Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Mesa puno prati igrace, svaka mu cast. Vidim pljuje se po Papetu ali Pape je opet vise pratio nase igrace od prethodnih selektora. Ciro je isao gledati samo svog ljubimca Ibricica.
Znaci svaki selektor donese odredjeni napredak.
Drug ne mozemo Papeta (mi koji smo bili uz njega) spominjati u kontekstu transparentnosti i pracenja igraca. Evo vidis, Mesa cim nesto uradi odmah kaze medijima i samim tim se navijaci osjecaju sigurnijim i sama atmosfera raste. Drugi par cipela je sad sto ne mozemo znati kakve ce Mesa imati rezultate ali bi bio grijeh da se ovako vise trudio od prethodnih selektora a da nas ne uspije odvesti na iduci Mundijal (u ovim kvalama nemamo pravo nista ocekivati od covjeka).calcio je napisao/la:Mesa puno prati igrace, svaka mu cast. Vidim pljuje se po Papetu ali Pape je opet vise pratio nase igrace od prethodnih selektora. Ciro je isao gledati samo svog ljubimca Ibricica.Znaci svaki selektor donese odredjeni napredak.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Koga je Papke gledao?calcio je napisao/la:Mesa puno prati igrace, svaka mu cast. Vidim pljuje se po Papetu ali Pape je opet vise pratio nase igrace od prethodnih selektora. Ciro je isao gledati samo svog ljubimca Ibricica.Znaci svaki selektor donese odredjeni napredak.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kako frajer trola i kako u svakom ali svakom postu spominje Safeta Sušića, ne mogu da vjerujem da postoje takkvi ljudi jbt.
- DragonGirl
- Kontakt:
To je i meni posebno zapalo za oko. Zaista, barem do sada, svoj posao obavlja maksimalno profesionalno i predano i brine se o svemu što spada u domenu selektorskog posla. Vidi se da je kompletna situacija shvaćena veoma ozbiljno i da mu je itekako stalo da se konačno vratimo na pravi kolosijek. Svaka čast Meša, samo tako nastavi.Goalgetter je napisao/la:Nekoliko sedmica putovanja po Evropi ne izgleda nimalo jeftino. Na pitanje koliki će biti trošak putovanja i da li mu je neko iz NSBiH odredio neki limit, sumu koju može potrošiti, selektor je rekao:
- Ne. Rekli su mi – slobodno radi. I neka se to zna. A vjerujte da trošak svega ovoga uopće nije veliki. Čak sam ga bio spreman i sam platiti. Šta mislite gdje spavam? Nisu to hoteli s pet zvjezdica, nego najjeftiniji koje mogu pronaći, a da su pristojni.
-
SjeverniVjetar
Ma ovo Mesa laze, samo da bi napakostio dobrom i postenom VHS-u .
- calcio
- Kontakt:
Slazem se. Samo da ne poraste atmosfera malo previse, pa onda kada dodju utakmice pljus. Sacekajmo spiskove i utakmice. Ali ovo za sad je vrlo dobro od Mese.Sabinho je napisao/la:Drug ne mozemo Papeta (mi koji smo bili uz njega) spominjati u kontekstu transparentnosti i pracenja igraca. Evo vidis, Mesa cim nesto uradi odmah kaze medijima i samim tim se navijaci osjecaju sigurnijim i sama atmosfera raste. Drugi par cipela je sad sto ne mozemo znati kakve ce Mesa imati rezultate ali bi bio grijeh da se ovako vise trudio od prethodnih selektora a da nas ne uspije odvesti na iduci Mundijal (u ovim kvalama nemamo pravo nista ocekivati od covjeka).calcio je napisao/la:Mesa puno prati igrace, svaka mu cast. Vidim pljuje se po Papetu ali Pape je opet vise pratio nase igrace od prethodnih selektora. Ciro je isao gledati samo svog ljubimca Ibricica.Znaci svaki selektor donese odredjeni napredak.
Opet te pitam calcio, koga je Papke gledao? Ocito da nemas odgovor, jer taj konj je radije gledao svoj voljeni PSG nego nase reprezentativce. Jos je imao obraza to javno priznat.
-
SjeverniVjetar
Gledao je Anela Hadzica i, iako ga nije odusevio, neki ljudi su rekli da je dobar, pa je dobio poziv.Cartman je napisao/la:Opet te pitam calcio, koga je Papke gledao? Ocito da nemas odgovor, jer taj konj je radije gledao svoj voljeni PSG nego nase reprezentativce. Jos je imao obraza to javno priznat.
