Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ima li iko da okrene Savez i pita sta se desava oko Arslanagica? Da li je pokrenuta hebena procedura ili sve stoji na mrtvoj tacki? 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bio mu je otac u Insbruku. Vjerujem da se radi na tome, sto se manje pise to bolje.floyd je napisao/la:Ima li iko da okrene Savez i pita sta se desava oko Arslanagica? Da li je pokrenuta hebena procedura ili sve stoji na mrtvoj tacki?
Znam da je bio. I to je zadnja informacija. Ako je sve pokrenuto, onda ce stici dozvola prije Brazila.....I onda ga Sajoni nece pozvat.. 
- adriano_leite
- Kontakt:
Sajoni je rekao da ima papire da bi vec igrao, a isto je to rekao za Kolasinca, pa je tako bilo. Ne vidim razloga zasto i sada ne bi odrzao svoju rijec. Uostalom, Pape mu je tetak, mora skupiti familiju oko sebe. Vjerujem da ce i neku rodicu ili rodjaka ubaciti na poziciju masera pred Brazilfloyd je napisao/la:Znam da je bio. I to je zadnja informacija. Ako je sve pokrenuto, onda ce stici dozvola prije Brazila.....I onda ga Sajoni nece pozvat..
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Svi imaju kristalne kugle, znaju šta bi bilo i šta će biti.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Za vas sto spominjete Muslimovica, je li vam jasno da ove godine nije odigrao ni sekunde?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Igrao je u super kupu, dao gol protiv Guangzhou, kasnije igrao protiv Kawasakija u Azijskoj CL, pa je zamijenjen u 28. minuti, nakon toga više nije nastupao, a to je bilo u februaru. Vjerovatno povreda.Cartman je napisao/la:Za vas sto spominjete Muslimovica, je li vam jasno da ove godine nije odigrao ni sekunde?
Muslimović je odigrao dvije utakmice (85 minuta) od devet koliko je klub imao ove godine.Cartman je napisao/la:Za vas sto spominjete Muslimovica, je li vam jasno da ove godine nije odigrao ni sekunde?
Primjera radi, Zahirović je igrao 54 minute ove godine, i pored toga je skoro pa siguran putnik u Brazil.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Peta liga Njemacke je jaca od prve Kine.ceze je napisao/la:Muslimović je odigrao dvije utakmice (85 minuta) od devet koliko je klub imao ove godine.Cartman je napisao/la:Za vas sto spominjete Muslimovica, je li vam jasno da ove godine nije odigrao ni sekunde?
Primjera radi, Zahirović je igrao 54 minute ove godine, i pored toga je skoro pa siguran putnik u Brazil.
Vjerujem da u tvom sistemu vrijednosti isto važi i za prvu ligu Bjelorusije.
Jedan od najboljih igrača nam igra u Kini, tako da to definitivno nije razlog za nepozivanje.
Jedan od najboljih igrača nam igra u Kini, tako da to definitivno nije razlog za nepozivanje.
Misimovic sa pola snage dominira u toj ligi, Muslimovic apsolutno nista ne odskace. Statistika mu je nikakva. A bio je vrlo los i pred kraj u Evropi. Nema sta trazit u reprezentaciji. Jedino ako Susic hoce radi atmosfere. Vec ga nema godinama, zasto mislite da ce sad dobit poziv? Po kojoj osnovi?ceze je napisao/la:Vjerujem da u tvom sistemu vrijednosti isto važi i za prvu ligu Bjelorusije.
Nisi skontao sustinu mog posta...zapravo mi je cilj bio reci da ne treba zvati nikakve scuke, susice i hadzice, jer nisu neka klasa da ih se zove, niti imaju bilo kakve zasluge za plasman...procitaj ponovo...povratakotpisanih je napisao/la: Kakav je to spisak bez Visce koji je trenutno od nasih igraca u najboljoj formi!
ona 23 igraca sto sam nabrojao su mi prva naumpala...pored njih imamo viscu, stevanovica, itd...tj,25,26 igraca od kojih svaki zasluzuje poziv i doprinjeo je plasmanu na SP, na ovaj ili onaj nacin...te s obzirom da ne mozes ni njih sve strpati u taj spisak, kako onda na njega ubaciti nekoga ko nema nikakve zasluge za plasman, a nije neka klasa...(kao sto je to recimo Seo, a trenutno nemamo vise sea...mozda taj arslanagic, ali ja ga ne bih pozvao za SP, tek za kvalifikacije...ne treba nam trenutno, osim ako bi se neko od stopera povrijedio, jer nije fer prema ostalim igracima, a nije da je nesto aman zaman bolji od bice, ogija, zukija, pandze...bar trenutno)
vrsajevic ima svoje zasluge i on ce sigurno ici na SP (iako ni ja nisam za njega, ali ipak ono sto je odigrao, ginuo je na terenu, i na tome mu hvala...lose je odigrao mozda i zbog pritiska...e jedino ako ne bude igrao u hajduku do kraja sezone, to mijenja stvari)
Ima srcanost i ljubav prema grbu kakvu malo koji igrac u repci ima...a to je dovoljno da pogine onih 15ak minuta koliko dobije na terenu...i za razliku od zeca i sl.moze biti opasan...i sl...Cartman je napisao/la:Misimovic sa pola snage dominira u toj ligi, Muslimovic apsolutno nista ne odskace. Statistika mu je nikakva. A bio je vrlo los i pred kraj u Evropi. Nema sta trazit u reprezentaciji. Jedino ako Susic hoce radi atmosfere. Vec ga nema godinama, zasto mislite da ce sad dobit poziv? Po kojoj osnovi?ceze je napisao/la:Vjerujem da u tvom sistemu vrijednosti isto važi i za prvu ligu Bjelorusije.
