Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
nema smisla.*p!p!t@* je napisao/la:Treba se civilnoj zaštiti isto obratiti, za ugrožavanje prava, čuj on će nama javno psovati.![]()
Cartman je napisao/la:Na CNN-u sad breaking news: Latvian soccer coach shocks the world by saying he wil fuck the mothers of his Bosnian opponents.
VRATIT CEMO MU ZA OVO!
Peres na ruke brate, uredu prosuo si par folova i dosta.Nedimko je napisao/la:Dobijo sam nekih dobrih maraka od gostiju koji su bili u subotu pa sam mislio staviti na BIH znali ko kad bi stavio petaka koliko bi dobio plan mi je novo biciklo,inače se ne kladim nedaju mi ući.
ti fakat dosao se ovde blamiratNedimko je napisao/la:Dobijo sam nekih dobrih maraka od gostiju koji su bili u subotu pa sam mislio staviti na BIH znali ko kad bi stavio petaka koliko bi dobio plan mi je novo biciklo,inače se ne kladim nedaju mi ući.
Mozes kupit biciklo bez cica,taman da te razdrmaNedimko je napisao/la:Dobijo sam nekih dobrih maraka od gostiju koji su bili u subotu pa sam mislio staviti na BIH znali ko kad bi stavio petaka koliko bi dobio plan mi je novo biciklo,inače se ne kladim nedaju mi ući.
Toga sam se i ja sjetio.bagrcavi je napisao/la:Ako je neko čitao komentare na članke na portalu sport i n.ba, tamo se po gluposti isticao "Nedim", izgleda da se preselio ovdje.
istina,bio je fazon koji put i malo sam se nasmijao i to,ali sad je pretjerivanjeUredu haj provali nesto jednom, dvaput, ispadni zanimljiv, ali imaj granicu brate
amerosm je napisao/la:Nadam se da Susic danas nece izvesti istu formaciju kao protiv Lichtensteina, jer bi to automatski znacilo da cemo biti porazeni. Mislim da se mora Ibisevic zrtvovati kako bi se pojacao vezni red.
.
Pa i Ciro se naj.ebo portugalskih materesina u PortugaluCartman je napisao/la:Na CNN-u sad breaking news: Latvian soccer coach shocks the world by saying he wil fuck the mothers of his Bosnian opponents.
VRATIT CEMO MU ZA OVO!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.