. strani post Sanela, gdje mene citira, da svaka ekipa moze ostaviti jednog igraca, a ne samo ja. Gdje je post prije toga, ne trazi mi se, ali ima moj post, pa post Sanela koji je komesar lige. Ne znam je li u tom trenutku bio komesar. Kako god, ako se ne ostavlja po jedan igrac, onda vjerovatno necu ni igrati ovu igricu.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
ma glasat cemo i gotovo,vecina odlucuje a svi imaju po nekog dobrog igracaadriano_leite je napisao/la:Svaka ekipa ima po jednog igraca vrijednog ostavljanja. Plus onda imas prvu rundu drafta, gdje pokupis jos jednu zvijezdu i opet nisi nista oslabljen. Evo ja bih bio oslabljen jer sam ovu sezonu zrtvovao zbog Irvinga, jer je bila prica da ce se ostaviti jedan igrac. Uostalom, da je bilo price o tome, evo nasao sam na 80. strani post Sanela, gdje mene citira, da svaka ekipa moze ostaviti jednog igraca, a ne samo ja. Gdje je post prije toga, ne trazi mi se, ali ima moj post, pa post Sanela koji je komesar lige. Ne znam je li u tom trenutku bio komesar. Kako god, ako se ne ostavlja po jedan igrac, onda vjerovatno necu ni igrati ovu igricu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mora moc ba. Znam da sam ja radio to vise puta.Tracy3McGrady je napisao/la:http://pokit.org/get/?a7097ecd70e0221b0 ... 4407ef.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Donnie Darko je napisao/la:jest. dadni mu ekipu. danas sam se odkomesionario, izvinjavam se sto sam kasnio.
Jedini nacin je da zamjenis email adresu i da ukucas ruletovu, ili da cekamo novu sezonu :/
Neko je imao srecu prosle sezone da bira prvi i izabere Jamesa/Durenta a neko je birao 14.-i ili 15.-i pa mu je izbor morao biti J.Smith ili A.Jefferson...nije to mala razlika.I sad na osnovu toga oni opet mogu zadrzati te najbolje igrace...nema logike.
Naravno to je samo moje misljenje...kako napisa @dema,nek' vecina odluci.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ima li logike da je bila prica o tome i da sam ja dao Duranta da bih dobio Irvinga, jer vjerujem da ce Irving sljedece sezone eksplodirati? Unistio ovu sezonu i da unistim sljedecu? Mislim da to ima manje logike. A sto se tice 14-og i 15-og picka, moglo se pametnije odraditi od J. Smitha, kao npr. uzeti Andya, kojeg sam ja pokupio u 5-oj rundi cini mi se i bio je najbolji fantasy igrac. J. Smith je ime, a nikakav fantasy igrac.adnan24 je napisao/la:Neko je imao srecu prosle sezone da bira prvi i izabere Jamesa/Durenta a neko je birao 14.-i ili 15.-i pa mu je izbor morao biti J.Smith ili A.Jefferson...nije to mala razlika.I sad na osnovu toga oni opet mogu zadrzati te najbolje igrace...nema logike.
Ja cu se odmah izjasniti da glasam za ostavljanje jednog igraca, kao sto je i bilo ranije dogovoreno.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mogu potvrditi da je dogovoreno bilo da ostavljamo po jednog igraca, kako god okrenemo, opet ce biti vrlo jakih igraca na Draftu, samo nezzz da li ce ici draft opet "random" ili ce prvi imati pravo izbora onaj ko bude zadnji ove sezone?
@Donnie, radio sam kme i ja kad sam izbacio upravo Ruleta iz lige i ubacio True_Celtikse, ali sad kad to pokusam da uradim pojavi mi se ova greska, e sad probj ti zamjeniti email i stavi ruletov i to je to.
@Donnie, radio sam kme i ja kad sam izbacio upravo Ruleta iz lige i ubacio True_Celtikse, ali sad kad to pokusam da uradim pojavi mi se ova greska, e sad probj ti zamjeniti email i stavi ruletov i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.