Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Mig_Mig
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Mig_Mig » 07 mar 2023, 16:44

marconato je napisao/la:
07 mar 2023, 16:16
Mig_Mig je napisao/la:
07 mar 2023, 14:27
Na kraju smo dosli do logicno obiasnjenja, dobra ekipa/dobar vezni red znace dobar napadac, los vezni red znace los Dusan Vlahović. Momak koji je definitivno upao u problem van fudbala, unistio san reprezentacije Srbije i mogucnnost velikog rezultata, momak koji je odbijao operaciju i mogucnnost brzeg povrataka na teren itd... Igrac koji svojim pristupom ove sezone a prije svega mislim na njegovu facialnu ekspresiju i gestikulacije, repki i Juventusu donio vise loseg vec dobrog itd.. Mozda je vrijeme da on promjeni neke svoje navike i napokon se potpuno posvetiti fudbalu na pravi nacin.
Normalno i logicno. Napadaci su zavisni od saigraca i ako ne dobijas lopte, ne mozes ni dati gol. Jos kad na to dodas uzasnu igru Juventusa, tacnije antifudbal koji se rijetko vidja, onda umjesto da trpas kao sto si trpao u bivsem klubu, imas to da budes isfrustriran i izrazavas te facijalne ekspresije! Zato ce momak na ljeto otici i treba da ode, svako bi normalan otisao iz onog po ofanzivne igrace unistavajuceg Alegrijevog "fudbala".

Ne znam kako je to on uticao na rezultat Srbije na SP?! Citao si puno Informer i Kurir? Jedini koji je zapravo unistio taj san je sam Pixi sa amaterskim tehnicko-taktickim greskama. Ne mozes voditi 3-1 vs Kameruna i primiti onako 2 ameterska gola jer ti zadnja linija stoji na centru igralista?! :crazy: Protiv Švajcarske slicna prica. Veliki dizbalans izmedju napada i odbrane. U sredini je imao autobusku pistu sa Sergejom na "zadnjem veznom" a covjek u Laziu igra sve, samo ne to i sa 2 ultra ofanzivna bocna igraca...
Vlahović je na tom mecu cak i povredjen odradio ono sto je do njega, a to sto su nam ljudi dolazili do 16 kada im se digne, nema veze s njim ili Mitrovićem... :kafa:
Naravno da jesu zavisni, Dusan ne radi dobre stvari od SP, jedostavno je upao u losu kolotecinu iz koje ne moze da izadje, zasto i zbog cega malo je teze znati, sigurno je da je bila neka afera koja ga je izbacila iz takta, naravno danas je Danilo izjavio da svi moraju pomoci Dusanu, ja bih dodao da i on mora pomoci sebi, Juventus jeste u igackoj krizi, ali tu krizu moraju neakda i igaci rijesiti. To sto ce otici, nista nece promjeniti, primjer ti je Cancelo, ovdjee su Maxa razapinjali kako ga je on sputavao, a na kaju isapda da ga Pep i Nagelsman nabijaju nogom! Treba naravno dodati, da je najlakse naapdacu upasti u krizu, ako nisi mentalno 100% onda je povratak zabijanju jos tezi. Uzet cu ti primjer Kostica, Juventus igra lose, sve je lose a je Kostic masina, kako sezona odmice momak izasta u top tri igraca Juventusa ove sezone!
Sto se tice Sbije, vi ste kao i obicno s.ebali prije vec ste otisli na SP, Dusan je trebao biti vodja repke, a dobili ste sta ste dobili.
I da, ne branim Maxa i Juventus, znam da ima nesto u klubu lose cim ti je Tek jos uvijek prvi golman, takva anemicna pojava odavno nije zadesila klub kao sto je Juventus,definitivno je vrijeme da se momku kaze da je izgubio status prvog golmana, pogotovo kad se zna da je Perin na ne malom uzorku top tri golman evrope.
Max Allegri

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 07 mar 2023, 16:55

Ima li kakav moderator da otjera ovog vlaha i spamanje o nebitnim stvarima sa teme umjesto sto meni brise komentate ?

