FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 18 apr 2015, 20:34

zvuči suludo nakon svega, ali hajd' ga znaj. dešavaju se ovih dana i čudnije stvari, i lijepe i ružne i tragične...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 apr 2015, 20:36

Trener Radnika iz Bijeljine Slavko Petrović rekao je kako njegov tim piše historiju ovog semberskog kluba. Vjerovatnoposlijeratnu, jer o prijeratnoj rijetko ko iz tog kluba mnogo toga i zna.

"Ovo nam je šesta utakmica bez poraza. Nikada to Radnik nije imao Premijer ligi BiH, ali ni u Ligi RS. Slijedi nam Zvijezda i sa tom pobjedom bi riješili većinu posla", kaže Petrović.

O utakmici na Tušnju kaže:

"Žalim što nismo pobijedili, ali mogli smo i izgubiti. Sloboda je jedini tim ovog proljeća koji je svih 90. minuta mogao izdržati naš tempo. Željezničar na Grbavici je pao nakon 60. minuta", kazao je on.
što rekoh, mene uopšte ne brine položaj slobode za opstanak jer je on odličan i oni sigurno neće ispasti makar i izgubili od nas. mene brine njihov kvalitet koji je u ovoj polusezoni možda i tu negdje sa našim.

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 18 apr 2015, 20:53

Bravo ŽELJO. Bajić i Beganović strašni, samo da Bajić ostane još bar jednu sezonu pa nek prekucaju sljedeće sezone..
1921 !
05.06.1998

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 apr 2015, 20:58

ma ko bi ga znao. ne bi bio ni prvi ni zadnji da ispuše ako hoće vani a ne puste ga, čak štaviše, to je u nas pravilo. ako ponuda bude dobra ne razmišljaj nego ga pakuj sa mašnicom i šalji. sjetite se šta su komšije pisale prije samo nekoliko mjeseci za duljevića, cimirota i radovca a šta pišu sad. a imamo i mi sasvim dovoljno takvih loših iskustava.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 18 apr 2015, 20:58

eo snimak na areni 1
=\_1921_/=

CARSON

Post Postao/la CARSON » 18 apr 2015, 21:04

Izvini Brate ovu ekipu da je kako zadržati dvije sezone to bi bilo strasno malog hadziahmtovica moram pohvaliti prvo poluvrijeme strasna utakmica Za njega

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 18 apr 2015, 21:06

CARSON je napisao/la:Vidim danas Tomica na dzenazi treba neko ovo izmiriti nek nam pomogne bar ove preostale tekme
SVI SADTREBAMO BITI KAO JEDAN OVI MOMCI SU TO ZASLUZILI
znam da je tesko poslije smrti naseg druga
On treba nas vise nego mi njega. Decko koji je dosao iz Gabele gdje prema zadnjem popisu ima 2440 ljudi i od kojeg je Zeljo napravio igraca nama nasao prosipati politiku neku. Ma bjaaaazi. Samo prava raja. Ostali jok.
MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS. :kafa:
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 apr 2015, 21:07

prvi strijelac lige sa 21 godinom, ako ne ode sad, izgubiće motivaciju u ovoj bari. sto jedan posto. a nikome iz ove lige cijena neće porasti od 21. do 22. godine već samo pasti. ako bude prava ponuda ne treba se ni dvoumiti, uzeti lovu, dovesti neko iskusno pravo pojačanje i nastaviti gurati dženisa i u bližoj budućnosti i mujagića. većina talenata nam je svakako u napadu.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 18 apr 2015, 21:08

Danas prije i u toku utakmice sam se osjecao tako loše, ali su mi naši fudbaleri bar na kratko vratili osmijeh na lice, hvala im na borbenosti i naš Mirza bi bio ponosan na njih..
Šta god da se desi na kraju sezone necu biti ljut na momke što brane naš sveti dres i grb, toliko se bore, da nemam rijeci kojom bi to opisao, naklon jedan veliki svima do poda, od Antolovića do Bajića .

