BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

tuzlak1987
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 sep 2013, 00:36

ibrakadabra je napisao/la:
Emir_BIH je napisao/la:Weiss: BiH ostaje favorit u ovoj grupi. Bravo momcino dobar ti izjav provokator prva klasa, pametno odnosno da je bio igrac utakmice, i da nas jos poremeti... zna i on vrlo dobro da imaju sansu da idu u baraz, mozda i lideri grupa, ovu trebali smo pobijediti :(, nazalost nismo, kapa doli Lulicu, on je jedini sto je pokazao da moze drzati tu konstantnu formu sto je odigro prethodni igre. Bicakcic ni on nije bio los..... Eh sad bitno je da ovu utakmicu sljedecu rijesimo, aBg ins`allah... hajmooooooooo.
Nemogu oni ni u baraž a kamo li biti prvi
grcka ima 16 dobija dvije i nek izgubi od slovacke to je 22
Bih ima 16 dobije lihtestajn i litvu i izgubi od slovacke 22
Slovacka ima 12 i da dobije sve tri 19
Mi prvi grci u baraž
Zafrko si se tu, 12 + 9 za njih je 21. Oni bi tako samo nama pomogli jer bi mi u slucaju da imamo kao i Grci isli kao prvi :mrgreen:
Ali to nije sigurno jer ako mi sad izgubimo od njih, Grci svoju sansu protiv njih nece prokockati. Tako su vec prosli put odradili Hrvate. Znaju oni odraditi i jace od nas vjeruj

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 sep 2013, 00:37

Consigliere je napisao/la:Ma, Zmajevi meni OK. Sta fali? Nije ni bas izmisljeno iz nicega, a cool je 8-)

Nazalost, po prvi put nakon dugo vremena nisam optimista iz nekoliko razloga:
- euforija, previse se Brazil spominje, vrlo opasno za glavu
- potcjenili smo slovake, OK u krizi su ali u jednoj utakmici ce i ta kriza zavrsiti, oni imaju nekoliko svjetskih imena na celu sa maestralnim Hamsikom koji je u strasnoj formi, nasa javnost ih je docekala kao ekipu u rangu Latvije
- preofanzivna taktika, jednostavno Rahimic-Pjanic- DA, Medunjanin-Pjanic NE

Nadam se da sam fulao sve :lol:

Moj post od sinoc
:?

Zalosno je da bi ja, kao obican navijac, bolje pripremio ekipu od kvazistrucnjaka Papeta.
Preskonferencija koja je nesto najsramotnije za jednog fudbalskog radnika, najavljivati potop druge ekipe. Pa to ne radi ni Joachim Loew prije utakmice sa Andorom. Bez imalo respekta pricati o ekipi koja ima nekoliko WC igraca u svojim redovima :?
Zatim poceti utakmicu bez zadnjeg veznog. :cry:
Dzeko skace negdje po svijetu 3 dana prije najvaznije utakmice. :?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 07 sep 2013, 00:38

nerkolfc je napisao/la:
Emir_BIH je napisao/la:Weiss: BiH ostaje favorit u ovoj grupi. Bravo momcino dobar ti izjav provokator prva klasa, pametno odnosno da je bio igrac utakmice, i da nas jos poremeti... zna i on vrlo dobro da imaju sansu da idu u baraz, mozda i lideri grupa, ovu trebali smo pobijediti :(, nazalost nismo, kapa doli Lulicu, on je jedini sto je pokazao da moze drzati tu konstantnu formu sto je odigro prethodni igre. Bicakcic ni on nije bio los..... Eh sad bitno je da ovu utakmicu sljedecu rijesimo, aBg ins`allah... hajmooooooooo.
Mi prvi grci u baraž
:D :D
Lapsus 21 opet mi prvi

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 sep 2013, 00:38

Kad je slabija trkacki ekipa MIsimovic ne ispada toliko ali veceras je stvarno prespor bio za SLovake iako igra standardno u Kineskoj ligi vidi se na njemu da je udebljo se i da nema okretnosti..Po meni pustit Pjanica i MEdunjanina da kombinuju,a umjesto MIsketa RAhimica uvest ipak Rahimic se puno bolje postavlja u odbrani i pomagace u defanzivi Salihovic na lijevi bek,a LUlic na krilo ne moze covjek sam drzat lijevu stranu 90min..
Zadnja izmjena: zgembo89, dana/u 07 sep 2013, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 07 sep 2013, 00:39

Kako su ih samo podcijenili. Kako su samo sugavo igrali misleci da ce pozitivan rezultat automatski doc. Slovacima treba svaki moguci bod, zna se da ce dat sve od sebe a ovi nasi igraju kao da je neka prijateljska utakmica protiv Kazakstana u pola ljetnog odmora.