Ima tema repke srbije pa tamo pisati molitve, zelje i pozdrave.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 mar 2023, 17:08

Mig_Mig je napisao/la:
07 mar 2023, 16:44
marconato je napisao/la:
07 mar 2023, 16:16
Mig_Mig je napisao/la:
07 mar 2023, 14:27
Na kraju smo dosli do logicno obiasnjenja, dobra ekipa/dobar vezni red znace dobar napadac, los vezni red znace los Dusan Vlahović. Momak koji je definitivno upao u problem van fudbala, unistio san reprezentacije Srbije i mogucnnost velikog rezultata, momak koji je odbijao operaciju i mogucnnost brzeg povrataka na teren itd... Igrac koji svojim pristupom ove sezone a prije svega mislim na njegovu facialnu ekspresiju i gestikulacije, repki i Juventusu donio vise loseg vec dobrog itd.. Mozda je vrijeme da on promjeni neke svoje navike i napokon se potpuno posvetiti fudbalu na pravi nacin.
Normalno i logicno. Napadaci su zavisni od saigraca i ako ne dobijas lopte, ne mozes ni dati gol. Jos kad na to dodas uzasnu igru Juventusa, tacnije antifudbal koji se rijetko vidja, onda umjesto da trpas kao sto si trpao u bivsem klubu, imas to da budes isfrustriran i izrazavas te facijalne ekspresije! Zato ce momak na ljeto otici i treba da ode, svako bi normalan otisao iz onog po ofanzivne igrace unistavajuceg Alegrijevog "fudbala".

Ne znam kako je to on uticao na rezultat Srbije na SP?! Citao si puno Informer i Kurir? Jedini koji je zapravo unistio taj san je sam Pixi sa amaterskim tehnicko-taktickim greskama. Ne mozes voditi 3-1 vs Kameruna i primiti onako 2 ameterska gola jer ti zadnja linija stoji na centru igralista?! :crazy: Protiv Švajcarske slicna prica. Veliki dizbalans izmedju napada i odbrane. U sredini je imao autobusku pistu sa Sergejom na "zadnjem veznom" a covjek u Laziu igra sve, samo ne to i sa 2 ultra ofanzivna bocna igraca...
Vlahović je na tom mecu cak i povredjen odradio ono sto je do njega, a to sto su nam ljudi dolazili do 16 kada im se digne, nema veze s njim ili Mitrovićem... :kafa:
Naravno da jesu zavisni, Dusan ne radi dobre stvari od SP, jedostavno je upao u losu kolotecinu iz koje ne moze da izadje, zasto i zbog cega malo je teze znati, sigurno je da je bila neka afera koja ga je izbacila iz takta, naravno danas je Danilo izjavio da svi moraju pomoci Dusanu, ja bih dodao da i on mora pomoci sebi, Juventus jeste u igackoj krizi, ali tu krizu moraju neakda i igaci rijesiti. To sto ce otici, nista nece promjeniti, primjer ti je Cancelo, ovdjee su Maxa razapinjali kako ga je on sputavao, a na kaju isapda da ga Pep i Nagelsman nabijaju nogom! Treba naravno dodati, da je najlakse naapdacu upasti u krizu, ako nisi mentalno 100% onda je povratak zabijanju jos tezi. Uzet cu ti primjer Kostica, Juventus igra lose, sve je lose a je Kostic masina, kako sezona odmice momak izasta u top tri igraca Juventusa ove sezone!
Sto se tice Sbije, vi ste kao i obicno s.ebali prije vec ste otisli na SP, Dusan je trebao biti vodja repke, a dobili ste sta ste dobili.
I da, ne branim Maxa i Juventus, znam da ima nesto u klubu lose cim ti je Tek jos uvijek prvi golman, takva anemicna pojava odavno nije zadesila klub kao sto je Juventus,definitivno je vrijeme da se momku kaze da je izgubio status prvog golmana, pogotovo kad se zna da je Perin na ne malom uzorku top tri golman evrope.
Vlahovićev jedini problem moze biti to sto he tek izasao iz povrede, pa eto u tom smislu da se vrati.
Konkretno ne vidim sta je on to lose radio neko vece u Rimu?! Nije dobio 2 lopte kako treba! Jednom je mozda trebao pucati umjesto sto je pokusao biti nesebican, pa je propala prilika. Ispada da je imao 3 kolosalne sanse i promasio citav gol. Jednostavno, citava ekipa je bila losa i to se odrazilo i na njega.
Protiv Torina nije imao srece. Prebaci Vanju koji btw ima 2 m i pogodi precku, to je jedini sto je mogao i uraditi, jer mu je zatborio ugao. Protiv Fiorentine lagana egzekucija, ali ofsajd za yebeni nokat. Ja ga cak nisam jasno vidio i nakon povllacenja onih grafickih linija...Covjek je ubitacan egzekutor, ali nema lopti i to je njegov najveci problem i nesto sto ga najvise frustrira + sto se trosi tamo gdje ne treba. Koji ce on qrac na centru igralista?!

