Mene strašno nervira, i uvijek sam neljubazno ispravljala ljude, baš u Tuzli.MortemHz je napisao/la:Skoro citava BiH to fula, to me uzasno nerviraZglavkar je napisao/la:Sa Bektićem, instrumental brkaju najčešće ljudi iz Tuzle i okoline.Honorar je napisao/la:"Sta je sa Bektica" ili "Sta je sa Bekticem?"
Znam da nije tema ali..
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- legenda reala
- Kontakt:
ma ja samo ste vi u Krajini pismeni 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isti smo bukvalnoBaDa12 je napisao/la:Mene strašno nervira, i uvijek sam neljubazno ispravljala ljude, baš u Tuzli.Zglavkar je napisao/la:Sa Bektićem, instrumental brkaju najčešće ljudi iz Tuzle i okoline.Honorar je napisao/la:"Sta je sa Bektica" ili "Sta je sa Bekticem?"
Znam da nije tema ali..Nigdje drugo nisam čula da to miješaju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Instrumental ili akuzativ, od Bektica izgleda nece bit neke fajde.
Fakat me stid sad kad vidim kakvu gresku sam napravio.MortemHz je napisao/la:Isti smo bukvalnoBaDa12 je napisao/la:Mene strašno nervira, i uvijek sam neljubazno ispravljala ljude, baš u Tuzli.Zglavkar je napisao/la: Sa Bektićem, instrumental brkaju najčešće ljudi iz Tuzle i okoline.Nigdje drugo nisam čula da to miješaju.
@morteme, koju ono sad poziciju Resic igra u vasim juniorima? Nisu ga valjda ustalili na desnom beku?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nisu nego je desna strana ''njegova'' pa moze odigrati kao back up. Prirodna pozicija je desno krilo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Znam da jeste, ali ne treba malog previse gusiti s tim defanzivnim zadacima. Ok, lijepo je sto moze pokrivati obje pozicije, ali nisu sad protivnici nesto ekstremno jaki da se on mora zrtvovati jer ekipa nema boljeg desnog beka.MortemHz je napisao/la:Ma nisu nego je desna strana ''njegova'' pa moze odigrati kao back up. Prirodna pozicija je desno krilo.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
ima mali (jedno 192cm), ibrahim hajtić, buraz (halil) mu igrao za našu u 18 i u 19 ali ga povrede spriječile u daljnoj karijeri,
uglavnom ibro je dobio profi ugovor u drugoligašu hajdenhajmu!
nadam se da je barem na širem spisku naših u reprezentacija, da li zna neki više o njemu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
uglavnom ibro je dobio profi ugovor u drugoligašu hajdenhajmu!
nadam se da je barem na širem spisku naših u reprezentacija, da li zna neki više o njemu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Rifet Kapic,momak koji igra u Gorici ovu sezonu dobio je dosta ponuda iz Spanske prve lige i nekih klubova iz Turske.Cudno kako do sad nije igrao za omladinske selekcije.
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Slab mu menader, ili ga nema nikako.EdoMajka je napisao/la:Rifet Kapic,momak koji igra u Gorici ovu sezonu dobio je dosta ponuda iz Spanske prve lige i nekih klubova iz Turske.Cudno kako do sad nije igrao za omladinske selekcije.
Kakav je onaj Senad Jarovic iz Domzala?
U Sloveniji imamo nekoliko 'potencijalnih': Adis Hodzic (Maribor), Adnan Golubovic (Domzale), Senad Jarovic (Domzale)
U Sloveniji imamo nekoliko 'potencijalnih': Adis Hodzic (Maribor), Adnan Golubovic (Domzale), Senad Jarovic (Domzale)
Citao sam da ga zastupa neka Svicarska firma. 99% odlazi u Spansku prvu ligu,sad za vikend dao go Mariboru.Sarajlijica1946 je napisao/la:Slab mu menader, ili ga nema nikako.EdoMajka je napisao/la:Rifet Kapic,momak koji igra u Gorici ovu sezonu dobio je dosta ponuda iz Spanske prve lige i nekih klubova iz Turske.Cudno kako do sad nije igrao za omladinske selekcije.
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Ima on jaku menadžersku ekipu uz sebe, napokon. Prošli su mu uzeli godinu/dvije, ono kad nije potpisao za Sarajevo.EdoMajka je napisao/la:Citao sam da ga zastupa neka Svicarska firma. 99% odlazi u Spansku prvu ligu,sad za vikend dao go Mariboru.Sarajlijica1946 je napisao/la:Slab mu menader, ili ga nema nikako.EdoMajka je napisao/la:Rifet Kapic,momak koji igra u Gorici ovu sezonu dobio je dosta ponuda iz Spanske prve lige i nekih klubova iz Turske.Cudno kako do sad nije igrao za omladinske selekcije.
Vjerujem da će imati dosta ponuda, ali to za špansku ligu je vjerovatno neka menadžerska priča, radi trgovanja, ne vjerujem da je 99%, kako ti kažeš. Ali, sigurna sam da će promijeniti tim i da će još napredovati. Svako malo je u timu kola ove sezone.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Benjamin Hadzic za 3-1 protiv Schalkea, play off U19. Prva tekma 3-1 za Schalke.
Evo idu penaliDrFilgud je napisao/la:Benjamin Hadzic za 3-1 protiv Schalkea, play off U19. Prva tekma 3-1 za Schalke.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Ja, ne vazi gol vise u gostimadvokorak je napisao/la:Evo idu penaliDrFilgud je napisao/la:Benjamin Hadzic za 3-1 protiv Schalkea, play off U19. Prva tekma 3-1 za Schalke.
Fino je ovo pogodioDrFilgud je napisao/la:Ja, ne vazi gol vise u gostimadvokorak je napisao/la:Evo idu penaliDrFilgud je napisao/la:Benjamin Hadzic za 3-1 protiv Schalkea, play off U19. Prva tekma 3-1 za Schalke.
? ? <3
Fino , evo i prodjosedvokorak je napisao/la: Fino je ovo pogodio
Uh koliko su imali srece. Benjamin smireno i stalozeno pogodio penal, trebalo bi biti nesto od ovog momka. U finalu igra protiv Burnica.
Zar nije neko pisao da je otišao u Stuttgart? Ili ide na kraju sezone?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"