Pape, gdje su tvoja "2-3 gola" sto si garantovao veceras?? Ni "g" od golova.

Napadaci Vedo i Dzeko najvise razocarali. Neka ih sram i stid bude sa ovakvim igrama. Nisu srce ostavili na terenu vec su sasrali jedno veliko **** koje se jos uvjek dimi i bazdi na terenu.

KOJEG KOOORCA Misimovic izvodi 4-5 kornera za redom kada mu je SVAKI JEBBENI korner koji izvodi previse slab i Slovacki igrac ga lagano glavom sretne? I onda opet sljedeci put korner izvodi, i opet preslab, i opet Slovacki igrac lagano brani glavom.

Nista ljudi.. Ako ovo useremo ovaj put i ne budemo u Brazilu, vala nikog drugog ne mozemo krivit nego samog sebe. Ne sudije, ne Platinija i "mafiju" u UEFI i FIFI, nikog drugog osim samog sebe. J*** ih arogantne.

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 07 sep 2013, 00:40

nerkolfc je napisao/la:
Mi prvi grci u baraž
:D :D
Eto, to je i problem, ocekujemo rezultate, mozde i izgubimo u Litvaniju ;) jer za njih je sve izgubljeno i za Lichtensteina(ovu cemo vjerovatno dobiti).

Sto se tice Slovacke, mogu uzeti jos 9 bodova.
Zadnja izmjena: Emir_BIH, dana/u 07 sep 2013, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 07 sep 2013, 00:40

slika

Nešto se stvarno dešava unutar reprezentacije i uvijek nam se to dešava kad nam najbolje ide! Ništa me više ne može iznenadit nakon što sam čuo šta se desilo u vezi Edina Džeke, tamo nekad 2007, par dana prije njegovog debija za reprezentaciju.

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 07 sep 2013, 00:42

NE MOGU DA VJRUJEM OVAJ POST IZNAD :!: :!: :!:

Pa Baho KONJINO jedna. Nemoj sad potezati to pitanje. Ne sad. Sad kad svi treba da budemo k'o jedan, on bi da sve razgrne i da "sazna istinu". Ma daaaj.
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 sep 2013, 00:42

Los dan **** , nije islo kako treba , vezni red je osakacen bio , ova igra je 0 bodova , cim nam vezni red ne fukcionise ne ide to , samo smo na krila isli , tako providna taktika i glupost , bez zadnjeg veznog igrati ali nema predaje , HOCEMO POBJEDU U UTORAK , ZADNJI ATOM SNAGE DATI ZA SVOJU BIH , ZA OVAJ NAROD , i navijaci i igraci, Mozemo dobiti Slovake !

VOLIM TE BIH [youtube][/youtube]
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 sep 2013, 00:44

Naravno sad izlaze ovi insajderi sa super mega informacijama da je neko prnuo u svlacionici i da se tako poljuljala atmosfera. I takva prica se uvijek javlja kad ovako izgubimo kljucnu utakmicu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 07 sep 2013, 00:44

baho je šupčina bjelosvjetska!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 07 sep 2013, 00:45

Ako je ko lose docekao Hajrovica do su Džeko i Spahic.Zna se ko kolo vodi u repki.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 sep 2013, 00:46

Ma vise mi je i tih lobija preko glave. U ovoj repki Miske, Spahic i Dzeko dodju kao neki koji ce ocjenjivati ko je za repke ili sta? :roll: Ako je to istina, nadam se da nije onda sramota.
Nek se sjete njih dvojica kad su isli da se obracunavaju sa navijacima. Ko se sjeca, zna kakvi su dziberi ispali tad i to pred kamerama

Jesmo neki narod, stvarno..Kajat cemo se kasnije za ovu sansu, jer od ove grupe se ne moze dobiti laksa. Taj baraz cemo izgurati ali to je uvijek kocka..

