Mi debitanti smo zakazali ove godine , ali naebali su sljedecu sezonuSarmelino je napisao/la:Barem nisam zadnji

Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
Mi debitanti smo zakazali ove godine , ali naebali su sljedecu sezonuSarmelino je napisao/la:Barem nisam zadnji
Kad bi se sastavili bili bi barem 7Captain4 je napisao/la:Mi debitanti smo zakazali ove godine , ali naebali su sljedecu sezonuSarmelino je napisao/la:Barem nisam zadnji
Igram.Ramsey16 je napisao/la:Hajde nek se javljaju ovi sto ce igrati 2. ligu da se skupimo polahko. Imal ko tikete da napravi?
TakođerCaptain4 je napisao/la:Igram.Ramsey16 je napisao/la:Hajde nek se javljaju ovi sto ce igrati 2. ligu da se skupimo polahko. Imal ko tikete da napravi?
Igram i nemamRamsey16 je napisao/la:Hajde nek se javljaju ovi sto ce igrati 2. ligu da se skupimo polahko. Imal ko tikete da napravi?
Kakvo je stanje jel vam ko odustao? Da odmah trazimo nove igrace, treba nam neko umjesto onog italijanaCaptain4 je napisao/la:Igram.Ramsey16 je napisao/la:Hajde nek se javljaju ovi sto ce igrati 2. ligu da se skupimo polahko. Imal ko tikete da napravi?
IgramRamsey16 je napisao/la:Hajde nek se javljaju ovi sto ce igrati 2. ligu da se skupimo polahko. Imal ko tikete da napravi?
EmirGz je napisao/la:Igram
Nisi nidje prispio ako to ne radisEld0rado je napisao/la:Nema predaje![]()
Nema opuštanja, ubuduce 5 sati dnevno igrati igru![]()
1 sat staviti taktiku podesiti na agresivno pa se predomisliti 2 sat vratiti na normal![]()
![]()
![]()
Ostala 3 sata pomjerati igrace sa jedne strane na drugu
Igram.Ramsey16 je napisao/la:Hajde nek se javljaju ovi sto ce igrati 2. ligu da se skupimo polahko. Imal ko tikete da napravi?
Pegi10 je napisao/la:Neko je pitao u toku ove sezone jel ima mjesta, treba pretraziti postove pa mu javiti da pocinje nova sezona.
Faraon iz Visokog je napisao/la:Kako se prijaviti da i ja igram s vama? Nek me neko uputiHvala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.