Sto se Srbije tice, nije ni mogao biti vodja,jer je bio povrijedjen, a opet imas i Mitrovića koji je REPREZENTATIVNO ponajbolji spic evrope i ima velike zasluge u Srbiji, tako da je veliko pitanje da li bi uopste bio starter cak i da je bio zdrav kad se igra s jednim napadacem...

Edit: Sto se Kostica tice, pa potpuno drugaciji koncept igraca. Njemu upravo i odgovara ovaj Alegrijev sistem. Brani se, pa na kontru gdje on ima brisani prostor! Kostić realno ne bi imao mjesta ni u jednoj ekipi koja napadacki dominira, osim da igra klasicnog beka i da pri tome popravi defanzivu.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 07 mar 2023, 17:22

Kad smo vec kod toga kako igraci i Max gledaju to sto se desvaa sa Dusanom
The defeat to Roma is an anger never seen before. In the locker room tears of rage, the team has never been this united and determined. Juventus’ plan is to get the best Vlahovic back. (@tuttosport).
Dusan nista lose nije uradio,njegov govor tijela je los i on mora da shvati da napadaci prolaze kroz ovakve faze.
Sto se tice Kostica, odigrao je najbolju utakmicu bas kad je Juventus imao posjed i igrao da zabije gol.
Jos jednom PERIN>>>TEK
Max Allegri

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 mar 2023, 17:51

Mig_Mig je napisao/la:
07 mar 2023, 17:22
The defeat to Roma is an anger never seen before. In the locker room tears of rage, the team has never been this united and determined. Juventus’ plan is to get the best Vlahovic back. (@tuttosport).
Dusan nista lose nije uradio,njegov govor tijela je los i on mora da shvati da napadaci prolaze kroz ovakve faze.
Sto se tice Kostica, odigrao je najbolju utakmicu bas kad je Juventus imao posjed i igrao da zabije gol.
Jos jednom PERIN>>>TEK
To ce se desiti kad igru prilagode njemu, citaj NIKAD, nego ce se i dalje braniti vs Monce, Cremonesea itd... :facepalm:

Podsjeti me na koji gol Kostića mislis?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

J10
Kontakt:

Post Postao/la J10 » 07 mar 2023, 17:59

Sve vise glasina da ce biti vraceno 15 bodova, a za proces oko plata da ce biti novcana kazna i par bodova oduzeto.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 07 mar 2023, 19:09

marconato je napisao/la:
07 mar 2023, 17:51
Mig_Mig je napisao/la:
Jos jednom PERIN>>>TEK
To ce se desiti kad igru prilagode njemu, citaj NIKAD, nego ce se i dalje braniti vs Monce, Cremonesea itd... :facepalm:

Sluzis se ironijom a dobro znas kao i svi koji gledaju Juve ove sezone da smo ovu utakmicu mi diktirali, i da je Kostic bio daleko najbolji na terenu.
Max Allegri