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 07 sep 2013, 00:47

Izgubismo još jednu HISTORISKU/ISTORISKU/POVIJESNU utakmicu.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 07 sep 2013, 00:47

[youtube][/youtube]

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 07 sep 2013, 00:49

džakailibu je napisao/la:baho je šupčina bjelosvjetska!!!
Sad je naš'o nešto otkrivati, sad je naš'o pametovat i rušit sve. E ako ovo ispustimo radi ovakvih gluposti, ako u Brazil ode Grčka umjesto nas...ne znam. Ljudi, sve je u redu. Jedna utakmica izgubljena, mora se desiti. Idemo dalje. Ništa se nije desilo. Yebat im mamicu arogantnu(zbog izjave trenera i onog šupčića Weissa) u utorak a onda ladno odraditi Litvance i Lihtenštajn. NIŠTA NISMO IZGUBILI, nemojte se ponašati kao da jesmo. Umjesto naprđivanja i pljuvanja probajte STATI IZA OVIH MOMAKA jer oni jedini rade nešto dobro u ovoj zemlji. Ne okrećite im leđa.

ZAJEDNO DO BRAZILA :!: :!: :!:
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 sep 2013, 00:49

ibrakadabra je napisao/la:Ako je ko lose docekao Hajrovica do su Džeko i Spahic.Zna se ko kolo vodi u repki.
Ja prosto ne zelim da vjerujem u to. Ali ubacivanje Stevanovica ispred Hajrovica a poslje ubacivanje i Hajrovica i igranje sa dva desna krila je u rangu naucne fantastike koju je Susic danas izvodio od samog pocetka, poceh od formacije bez def. veznog do ludjackih izmjena.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 07 sep 2013, 00:49

tuzlak1987 je napisao/la:Taj baraz cemo izgurati ali to je uvijek kocka..
Gotovo je ako u baraz odemo. Izvlacimo jednu od tri najjace ekipe 100%. Mozemo se pozdravit sa Brazilom ako u baraz udjemo. Siguran sam u to. Jedino ici na tri pobjede i pobjedit tri ekipe od kojih smo objektivno i realno jaci. Samo kada bi igrali normalno a ne kao danas.

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 07 sep 2013, 00:50

MA DAJJJJJJJJJJJJ PUSTI OVE KRITICARE, NISTA NIJE SE DESILO U REPKI!!!!!!!! NEMOJTE SAD MOLIM VAS KRITICARI MOJI OVAKO SE POKVARI SVE..... OVO JE CILJ VAS, DA SE POKVARI TO STO SMO DOSAD NAPRAVILI, ABD U UTORAK SLAVIMO PUSTI LOPOVA J*** LI IMMMMMMMMMMMMM. :evil: :evil: :evil:
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 07 sep 2013, 00:51

Safet je u ovoj utakmici totalno odstupio od svoje filozofije. Igrači i on kao da se nisu razumjeli.. Ne znam šta mu bi. Pa sam je govorio, čini mi se, da se formacija dobitnička ne mjenja.

Izgleda da je previše vjerovao u sposobnosti ovih reprezentativaca. Ne znam čemu toliki rizik pa izvest tim koji izvodiš jedino ako ti gori pod nogama. Volim ga stvarno ali ovo je njegov poraz.
Vjerovatno se bojao ako odigra sa našom standardnom igrom da će teško doći do pogotka pa da će ući nervoza u naše redove.

Zakazao Safet, a Boga mi i naši igrači. Jednostavno su pokazali da pod pritiskom pucaju.

Eto do čega dovodi vaše stalno pozivanje novih igrača. Morala je jednom puči tikva. hajrović je udario na naše " zvijezde " i sad će njima ispod ponosa biti da tetoše Hajroviću. Ode sve u 3 lijepe.

EDIT Seljačina Baha se trebao bar suzdržati do utorka a ne odmah kvariti još više atmosferu. To je mogao izjaviti samo neko ko nam želi loše
Zadnja izmjena: delija, dana/u 07 sep 2013, 00:52, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.