Njega se navodi u slucaju 3.napadaca...
eto de nam ti navedi nekog boljeg od njega?
Ja ga nisam predložio niti sam napisao da treba igrati.
Samo sam reagovao na tvoj post gdje pišeš da nije ni sekunde odigrao ove sezone i upravo to "neigranje" smatraš kao argument koji u potpunosti opravdava njegovo nepozivanje. Što, naravno, nije tačno jer on igra više od pojedinih reprezentativaca ove godine (Zahirović, Kvržić..) u ligi iz koje nam dolazi jedan od najboljih reprezentativaca.
Kako igra i da li je zaslužio poziv, ne znam, ali znam da njegova minutaža i kvalitet lige ne mogu biti argumenti za nepozivanje pored silnih igrača sumnjivog kvaliteta koji su prošli kroz reprezentaciju u zadnjih par godina.
Toliko o tome.
Samo sam reagovao na tvoj post gdje pišeš da nije ni sekunde odigrao ove sezone i upravo to "neigranje" smatraš kao argument koji u potpunosti opravdava njegovo nepozivanje. Što, naravno, nije tačno jer on igra više od pojedinih reprezentativaca ove godine (Zahirović, Kvržić..) u ligi iz koje nam dolazi jedan od najboljih reprezentativaca.
Kako igra i da li je zaslužio poziv, ne znam, ali znam da njegova minutaža i kvalitet lige ne mogu biti argumenti za nepozivanje pored silnih igrača sumnjivog kvaliteta koji su prošli kroz reprezentaciju u zadnjih par godina.
Toliko o tome.
U ligi nije odigrao sekunde. Ako je vjerovat soccerwayu.
scuk opet igrac utakmice

Odlično. Kad pređe u bolji klub, treba ga testirati, možda i malo ranije, poslije SP.
slazem se. ali bilo bi glupo da susic i hadzic opet dobiju poziv a da jasmin ostane bez poziva. momak igra u ekipi koja ce najvjerojatnije igrati u EL i njihov je jedan od najboljih igraca. i igra zadnjeg veznog.
ali besic zaslužuje poziv ispred ove trojice.
ali besic zaslužuje poziv ispred ove trojice.
. Mene ugovor s klubom veže do kraja ljeta, tako da vjerujem da ću karijeru nastaviti negdje u jačoj ligi i klubu. Imao sam i prošle sezone nekih poziva, ali nisam se htio upuštati u neke avanture jer ne želim da pogriješim u odabiru kluba, ove sezone me lopta sluša i nadam se da ću naredne sezone igrati u jačoj ligi"
http://sportsport.ba/bh_fudbal/scuk-nad ... lub/128142" onclick="window.open(this.href);return false;
momak pametno razmislja, ne trci za parama i ne gura se preko reda u repku. mislim da bi se vec poslije svjetskog mogao naci na spisku selektora.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/scuk-nad ... lub/128142" onclick="window.open(this.href);return false;
momak pametno razmislja, ne trci za parama i ne gura se preko reda u repku. mislim da bi se vec poslije svjetskog mogao naci na spisku selektora.
Valjda nasi nece cekati da ga neko iz komsiluka prije pozove. Austrija je slabija od nas (na seniorskom nivou). Valjda bi u odnosu na njih trebali imati prednost. Osim ako se osjeca mega giga austrijskim patriotom.
Bayern i Borussija u borbi za talentovanog 19-godišnjeg bh. golmana
Trenutno dva najbolja njemačka kluba Bayern iz Minhena i Borussija Dortmund bacila su oči na 19-godišnjeg Ivana Lučića.
Talentovani golman trenutno brani u austrijskom Riedu, a sportski direktor tog kluba Woflgang Spah potvrdio je interes titana Bundeslige za mladim čuvarom mreže.
''Za dječaka su zaintersovani i Bayern Minhen i Borussija Dortmund, na njemu je da odluči u kojem klubu će igrati'', riječi su Sprata.
Lučić je rođen u Brčkom, a mnogi ga smatraju jednim od najtalentovanijih fudbalera Evrope na golmanskoj poziciji, navodi italijanski Tuttomercato.
Bayern i Borussija u borbi za talentovanog 19-godišnjeg bh. golmana
Trenutno dva najbolja njemačka kluba Bayern iz Minhena i Borussija Dortmund bacila su oči na 19-godišnjeg Ivana Lučića.
Talentovani golman trenutno brani u austrijskom Riedu, a sportski direktor tog kluba Woflgang Spah potvrdio je interes titana Bundeslige za mladim čuvarom mreže.
''Za dječaka su zaintersovani i Bayern Minhen i Borussija Dortmund, na njemu je da odluči u kojem klubu će igrati'', riječi su Sprata.
Lučić je rođen u Brčkom, a mnogi ga smatraju jednim od najtalentovanijih fudbalera Evrope na golmanskoj poziciji, navodi italijanski Tuttomercato.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], BosnianDragon2024, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Proximic i 18 gostiju.