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 07 mar 2023, 19:13

J10 je napisao/la:
07 mar 2023, 17:59
Sve vise glasina da ce biti vraceno 15 bodova, a za proces oko plata da ce biti novcana kazna i par bodova oduzeto.
A onda stupa ceferin sa osvetom za super ligu i za izdaju agnellija, najbolje mu jarana. Jedno godina bez evrope i isto toliko bez transfera :D

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 07 mar 2023, 19:32

aljegri OUT!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 mar 2023, 20:00

Mig_Mig je napisao/la:
07 mar 2023, 19:09
marconato je napisao/la:
07 mar 2023, 17:51
Mig_Mig je napisao/la:
Jos jednom PERIN>>>TEK

Sluzis se ironijom a dobro znas kao i svi koji gledaju Juve ove sezone da smo ovu utakmicu mi diktirali, i da je Kostic bio daleko najbolji na terenu.
Diktirali ste zato sto ste igrali sa poznatim "autobus boy" taktikom. Samo je Mourinho gori od Alegrija po tom pitanju (s tim da on za razliku od ovog zna izvuci najbolje od svojih igraca) i svjesno vam je prepustio inicijativu znajuci ako zatvori Di Mariu da ste bezidejni, sto se i pokazalo. Imali ste jalov posjed i to je to...

Edit: Nikakva ironija, procitao sam: "Kada je Kostic zabio gol"... ;)

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 07 mar 2023, 21:22

dinoo je napisao/la:
07 mar 2023, 19:13
J10 je napisao/la:
07 mar 2023, 17:59
A onda stupa ceferin sa osvetom za super ligu i za izdaju agnellija, najbolje mu jarana. Jedno godina bez evrope i isto toliko bez transfera :D
Ne moze ni Ceferin nista protiv suda, kao što je pokazano kroz sudjenja oko Super Lige. Ok, kazni nas UEFA, ima žalba. Kao što se City žalio kad su ih kaznili.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 08 mar 2023, 00:10

Kostic je jedan od boljih ove sezone...znam da se nije stedio ni sekundu prije SP, dok je velika vecina izbjegalava i vjetar...poslije SP je malo losije krenuo, ali zahuktava se.. :thumbup:

Vlahovic prosle godine 21 utakmica 9 golova, ove 24/10...tu je negdje..kad sve saberes i oduzmes, dobro ih ikako ima, kako mlitavo igramo.. :mrgreen: Jos dodas povrede, izbacaj iz forme, calmu...da je Haaland ovdje, ne bi imao vise od 5 golova.. :mrgreen:
Tek je napunio 23.
Ne moze se porediti sa Higuainom, ovaj je bio puno "iskusniji" kada je dosao u Juve...a ovo je mozda i najvaznije u svoj prici..jos je imao Mandzukica uz sebe.. ;) Mandzino "ubijanje" odbrane je vrijedilo puno vise nego se misli..bilo je i iskustva u veznom, Pjanic, Khedira, Marcha...i odbrana je bila na nivou, jos grande Gigi na golu...koliko samo ta sigurnost vrijedi u timu..itd

Ceferina treba pljunut u po face..."spasioc fudbala" za neke.. :puke:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 08 mar 2023, 01:10

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 mar 2023, 09:26

Juventinisimo je napisao/la:
08 mar 2023, 00:10
Kostic je jedan od boljih ove sezone...znam da se nije stedio ni sekundu prije SP, dok je velika vecina izbjegalava i vjetar...poslije SP je malo losije krenuo, ali zahuktava se.. :thumbup:

