Kad će novi apdejt cijena naše lige?Zukanovic je napisao/la:Nisam ja nista zamjenio.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne moze Lendric na milionnewborn je napisao/la:
Kad će novi apdejt cijena naše lige?
Ne bez repica
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Vozdra koktelčiću, obistini se sve što je evander 'lajao' o tvojoj upravi. Jel ti drago sto ce ti haveri ostat brat pare u klubu?
Ti i tvoji haveri sa ss.ba niste nista bolji
od Dine i kompanije... cak stavise, gori ste.
Oni su bar nesto dobro uradili za ovaj klub,
dok ste vi tu samo da bi ismijavali klub.
Pridruzi se haverima i vrati clansku ako
si je uopste imao... haha stream navijaci
Ha ha ha
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Okic skuplji od M.StevanovicaZukanovic je napisao/la:Nisam ja nista zamjenio.
A jel Stevanović dao dres Zuki ? kakavdanakneiskustvu .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
@ newborn
17.07
@ dzabula
450.000 vs 450.000
17.07
@ dzabula
450.000 vs 450.000
- PitarBordo
- Kontakt:
Može li trejd za Aldina?PitarBordo je napisao/la:Vodite ga na svoju temu tamo, učinite nam uslugu.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Zvijezdinih ili naših?esprit24 je napisao/la:Kad ce predstavljanje novih dresova
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
NasihHigh je napisao/la:Zvijezdinih ili naših?esprit24 je napisao/la:Kad ce predstavljanje novih dresova
Zadnja izmjena: esprit24, dana/u 20 maj 2016, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Misliš?esprit24 je napisao/la:NasihHigh je napisao/la:Zvijezdinih ili naših?esprit24 je napisao/la:Kad ce predstavljanje novih dresova![]()
a zvijezdinh ce aBd kad udju u PL
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
@High u pravu si sto se tice trenutnog pogleda ma tabelu i raspored, al msm da ce se u naredna dva kola dosta vise znati 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ko je zvao Petrovića? Danas mi je rekao da je čekao poziv da ide prema glavnom gradu", priznao je Krstajić.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/imam-nov ... eva/195097
Bem vam sve usta
Bem vam sve usta
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Bordo Neprijatelji, Uprava i Dino - Grobari FKS

Cekao covjek poziv mozda od nas, a ono Hurta levat ostade.bojler je napisao/la:Ko je zvao Petrovića? Danas mi je rekao da je čekao poziv da ide prema glavnom gradu", priznao je Krstajić.
Bem vam sve usta
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma ona nista nigdje ih u medijima kuliraju ljudi i sute ko J**+ navijace proce to njih sace Eurojoker90 je napisao/la:Cekao covjek poziv mozda od nas, a ono Hurta levat ostade.bojler je napisao/la:Ko je zvao Petrovića? Danas mi je rekao da je čekao poziv da ide prema glavnom gradu", priznao je Krstajić.
Bem vam sve usta
Nasa uprava ko @Majkl, kad im nesto ne odgovara samo presute i uhinje se, a kad je islo dobro Dino je iz pastete iskakao. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Podvalio nam onu seljacinu da narod prica o njemu misli mi majmuni bavit cemo se njim **** jedan mrs iz kluba
Trenutno korisnika/ca: mnon46, trunks1946, Zaboljesutra i 39 gostiju.