Inspekcija naredila zatvaranje nargila barova u Sarajevu, više od 500 ljudi može ostati bez posla
http://www.klix.ba/clanak/160521039
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Besic je napisao/la:Radovaca ce skidat s auspuha po Dobrinji ako ovo zabrane.
Besic je napisao/la:Radovaca ce skidat s auspuha po Dobrinji ako ovo zabrane.
Bravo!kengur je napisao/la:Ne bih da ispadne da pametujem, ali Mourinjo nije za ove lige nikom.amypitar je napisao/la: Ja nigdje nisam rekao da je on dobra opcija.Da mogu da biram ja bi volio da nas Murinjo vodi.
Ali od ovih domacih sam rekao da je logicno da njega stave,stim da podmladjujemo ekipu,a da on te momke iz akademije najbolje poznaje.
Zamisli da se vozis u avionu i da ti pilot kaze : "Uopste ne razumijem kako ovaj avion leti ikako".
Ja ne bih volio takvu osobu da mi vodi tim. Nas Duska je SIGURNO bolji od toga. Pa i Paja.
Varesanovic-Dzeno-Hurtic su meni dosta slicni.
Iduca sezona ce biti dosta teska a mi nikad gori organizaciono. Ja debila, sve im .....
Selimovic = Konakovic, grobari
Zelim da mu dragi Bog da sve sto je zasluzio. Bas sve.
koalem je napisao/la:Treba suspendovat Ahmu.
Mozda nas iznenade Evropom iduce sezoneHigh je napisao/la:Pošto sam predvidio da ćemo sad već završenu sezonu završiti na 4. mjestu, onda ću biti toliko drzak i reći da ćemo narednu završiti na istoj poziciji.
Benko do kraja godine ima ugovor ,sto znaci ako ode sad nesto cemo uzeti para.Ne zna se jos da li ide ,sve su opcije otvorene.Nadajmo se najboljemDBR1987 je napisao/la:Da se nadovezem na ovo ... ugl. ne tvrdim da je 100% tacno da nece ostat, al jaranu mi je rekao da najvjerovatnije ide (vec je napustio stan u kojem je boravio ) .... pio je kafu u svojoj zgradi skoro svaki dan kad je slobodan bio ... pa se tako "znaju".Evander je napisao/la:Benko na zalost nece ostati. Za par dana ce to biti i zvanicno.
Zavisi sta je za "dinastiju" u klubu najbolje.Da li da ode Benko,kao najbolji igrac,pa da uzmu 50000€ kao za Velkoskog,ili da ostave covjeka i produze mu ugovor.Majkl je napisao/la:Benko do kraja godine ima ugovor ,sto znaci ako ode sad nesto cemo uzeti para.Ne zna se jos da li ide ,sve su opcije otvorene.Nadajmo se najboljemDBR1987 je napisao/la:Da se nadovezem na ovo ... ugl. ne tvrdim da je 100% tacno da nece ostat, al jaranu mi je rekao da najvjerovatnije ide (vec je napustio stan u kojem je boravio ) .... pio je kafu u svojoj zgradi skoro svaki dan kad je slobodan bio ... pa se tako "znaju".Evander je napisao/la:Benko na zalost nece ostati. Za par dana ce to biti i zvanicno.
Upravo to, lopovima trebaju pare da bi imali sa cime da lopovisu (Tan nece dati lovu za nove igrace). Dakle prodaj par najboljih ali pazi da zavrsis bar na nuli inace ce ih Tan sve rastjerati.zagorski je napisao/la:Ama Benko je 'morao' da ide jos u zimskom prelaznom roku kao i Krste,po svaku cijenu. Valja osloboditi prostora na platnom spisku za Buliceve i ostalih menadzera-taldzija pulene.
Trenutno korisnika/ca: adoado, Amazon [Bot], bordobijeli, enzo1, Hajdeee, JavierBosnia, muhamedhulk, perodeformero, skoJaa, Venom i 63 gosta.