Vlahovic prosle godine 21 utakmica 9 golova, ove 24/10...tu je negdje..kad sve saberes i oduzmes, dobro ih ikako ima, kako mlitavo igramo.. :mrgreen: Jos dodas povrede, izbacaj iz forme, calmu...da je Haaland ovdje, ne bi imao vise od 5 golova.. :mrgreen:
Tek je napunio 23.
Ne moze se porediti sa Higuainom, ovaj je bio puno "iskusniji" kada je dosao u Juve...a ovo je mozda i najvaznije u svoj prici..jos je imao Mandzukica uz sebe.. ;) Mandzino "ubijanje" odbrane je vrijedilo puno vise nego se misli..bilo je i iskustva u veznom, Pjanic, Khedira, Marcha...i odbrana je bila na nivou, jos grande Gigi na golu...koliko samo ta sigurnost vrijedi u timu..itd

Ceferina treba pljunut u po face..."spasioc fudbala" za neke.. :puke:
Realan osvrt. Sama komparacija 23-gnjaka koji jos mora hljeba da se najede da bi se poredio sa takvim velicinama je besmislena. Benzema je recimo po dolasku u Real postigao tek 8 ligaskih golova za citavu sezonu, a bio je godinu stariji od Vlahovića, a kakve je saigrace tek on imao... :crazy: Cak i sezonu posle kada se ustalio bio je na koti 15. sto ce ne sumnjam i Dušan ove sezone ostvariti.

Dušan nije ni kupljen da odmah/instant bude klasa i donosi razliku. To ko je ocekivao ne sagledava realno fudbal.
Normalno, ima i do Vlahovića i kao sto sam i rekao, mora jos puno da uci, ali sustina je da mu ni Juve ne pomaze puno u tome Alegrijevim stilom fudbala. To je valjda sasvim i svima jasno.

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 08 mar 2023, 09:44

Juventinisimo je napisao/la:
08 mar 2023, 00:10
Sjeti se samo Di Marije, prije i nakon svjetskog. Sad leti, a onda je dobijao 'slučajne' crvene kartone
Kod Rabiota mi djeluje obratno, kao da se ponovno vraća u 'letargija' mod. Nadam se da griješim

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 08 mar 2023, 09:51

8 golova (2 penal i 1 slobodni ako se ne varam), nakon 2/3 sezone i neko to pokusava opravdati ili prepisati nekom drugom :rol: Nacija demagogije, blica, informera i sunda, nema tu dalje price.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 08 mar 2023, 10:40

Kandidujem Italiu i Miga da se pridruze Capitanu. :angel: Ovo vec postaje degutantno, krajnja faza negacije.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 mar 2023, 11:04

Italia je napisao/la:
08 mar 2023, 09:51
8 golova (2 penal i 1 slobodni ako se ne varam), nakon 2/3 sezone i neko to pokusava opravdati ili prepisati nekom drugom :rol: Nacija demagogije, blica, informera i sunda, nema tu dalje price.
Opet nemas prave info. 2 penala i 2 majstorska slobodnjaka, sto pokazuje da ima asortiman vise u igri od vecine cak i vrhunskih napadaca! 8 golova na 16 utakmica, a ne 2/3 sezone. Tako reci...

Nego, ako izvucemo Juve slucajno u CL (ako izbore bjankoneri na ovaj ili onaj nacin), pozivam te da budes moj gost i da pogledas koju vrhunsku tekmu uzivo! Ja sam ih se od 90-ih nagledao i sto je jos vaznije, malo da razbijes te predrasude.

Zavist i mrznja ubijaju :kafa:

Pozdrav.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 08 mar 2023, 12:08

Ja te pozivam na temu: viewtopic.php?f=76&t=328&start=13520 da nastavimo ovu diskusiju i prestanes vrijedjati inteligenciju nekome.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 08 mar 2023, 12:23

Pogba je napisao/la:
08 mar 2023, 10:40
Kandidujem Italiu i Miga da se pridruze Capitanu. :angel: Ovo vec postaje degutantno, krajnja faza negacije.
Ne znam uopste sta zelis reci?! Ja sam tu prvi kad treba kritikovati, recimo Max mi nikako nije jasan zbog Woje, anemicna prevara, nadam se da ga samo klauzula u ugovoru drzi vecinu vremena na golu.
Max Allegri

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.