Toni Sunjic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Toni Sunjic
Dobra partija, zaista je mnogo sigurniji od Frizurice!
Skrenuo u gol loptu koju bi Šehić odbranio 

"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Doktor za Bičakčića i još neke pojedince.
Jasno kao dan i meni bi uvijek bio izbor ispred Bicakcica. Ali ovaj toboze (ne)igra u Bundesligi.
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Večeras nam je baš trebao zbog skok igre i prekida, ipak je 10 cm viši od Bičakčića.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
https://news.sportbox.ru/Vidy_sporta/Fu ... jskij_klub
Sunja blizu odlaska u Kinu, tacnije Beijing Guoan.
Bilo je iskreno i za ocekivati. Pravi mozda i zadnji transfer u zivotu, barem ovaj "najskuplji". U decembru puni 32 godine, tako da neke vece ambicije sigurno nema do kraja karijere.
Ugovor sa Dinamom istice iduceg ljeta i sumnjam da nece prihvatiti ponudu iz Guoana. A da nije ni u nekim planovima kluba pokazuje i to da od prvi sest utakmica, cetiri je presjedio na klupi.
Sunja blizu odlaska u Kinu, tacnije Beijing Guoan.
Bilo je iskreno i za ocekivati. Pravi mozda i zadnji transfer u zivotu, barem ovaj "najskuplji". U decembru puni 32 godine, tako da neke vece ambicije sigurno nema do kraja karijere.
Ugovor sa Dinamom istice iduceg ljeta i sumnjam da nece prihvatiti ponudu iz Guoana. A da nije ni u nekim planovima kluba pokazuje i to da od prvi sest utakmica, cetiri je presjedio na klupi.
@igrajlopte 🐦
Odlazak u Kinu bio bi konačni razlog da ga se više ne zove. Nek igraju Saničanin i Šveđani, ove starije raspustiti što prije.
- Goalgetter
- Kontakt:
A koji su bili prosli razlozi da se vise ne zove? Izdominirao zajedno sa Sanicaninom protiv Italije.
Sto se tice transfera u Kinu, apsolutno razumljivo ako ode - samim tim sigurno i kraj njegove reprezentativne karijere, ali sreca pa smo osigurali Svedjane i pridobili Sanicanina.
Donedavno je bio igrač sa teretom loših prošlih kvalifikacija i sa klupom u klubu. Onda je zaigrao za Dynamo i odigrao dobro u Italiji osim autogola.Goalgetter je napisao/la: ↑12 sep 2020, 16:49A koji su bili prosli razlozi da se vise ne zove? Izdominirao zajedno sa Sanicaninom protiv Italije.
Sto se tice transfera u Kinu, apsolutno razumljivo ako ode - samim tim sigurno i kraj njegove reprezentativne karijere, ali sreca pa smo osigurali Svedjane i pridobili Sanicanina.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Šunjić ni na klupi? Ide u Kinu?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Prespor stoper.
Nece mi bit zao ako ode u Kinu i ne vidim ga vise nikad u reprezentaciji.
Bolji jedino od Zukanovica,
Bicakcic > Sunjic, bar za mene...
Nece mi bit zao ako ode u Kinu i ne vidim ga vise nikad u reprezentaciji.
Bolji jedino od Zukanovica,
Bicakcic > Sunjic, bar za mene...
Danas nije bio u sastavu za mec. Ocigledno da je transfer u Kinu pred realizaciom.
Hvala za sve Sunja ali vrijeme je za novu krv.
Hvala za sve Sunja ali vrijeme je za novu krv.

@igrajlopte 🐦
Cuj prespor stoper a brzi i od Zuke i od Bicakcica.
Steta sto je transfer baš sad...da je bogdom bar u zimskom prelaznom roku jer ce nam najvjerovatnije trebati za barazne utakmice.
U svakom slučaju sa srecom ako ode...razumljiv transfer, ipak je polahko na zalasku.
Steta sto je transfer baš sad...da je bogdom bar u zimskom prelaznom roku jer ce nam najvjerovatnije trebati za barazne utakmice.
U svakom slučaju sa srecom ako ode...razumljiv transfer, ipak je polahko na zalasku.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bez obzira gdje išao, štoperski par u baražu će biti Šunjić i Saničanin.
Ne razumijem čemu degradiranje igrača koji ide u Kinu, kvalitet ostaje isti gdje god otišao. Falila nam je njegova fizikalija protiv Poljaka.
Ne razumijem čemu degradiranje igrača koji ide u Kinu, kvalitet ostaje isti gdje god otišao. Falila nam je njegova fizikalija protiv Poljaka.
⚜️~⚜️~⚜️
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Ide definitivno u Kinu, odlazi se obezbijediti finansijski, ne treba mu zamjeriti. Igraće u Beijing Guoanu sa Renatom Augustom, Fernandom, Jonathanom Vierom i Cédricom Bakambuom. Što se reprezentacije tiče, treba biti tu za baraž, jer nam treba u skok igri protiv drvosječa, ali mislim da će se i on sam ubrzo oprostiti i omogućiti ovim mlađim igračima da se nametnu.
Sve u svemu, kad se zna da je krenuo iz naše lige, sasvim solidna karijera, Kuban Krasnodar, Stuttgart i Dynamo Moskva...
Sve u svemu, kad se zna da je krenuo iz naše lige, sasvim solidna karijera, Kuban Krasnodar, Stuttgart i Dynamo Moskva...
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Ni on ni Zukanović se sigurno neće oprostiti ako prođemo baražNeumjesanTip je napisao/la: ↑14 sep 2020, 15:04Ide definitivno u Kinu, odlazi se obezbijediti finansijski, ne treba mu zamjeriti. Igraće u Beijing Guoanu sa Renatom Augustom, Fernandom, Jonathanom Vierom i Cédricom Bakambuom. Što se reprezentacije tiče, treba biti tu za baraž, jer nam treba u skok igri protiv drvosječa, ali mislim da će se i on sam ubrzo oprostiti i omogućiti ovim mlađim igračima da se nametnu.

Sunjic potpisao Dinamo dobio 350.000 €
Bez obzira na Kinu, očekujem ga sigurno u prvih 11 protiv Iraca ako bude zdrav jer njegova skok i duel igra će nam biti važna protiv njih, jer oni će garant tako igrati, otočki klasično.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.