Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia
Treba se civilnoj zaštiti isto obratiti, za ugrožavanje prava, čuj on će nama javno psovati.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
nema smisla.*p!p!t@* je napisao/la:Treba se civilnoj zaštiti isto obratiti, za ugrožavanje prava, čuj on će nama javno psovati.![]()
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
- NoName
- Kontakt:
Opasni Latvijci i pucaju od samopouzdanja, sto se moze vidjeti i iz ovih njihovih izjava. Njihov igrac sa brojem 7 maloprije za AP izjavio da ce krenuti sa 3 spica od prve minute. Jos kad vidim da je i Susic svjestan njihove snage i da bi bio zadovoljan sa jednim bodom, bas me hvata neka nervoza
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
karameldar
- Kontakt:
Na CNN-u sad breaking news: Latvian soccer coach shocks the world by saying he wil fuck the mothers of his Bosnian opponents.
VRATIT CEMO MU ZA OVO!
VRATIT CEMO MU ZA OVO!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Na CNN-u sad breaking news: Latvian soccer coach shocks the world by saying he wil fuck the mothers of his Bosnian opponents.
VRATIT CEMO MU ZA OVO!
Ovo ne smije proci nekazenjeno, postao je gori od Stange-a, on nam makar nije vrijedjao familiju
Nedimko već počeo ići u teretanu, i očekuje se napad na reprezentativce Latvije, zajedno sa Senijadom Ibričićem.
DRUG NEBI TI PUNCA
to je necuveno i totalno van granica fair-playa,treba sutra skakat po ogradi isprepadat ih 
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jel' neko otisao do hotela gdje su odsjeli?
Vrijedilo bi ih malo iritirati, jer nedostatak sna bi im se mogao obiti o glavu.
Vrijedilo bi ih malo iritirati, jer nedostatak sna bi im se mogao obiti o glavu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Dobijo sam nekih dobrih maraka od gostiju koji su bili u subotu pa sam mislio staviti na BIH znali ko kad bi stavio petaka koliko bi dobio plan mi je novo biciklo,inače se ne kladim nedaju mi ući.
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Peres na ruke brate, uredu prosuo si par folova i dosta.Nedimko je napisao/la:Dobijo sam nekih dobrih maraka od gostiju koji su bili u subotu pa sam mislio staviti na BIH znali ko kad bi stavio petaka koliko bi dobio plan mi je novo biciklo,inače se ne kladim nedaju mi ući.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
ti fakat dosao se ovde blamiratNedimko je napisao/la:Dobijo sam nekih dobrih maraka od gostiju koji su bili u subotu pa sam mislio staviti na BIH znali ko kad bi stavio petaka koliko bi dobio plan mi je novo biciklo,inače se ne kladim nedaju mi ući.
Mozes kupit biciklo bez cica,taman da te razdrmaNedimko je napisao/la:Dobijo sam nekih dobrih maraka od gostiju koji su bili u subotu pa sam mislio staviti na BIH znali ko kad bi stavio petaka koliko bi dobio plan mi je novo biciklo,inače se ne kladim nedaju mi ući.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Ako je neko čitao komentare na članke na portalu sport i n.ba, tamo se po gluposti isticao "Nedim", izgleda da se preselio ovdje.
DRUG NEBI TI PUNCA
U sta se pretvori ova tema zadnjih par str..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Toga sam se i ja sjetio.bagrcavi je napisao/la:Ako je neko čitao komentare na članke na portalu sport i n.ba, tamo se po gluposti isticao "Nedim", izgleda da se preselio ovdje.
Uredu haj provali nesto jednom, dvaput, ispadni zanimljiv, ali imaj granicu brate.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
istina,bio je fazon koji put i malo sam se nasmijao i to,ali sad je pretjerivanjeUredu haj provali nesto jednom, dvaput, ispadni zanimljiv, ali imaj granicu brate
Nadam se da Susic danas nece izvesti istu formaciju kao protiv Lichtensteina, jer bi to automatski znacilo da cemo biti porazeni. Mislim da se mora Ibisevic zrtvovati kako bi se pojacao vezni red.
Sve osim nova tri boda ce se smatrati velikim neuspjehom, jer protiv Latvije i Litvanije nemamo pravo na kiks cak ni na gostovanju, a da ne pricam o domacem terenu - naravno pod uslovom da zelimo direktan plasman na SP.
Sve osim nova tri boda ce se smatrati velikim neuspjehom, jer protiv Latvije i Litvanije nemamo pravo na kiks cak ni na gostovanju, a da ne pricam o domacem terenu - naravno pod uslovom da zelimo direktan plasman na SP.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- deenniiVCF
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Nadam se da Susic danas nece izvesti istu formaciju kao protiv Lichtensteina, jer bi to automatski znacilo da cemo biti porazeni. Mislim da se mora Ibisevic zrtvovati kako bi se pojacao vezni red.
.
IBISEVICA ahahahahaha, daj molim te
.Amunt Valencia !!!
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...
Pa i Ciro se naj.ebo portugalskih materesina u PortugaluCartman je napisao/la:Na CNN-u sad breaking news: Latvian soccer coach shocks the world by saying he wil fuck the mothers of his Bosnian opponents.
VRATIT CEMO MU ZA OVO!
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.