Što se tice našeg narednog protivnika gledao sam ih kad su igrali protiv Zrinjskog, imaju mladog golmana Pirica, koji je klasični linijski golman, i to mu je mana, u toj tekmi je dobro branio, čak je i penal skinuo. Zapamtio sam da im je neki Efendic igrao desnog beka, taraba teška, bilo bi dobro da Oda stavi Đelmica na njegovu strani. Veza im je dobra, mada ako zaustavimo Zebu zaustavili smo sve njihove napade, on im bukvalno diriguje po terenu, kad on igra i oni igraju, poznato je da Zeba nikad ne igra dobro protiv Želje tako da smo taj problem riješili. :mrgreen:
Što se tice njihovog napada imaju Mujića, kojem trebaš namjestiti prazan gol da ga zabije, Krpića koji je jablan beskorisni i Ahmetovića koji je zvijer od igraca, ne znam što ne dobija vecu minutažu, zaboravio sam da dodam još jednog njihovog igraca koji je jako opasan a to je Almir Bekic. Što se tice nas u napadu djelujemo fino, danas je bila ljepota gledati kakve kombinacije radimo na onakvom terenu, mada me brine odbrana, previše je puhalo danas. Kombinacija Memija- Đelmić je fantazija kad napadamo, nema te ekipe koja ce njih 2 zaustaviti ali onda kad nam protivnik uzme loptu kao danas Vitez ostane velika rupa na toj strani, danas je Zeljkovic u par navrata sam išao na 2 protivnicka igraca..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 18 apr 2015, 21:09

[youtube][/youtube]

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 apr 2015, 21:10

ja sam siguran da će se zeba bar malo kontrolisati :mrgreen:

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 18 apr 2015, 21:11

O kriminalu među Željinim navijačima, dilanju droge, vođama navijača - niko neće da priča. Jednostavno, svi se boje.

A vrh kluba dobro je sarađivao i sa Zulićem i sa Delalićem, posebno direktor FK Željezničar Mirsad Šiljak.
Eto šta pogan komunistička piše po svojim crvenim portalima, a prenose sa ftv-a, kad bi Bogdo neko iz kluba smio progovoriti protiv ovoga jer se ovim etiketira sve i jedan navijač koji stoji na Jugu... FUJ
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 apr 2015, 21:13

ti si malo opterećen tim komunizmom ako smijem da primijetim, njega ovdje nema već frtalj vijeka, samo lajt i hardkor nacionalizam.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 18 apr 2015, 21:15

IlProfessore je napisao/la:
O kriminalu među Željinim navijačima, dilanju droge, vođama navijača - niko neće da priča. Jednostavno, svi se boje.

A vrh kluba dobro je sarađivao i sa Zulićem i sa Delalićem, posebno direktor FK Željezničar Mirsad Šiljak.
Eto šta pogan komunistička piše po svojim crvenim portalima, a prenose sa ftv-a, kad bi Bogdo neko iz kluba smio progovoriti protiv ovoga jer se ovim etiketira sve i jedan navijač koji stoji na Jugu... FUJ
uopšte se ne etiketira sve i jedan navijač Željezničara,i šta je laž ovdje živ bio?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 apr 2015, 21:20

a niko nije skontao da je i strijelac za vitez željino dijete... :mrgreen:

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 18 apr 2015, 21:21

gramparada je napisao/la:
IlProfessore je napisao/la:

uopšte se ne etiketira sve i jedan navijač Željezničara,i šta je laž ovdje živ bio?
Pa vidiš i sam da se kroz ovakav naslov i opis pokušava staviti sve na jug, navijače i simpatizere Želje kao idealan poligon za rasturanje droge i paravana za kriminal, a vrh kluba samim ovim stavljaju u neki "tal" sa njima. Volio bih vidjeti bilo kog novinarčića i njegovu hrabrost kada bi ga neko sa debljim dosjeom pitao za relativno malu uslugu da li bi mu je on uslišio radi mira u kući ili bi postupio drugačije vjerujući pravosudnom sistemu i nekorumpiranoj policiji naše države...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 18 apr 2015, 21:41

Nadam se da shvataš da većina ljudi ne percipira da grupa ljudi koja se okuplja na jednoj tribini može biti odgovorna za bilo šta. Pokušavaš predstavit ljude koji se okupe na tribini kao formalnu grupu sa jasno artikulisanim glasom u javnosti prema kojoj se može javno istupati i kojoj se može ispostaviti račun za odgovornost za ovaj ili onaj događaj. To nije slučaj.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 apr 2015, 21:55

Protiv Slobode ce biti teska utakmica, znaci maksimalno ozbiljno treba uci da se ne ponovi Radnik.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 18 apr 2015, 22:01

nema za nas lakih i gdje možemo ući neozbiljno. al' nekako da iskopamo neku pobjedu... :mrgreen:

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 18 apr 2015, 22:15

Odlicna igra danas i visoka pobjeda :thumbup: . Hvala svim igracima sto su nam priustili i malo radosti u ovim teskim danima :cry:

ps.zna li neko sta je sa Kokotom. Nadam se da nije nista ozbiljno mada je onaj start stvarno bio strasan...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ZaZelju i 29 gostiju.