Naravno da jesu zavisni, Dusan ne radi dobre stvari od SP, jedostavno je upao u losu kolotecinu iz koje ne moze da izadje, zasto i zbog cega malo je teze znati, sigurno je da je bila neka afera koja ga je izbacila iz takta, naravno danas je Danilo izjavio da svi moraju pomoci Dusanu, ja bih dodao da i on mora pomoci sebi, Juventus jeste u igackoj krizi, ali tu krizu moraju neakda i igaci rijesiti. To sto ce otici, nista nece promjeniti, primjer ti je Cancelo, ovdjee su Maxa razapinjali kako ga je on sputavao, a na kaju isapda da ga Pep i Nagelsman nabijaju nogom! Treba naravno dodati, da je najlakse naapdacu upasti u krizu, ako nisi mentalno 100% onda je povratak zabijanju jos tezi. Uzet cu ti primjer Kostica, Juventus igra lose, sve je lose a je Kostic masina, kako sezona odmice momak izasta u top tri igraca Juventusa ove sezone!marconato je napisao/la: ↑07 mar 2023, 16:16Normalno i logicno. Napadaci su zavisni od saigraca i ako ne dobijas lopte, ne mozes ni dati gol. Jos kad na to dodas uzasnu igru Juventusa, tacnije antifudbal koji se rijetko vidja, onda umjesto da trpas kao sto si trpao u bivsem klubu, imas to da budes isfrustriran i izrazavas te facijalne ekspresije! Zato ce momak na ljeto otici i treba da ode, svako bi normalan otisao iz onog po ofanzivne igrace unistavajuceg Alegrijevog "fudbala".Mig_Mig je napisao/la: ↑07 mar 2023, 14:27Na kraju smo dosli do logicno obiasnjenja, dobra ekipa/dobar vezni red znace dobar napadac, los vezni red znace los Dusan Vlahović. Momak koji je definitivno upao u problem van fudbala, unistio san reprezentacije Srbije i mogucnnost velikog rezultata, momak koji je odbijao operaciju i mogucnnost brzeg povrataka na teren itd... Igrac koji svojim pristupom ove sezone a prije svega mislim na njegovu facialnu ekspresiju i gestikulacije, repki i Juventusu donio vise loseg vec dobrog itd.. Mozda je vrijeme da on promjeni neke svoje navike i napokon se potpuno posvetiti fudbalu na pravi nacin.
Ne znam kako je to on uticao na rezultat Srbije na SP?! Citao si puno Informer i Kurir? Jedini koji je zapravo unistio taj san je sam Pixi sa amaterskim tehnicko-taktickim greskama. Ne mozes voditi 3-1 vs Kameruna i primiti onako 2 ameterska gola jer ti zadnja linija stoji na centru igralista?!Protiv Švajcarske slicna prica. Veliki dizbalans izmedju napada i odbrane. U sredini je imao autobusku pistu sa Sergejom na "zadnjem veznom" a covjek u Laziu igra sve, samo ne to i sa 2 ultra ofanzivna bocna igraca...
Vlahović je na tom mecu cak i povredjen odradio ono sto je do njega, a to sto su nam ljudi dolazili do 16 kada im se digne, nema veze s njim ili Mitrovićem...![]()
Sto se tice Sbije, vi ste kao i obicno s.ebali prije vec ste otisli na SP, Dusan je trebao biti vodja repke, a dobili ste sta ste dobili.
I da, ne branim Maxa i Juventus, znam da ima nesto u klubu lose cim ti je Tek jos uvijek prvi golman, takva anemicna pojava odavno nije zadesila klub kao sto je Juventus,definitivno je vrijeme da se momku kaze da je izgubio status prvog golmana, pogotovo kad se zna da je Perin na ne malom uzorku top tri golman evrope.