- calcio
- Kontakt:
Samo sam usput spomenuo da je pratio vise igraca nego Ciro, nisam nista slagao. Isao je u svicarsku, Englesku, Austriju... Ciroljupci, nemate se razloga ljutiti jer je istina.Cartman je napisao/la:Opet te pitam calcio, koga je Papke gledao? Ocito da nemas odgovor, jer taj konj je radije gledao svoj voljeni PSG nego nase reprezentativce. Jos je imao obraza to javno priznat.
calcio je napisao/la:Samo sam usput spomenuo da je pratio vise igraca nego Ciro, nisam nista slagao. Isao je u svicarsku, Englesku, Austriju... Ciroljupci, nemate se razloga ljutiti jer je istina.Cartman je napisao/la:Opet te pitam calcio, koga je Papke gledao? Ocito da nemas odgovor, jer taj konj je radije gledao svoj voljeni PSG nego nase reprezentativce. Jos je imao obraza to javno priznat.
Tako je Calcio, ne daj na Safet-sana. Hirohito je ponosan na tebe.
PS: Poserem se na Ciru, ali je i on za Papketa bio Mourinho.
Licemjerstvo je ne mjerivo u BiH !
Gledaj papetovaca sto su trznili novi dres sa tavan, za sve je kriva prica o "Vrbi i Hrastu"... pu, pu, pu
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Loži vas kalco sta vam je,ovo niko normalan ne bi govorio
- calcio
- Kontakt:
Nista nisam slagao, pronadjite ako mozete neku gresku u konstataciji da je vise pratio igrace nego Ciro. To sto vi ne volite cuti o Susicu nista osim raznoraznih psovki i uvreda nije moj problem. Do vas je, drugovi. Ali eto, Susic je otisao, nema razloga da ga vise spominjemo. Konstatovali smo da je on kriv za sve, za penal protiv Francuske, za ofsajd protiv Nigerije, za kikseve bivseg kapitena u kljucnim utakmicama,... Idemo dalje. 
Haha, dobar dobar
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ciro je bio jedan mandat, a Safet je odradio nepuna tri mandata. Gledao je Anela, Tinu i mozda usput Avdiju ako je igrao kad i Tino. Znaci jednog igraca po mandatu. Doduse gledao je i Bandovica, pa uputio poziv Dujkovicu.calcio je napisao/la:Nista nisam slagao, pronadjite ako mozete neku gresku u konstataciji da je vise pratio igrace nego Ciro. To sto vi ne volite cuti o Susicu nista osim raznoraznih psovki i uvreda nije moj problem. Do vas je, drugovi. Ali eto, Susic je otisao, nema razloga da ga vise spominjemo. Konstatovali smo da je on kriv za sve, za penal protiv Francuske, za ofsajd protiv Nigerije, za kikseve bivseg kapitena u kljucnim utakmicama,... Idemo dalje.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Principatus
- Kontakt:
Mesa samara ko Spaha.Cartman je napisao/la:Koja pljuska Papketu.Putujem kao i svi drugi treneri. Vjerujte da sam u ova tri-četiri vikenda, koliko sam na putu, sreo 10 drugih selektora ili njihovih pomoćnika i skauta. Ne izmišljam ja ništa, to se tako radi, samo je kod nas ta praksa neuobičajena, jer, izgleda, nijedan od mojih prethodnika nije običavao ovu vrstu skautiranja. Možda je to njihov način rada, ali moj nije. Moralo se malo drugačije raditi
I ovo:
Pljuuuuss.Volio bih da sam, jednostavno, naslijedio 20 ili 25 dobrih fudbalera koji redovno igraju pa da ne moram brinuti i tražiti nove. Ali, nažalost, nisam. Zatekao sam dosta čudnu situaciju. Čini mi se da se ranije nije toliko razmišljalo o budućnosti, u smislu da se napravi baza od 10-ak potencijalnih reprezentativaca koji će uvijek biti spremni staviti se na raspolaganje reprezentaciji. Tako, recimo, rade Francuzi. Imaju više od 40 fudbalera koje redovno prate – kaže Baždarević.
Selektore naprijed, samo tako.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- DonCorleone
- Kontakt:
Holy fuck, Mesa sha im samo radis
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
SjeverniVjetar
Jahaci Papekalipse, Duhovi propasti reprezentacije cekaju priliku da ponovo skoce u sedlo! 
-
bordobijeli
- Kontakt:
jos ovdje o papetu

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.