FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 08 maj 2009, 15:18

vala bas,visoke su neka su,boli me neka stvar najvise bi volio da bude 100 ljudi al kako treba,ako nemate para imate sigurno TV,nije mi zao dati ni 1000 maraka za ulaz u dolinu,jednostavno nije,na gostovanja sam potrosio skoro 250 KM samo u ovoj polusezoni bez racunanja putnih troskova i kupovine ulaznica na pojedinim utakmicama,presao sam 2500 km,i NIJE MI ŽAO,e neka vama sto ne idete na gostovanja ne bude zao ni onih smjesnih 7 maraka...

JA VOLIM ŽELJU ZA NJEGA SVE...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 08 maj 2009, 15:22

A evo,sad su se dogovorili da nam ne daju da unesemo ni megafon,ni zastave,ni koreografiju,samo bubnjeve i transparente,dok je vama sve dopusteno.BRUKA!!!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 maj 2009, 15:25

formance je napisao/la:A evo,sad su se dogovorili da nam ne daju da unesemo ni megafon,ni zastave,ni koreografiju,samo bubnjeve i transparente,dok je vama sve dopusteno.BRUKA!!!
rasplakat cu se :oops:
kakve smo mi torture pretrpili ove godine od MUP-a KS,nikoga mi nije zao...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Boubacar Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Boubacar Dialiba » 09 maj 2009, 14:05

Evo dosta tek postavljenih golova ŽELJE u HD.
http://www.youtube.com/user/ismarbeton

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 09 maj 2009, 20:08

drama ,zeljo beton ,borba do kraja. STETA sto je zeljo u gostima prosuo dosta bodova inace dobro je tekma ko tekma
Steven GERRARD

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 09 maj 2009, 21:37

Čestitam na pobjedi!!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 maj 2009, 23:17

Kada sam krenuo na stadion bio sam siguran da necemo uzeti,jednostavno necemo,na ulazu glupi drot me pregleda,onda njegov kolega me pregleda ponovo posto ima "osjecaj" da su puni džepovi,trazi da izvadim licnu kartu i kad je shvatio da je to zaista licna karta sav tuzan kaze "haj moze"(idiot),ulazim a Sector C vec pun,mnogo derbi navijaca kao sto sam i ocekivao al haj,sjedam sa prijateljima na tribinu (sector B) i cekam da pocne tekma,posmatram igrace torpeda kako se zagrijavaju i slusam raznorazne gluposti vezane za njih,al o tome drugi put...

Pocinje utakmica nasi maximalno napaljeni trce,klizu,ujedaju,j.ebu keve,i odmah sansa preko Bucana koji previse oklijeva i propusta sansu,ali nastavljaju borbeno imamo vise od igre,djelujemo kao tim,dok torpedo kao da nije ocekivao "takvog" Želju,i onda goooooooooooooooooooooooooooooool,desno prilazi Bucan ubacuje loptu Bekricu a ovaj pogađa za 1-0,uskoro i poluvrijeme.....

Drugo pocinje inicijativom torpeda vidi se da imaju bolje pojedince,ali fali im ideja,nasi iz prvog napada u drugom poluvremenu postizu gol,Simic salje Bucanu ovaj jako dobro sutira ali Alaim brani a na odbijenu loptu natrcava Beslija i 2-0 je,poslije toga torpedo mnogo bolji i zasluzili su gol definitivno ali ovaj put je sreca na strani "plavih",i onda kraj,kad sve rezimiram torpedo imao vise od igre,bolje sanse ali nije imao srece,post cu zavrsiti stihom jedne pjesme...TAKO TO BIVA KAD SE PREVISE SNIVA :!:

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 09 maj 2009, 23:25

Željo je dobro pritisnuo. Pravili su konstantan presing na zadnju liniju Srajeva. Bar onoliko koliko sam ja gledao. Imali su propusta u odbrani, ali igrači Srajeva to nisu znali kazniti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 09 maj 2009, 23:35

Čestitke plavoj armiji.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 09 maj 2009, 23:47

odlična igra oba tima, zeljezničar igrao nikad bolje svaka cast igracima i navijacima :D
evo jedna slika ;)
slika
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 10 maj 2009, 00:03

realno pitari su se vjerovatno bolje culi na tv, al jbga sjever je nadkriven i to je jedan od razloga , kod nas navijanje onako bilo je ludih momenata al znalo je biti bolje , danas su svi vidjeli zasto im nedamo veci dio sjevera, kad su papci nismo im trebali ni ono dati , nase stolice je placala i raja a ne ..... , al **** razumijem vas toliko se nafurali da ce te nas oderati a na kraju po usima primili heheheh

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 10 maj 2009, 00:25

Kao sto sam to prognozirao(ko ne vjeruje neka vidi temu Zeljo-Sarajevo),zapravo ja sam prognozirao nasu pobjedu od 2:1(jedino sam fulao to da ce pitari dati gol) i da ce Bekric i Beslija dati po gol ili oba gola Beslije,deranjeeeeeee pitarskih guzova,bravo Mirsade,ko jednom pokaze da zna igrati lopte nikad to ne moze zaboraviti,ko ne zna nikad ne moze da nauci,Mirsade,Mirsade eno Alaim broji komadeee!!!!!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 10 maj 2009, 00:30

ovo je pobjeda za sledecu sezono saa pojacanjima kao sto je zeba zajko koji je najavio povratak i jos neki muratovic recimo pa po titulu :D
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 10 maj 2009, 00:32

I realno jedna od najgorih sezona u historiji kluba i opet nam ovi jadni pitari ne mogu ni pera odbiti,u oba derbija ove sezone nisu nam gola mogli dati,a kamoli sta drugo,pa sta da nam je sredjeno stanje u klubu i da nemamo ovoliko kloceva u ekipi,pa dali bi im 4 komada ko od sale,VOLJETI ZELJU NEMA POREDJENJA!!!!!
biti pitar TUZNO je!!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 10 maj 2009, 00:39

zeeeeeeeeeljoooooooooooooooooooooooooo....pjan sam ko majka
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 maj 2009, 00:48

slika

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 10 maj 2009, 01:00

zna li ko gdje se mogu pogledati golovi sa derbija

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 10 maj 2009, 02:22

Mirsade,Mirsade
ti uvijek postizanju golova tezi
eno Alaim broji lopte u mrezi !!!!!!!!!!!!

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 10 maj 2009, 11:15

KAKO JE LIJEPO BITI MANIJAK...
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 10 maj 2009, 12:01

Ja cu dati komet samo za prvo poluvrijeme jer zbog jednog azurnog pripadnika snaga za odrzavanje javnog reda i mira zavrsio sam van stadiona na poluvremenu!
Osatak sam ''odslusao''ispred sjevera odakle su konstantno padale odkinute stolice :oops: :oops: :oops: ,koje su kasnije zavrsavale i po gradu kao valjda neki trofeji balavurdiji koja ih je odvaljivala i nosala :oops: :oops: :oops: :roll:
Zeljo odigrao dobro nedostatak kvaliteta nadoknadio borbenoscu,bucan dobar,najbolji,beslija,mali stanic takodje...pedja je po meni odigrao odlicno kao i kerla pored kojeg je skoro izgeldao kao malo dijete!
Manijaci u prvom poluvremenu dobri mada je moglo i bolje!Ja zadovoljan!
AMAR OSIM!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.