FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobre boje u Trnave. NEgo sada Šveđani gdje nestala ona cura iz kopa. 

Ipak izgleda prvu igramo u Svedskoj
bar tako pise da njihovoj stranici

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ovaj aidin maksumic je strasan igras ja mislim da je bio pametan sa odabirom tima i drzave (rusija)sada bi igro u ligi 5 ovako igra u ovj jadnoj ligi
lik ima sut osjecaj za gol destrukcija igre borbenost brzina......
lik ima sut osjecaj za gol destrukcija igre borbenost brzina......
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
izvini MIky ali ja nisam tuzan..posto u pon. idem sa djevojkom na remo...taman kada se vratim pravac Kosevomiky_hz je napisao/la:Ipak izgleda prvu igramo u Svedskoj![]()

-
- Kontakt:
Drama majke mi ev vratili se iz grada pjani ko majke,svedjane cemo jos lakse proci,Sarajevo ponos grada i drzave 

- dolina cupova
- Kontakt:
hahaha brate moras priznati da kad god ja cestitam i pozelim srecu prodete dobro:))...i iskreno reci da nisi pjan ko letva jer da jesi sigurno bi koje slovo ofrljio hahahultra@rajvosa je napisao/la:Drama majke mi ev vratili se iz grada pjani ko majke,svedjane cemo jos lakse proci,Sarajevo ponos grada i drzave

A na Uefi pise da smo mi prvi domacini,pa haj ti znaj ko koga zeza ovdjesencho je napisao/la:izvini MIky ali ja nisam tuzan..posto u pon. idem sa djevojkom na remo...taman kada se vratim pravac Kosevomiky_hz je napisao/la:Ipak izgleda prvu igramo u Svedskoj![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Materemi sam pjan,pisem i negledamdolina cupova je napisao/la:hahaha brate moras priznati da kad god ja cestitam i pozelim srecu prodete dobro:))...i iskreno reci da nisi pjan ko letva jer da jesi sigurno bi koje slovo ofrljio hahahultra@rajvosa je napisao/la:Drama majke mi ev vratili se iz grada pjani ko majke,svedjane cemo jos lakse proci,Sarajevo ponos grada i drzave

- dolina cupova
- Kontakt:
ultra@rajvosa je napisao/la:Materemi sam pjan,pisem i negledamdolina cupova je napisao/la:hahaha brate moras priznati da kad god ja cestitam i pozelim srecu prodete dobro:))...i iskreno reci da nisi pjan ko letva jer da jesi sigurno bi koje slovo ofrljio hahahultra@rajvosa je napisao/la:Drama majke mi ev vratili se iz grada pjani ko majke,svedjane cemo jos lakse proci,Sarajevo ponos grada i drzave![]()

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Cestitke Sarajevu na prolazu.
Faktor srece i malo sportske drskosti je cudesna stvar.
Faktor srece i malo sportske drskosti je cudesna stvar.
...Život za Široki...
- majestic24
- Kontakt:
Sreca prati hrabre. Na kosevo dolazi Henkrik Larson. Ako ikako uspijem doci-DOCI CU na utakmicu. Ako Sarajevo prodje ovo trece pretkolo (a hoce ),sta dalje? Jel se ide u neku grupu,ili???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Playoff.majestic24 je napisao/la:Sreca prati hrabre. Na kosevo dolazi Henkrik Larson. Ako ikako uspijem doci-DOCI CU na utakmicu. Ako Sarajevo prodje ovo trece pretkolo (a hoce ),sta dalje? Jel se ide u neku grupu,ili???
miky_hz je napisao/la:Ipak izgleda prvu igramo u Svedskoj![]()
Pise na uefinoj stranici
30.7.2009 , a revans 6.8.2009
Sarajevo - Helsinburg ...
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
mislim da slavija igra prva kuci s obzirom da igrate i jedni i drugi na kosevu, pa ce se sa helsinborgom zamjeniti domacinstvo, ne moze i slavija i sarajevo igrati kuci
Ma može se pomjeriti dan odigravanja tako su nešto pričali. Npr. Slavija ili Sarajevo dan ranije da igra ili kasnije.muamer10 je napisao/la:mislim da slavija igra prva kuci s obzirom da igrate i jedni i drugi na kosevu, pa ce se sa helsinborgom zamjeniti domacinstvo, ne moze i slavija i sarajevo igrati kuci
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sampione sampione ale ale ale aleeeeeeee...svaka cast i sarajevu a BGM.i i slaviji...siroki je bio blizu...a zrinski razocarao...uglavnom idemo dalje...mislim da i sarajevo i slavija imaju idealnog protivnika da produ dalje...SAMPIONE SAMPIONE ALE ALE ALEEEEE

mB!
Treba ovoj čovjekolikoj bagri zabraniti da priđu gradskom stadionu i prosipa svoju bolest, a ne čestitati im i razmišljati o zamjeni domaćinstava...
Sto ste zaplei da mi mnjemamo,neka se SLavija zajemeni ko je ****,oni su nama se privukli a ne mi njima
Samo da napomenem Asim Ferhatovic Hase gradski stadion...i nema potrebe da se pravi ikakva frka sve se moze fino rijesiti da oba tima igraju utakmice koda je bitno ko ce prvi ko drugi bitno je da oba tima produ dalje...i nema potrebe za frkom

mB!
Hajde da i najljucim rivalima cestitam! Cestitam,svaka cast!!! Eto,jel' posteno???
Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bvsic, Dave, gh0stHZ, JavierBosnia, Kyle88, newton_heath_lyr, OsmanhodzicBuco, rimljanin90, skoJaa, Tarapi i 78 gostiju.