Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Darwizzzzzyyyyy
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Bukvenzzyyyy logicnije 

Evo i penala Darwine majstore
Salahaaaaa
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kako su izmjenili 6 igraca?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Never in doubt
Previse potrosnje za ovkavu utkamicu. Iskreno se nadam da Diaz nece starati protiv PSG-a, fakat mi nije jasno zasto Chiesa ne moze dobit sansu, i sakat je bolji od ovakvog Diaza
Srce, čast i ponos!
I found freedom. Losing all hope was freedom.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jer je Southampton imao izmjenu vise zbog povrede glave i onda dobili ime.
Ali zapravo je stranka pogurala iz loze.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ta će Darwa 

Ovaj Sugawara je i prvoj tekmi sa Sotonom skrivio penal jer je igrao rukom

Srce, čast i ponos!
Jučer je bilo pitanje mentaliteta u prvom. Da je ušao onaj šut Jonesa u petoj minuta utakmica bi otišla u drugom smjeru i do poluvremena bi bilo 2 ili 3 razlike, ali su oni jednostavno očekivali da će doći u prilike sasvim slučajno ili na minut lucidnosti dvojice igrača i to je to.
U drugom se malo ubrzalo i dva brza gola su nas onda vratila u ler do kraja meča. Prevelika razlika u kvaliteti. Slot se napokon vraća na klupu i dosta brže će se reagovati na ovakve partije. Do kraja mjeseca samo dva meča, a o Evertonu razmišljati kad bude vrijeme za to.
Treba nam 18 bodova iz narednih devet mečeva, odnosno dva po meču. Arsenal do tad ima dva nezgodnija meča, danas protiv Amorima gdje nisam siguran da će biti lako i onda Chelsea. Vrijeme je da Palmer šta uradi ove godine
U drugom se malo ubrzalo i dva brza gola su nas onda vratila u ler do kraja meča. Prevelika razlika u kvaliteti. Slot se napokon vraća na klupu i dosta brže će se reagovati na ovakve partije. Do kraja mjeseca samo dva meča, a o Evertonu razmišljati kad bude vrijeme za to.
Treba nam 18 bodova iz narednih devet mečeva, odnosno dva po meču. Arsenal do tad ima dva nezgodnija meča, danas protiv Amorima gdje nisam siguran da će biti lako i onda Chelsea. Vrijeme je da Palmer šta uradi ove godine

16/27
- SoloControTutti
- Kontakt:
Jucer su se iscupali. Znam da doziraju energiju i da su umorni ali jbg.
Ipak cisti kvalitet je donio 3 boda juce, pojacali brzinu u drugom i rijesili. Opustenije je jer Arsenal redovno kiksa i ovo se sve cini lakse i lakse u lig bez pritiska.
PSG je drugacija zvijerka ove sezone i bit ce yebeno u uzvratu iako je Anfield, trebat ce odigrat tekmu sezone i povuci iz pertnih zila.

Titula je u torbi, samo cekamo kad ce biti oficijalno. Nadam se prije nego Arsenal doðe na Anfield.
Jel dovoljno i 15 bodova sad? A to bi bilo 5 pobjeda, Everton, Wham i Tot su kuci, a Fulham i Lester vani u iducih 5 kola, jel se moze ocikavati da to bude to vec s Totnemom?
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- jasonstatham
- Kontakt:

Valjda sam uspio. Nemam nešto puno kvalitetnih slika, atmosfera je učinila svoje. Imam zato snimaka, kako se uploaduju?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Cestitke