KAKA samo kes
Juve
Klub "Benzema ostaje"
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Madridism je napisao/la:Sta vi mislite da ce klub pustiti dva igraca koja smo platila 100 miliona zajedno, da bi zauzvrat dobili 20-ak miliona i jednog mizernog Ibrahimovica?
Nit ce Benzema otici, nit ce Ibrahimovic doci!
U 3pm. bespotrebni žuti kanarinac.Portillo je napisao/la:Fabio Coentrao uskoro i sluzbeno igrac Real Madrida.
A Sahin i Altintop su ti potrebni jel usprkos cinjenici da nijedan, ni drugi, ni treci nece imati mjesto u prvom timuRaul_64 je napisao/la:U 3pm. bespotrebni žuti kanarinac.Portillo je napisao/la:Fabio Coentrao uskoro i sluzbeno igrac Real Madrida.
jel to stvarno cemo biti real madridsporPortillo je napisao/la:Altintop
Iskren da budem svejedno mi je sto se tice para, ne idu iz mog djepaRaul_64 je napisao/la:jel to stvarno cemo biti real madridsporPortillo je napisao/la:Altintop![]()
Od kud to da Sahin nece biti u prvom timu?
A evo de mi reci objektivno(znam kako voliš Portugalce xD)
jel ce igrati mjesto Angela il mjesto Marcela?
Il misliš da je backup...20+ miliona težak backup?
Nismo verovali dok se Kaka nije povredio. Ti stvarno misliš da bi Kaka ( da se nije povredio ) bio zamjena Ozilu?Madridism je napisao/la:Sta znas ko ce igrati u prvoj. Niko od nas nije vjerovao da ce pored Kake igrati Ozil, pa igra.
Ako ga je Mourinho trazio on zna sta ce s njim (govorim o SAhinu), a sto se tice Coentraa, neka dodje ako ima namjeru sjediti na klupi jer nam treba kvalitetna zamjena za Marcela
Tako što kupite igrača za 35 mil i prodate ga Bayernu za 24 mil..zajeb godinePortillo je napisao/la:Iskren da budem svejedno mi je sto se tice para, ne idu iz mog djepaRaul_64 je napisao/la:jel to stvarno cemo biti real madridsporPortillo je napisao/la:Altintop![]()
Od kud to da Sahin nece biti u prvom timu?
A evo de mi reci objektivno(znam kako voliš Portugalce xD)
jel ce igrati mjesto Angela il mjesto Marcela?
Il misliš da je backup...20+ miliona težak backup?a i sam znas da imamo nepresusan budzet. Kad smo dali 70 milja za Kaku mozemo i 23,7 za Coentraa.
Sto se tice Sahina, da se razumijemo, drag je on meni igrac, nemoj da oko toga se sporimoAli sam poprilicno siguran da nece u vecini utakmica igrati prvu postavu. Ili moras izbaciti Xabija ili igrati bez klasicnog destruktivca (Lass i Gedira), ali eto, vidjecemo, izkemijat ce Mou nesto. Sahina sam ti samo uzeo kao primjer za Coentraa, nijedan ni drugi vjerovatno nece igrati prvu postavu, ali eto, bila bi ih steta prepustiti nekim drugim klubovima
Pogotovo ako znamo da se za Portugalca interesuje ef ce Bajan, uvijek sam za, da zayebemo Svabe
Jes vala, prodamo vam igraca za 25 milja koji odigra 10 utakmica po sezoniSaurman je napisao/la: Tako što kupite igrača za 35 mil i prodate ga Bayernu za 24 mil..zajeb godine
Ok to za pare Darkec al mojni onda priče o omladincima...jer jednostavno onda dovesti još jednog napadača,eto Teveza i rasprodati čitavu Castilju..Portillo je napisao/la:Iskren da budem svejedno mi je sto se tice para, ne idu iz mog djepaa i sam znas da imamo nepresusan budzet. Kad smo dali 70 milja za Kaku mozemo i 23,7 za Coentraa.
Od tog sa omladincima nema nista, ja bi volio da umjesto Coentraa u prvi tim budu promovisani i Jese i Sarabia i Juan Carlos, ali to je nemoguce, treba biti realan kada je takva situacija. Uvijek se isti argument upotrijebi protiv mene kada god pricam o pojacanjima koja bi volio u klubuRaul_64 je napisao/la:Ok to za pare Darkec al mojni onda priče o omladincima...jer jednostavno onda dovesti još jednog napadača,eto Teveza i rasprodati čitavu Castilju..Portillo je napisao/la:Iskren da budem svejedno mi je sto se tice para, ne idu iz mog djepaa i sam znas da imamo nepresusan budzet. Kad smo dali 70 milja za Kaku mozemo i 23,7 za Coentraa.
sigurno je da smo jači sa Coentraom nego sa Nachom ili Tevezom nego Moratom al dugoročno ne očekuj nikoga iz Realove škole niti nekakav sentimento.
I ovo po meni može samo za nijansu pojačati Real,jer i da Coentrao udje u prvu postavu,to znači stagniranje nekog drugog.
Jel Kaka bio ozlijedjen kad je Ozil samo stigao u Real Madrid? Nije. Jesi ti govorio da ce Ozil igrati ispred Kake u ovoj sezoni prije augusta? NisiPortillo je napisao/la:Jes vala, prodamo vam igraca za 25 milja koji odigra 10 utakmica po sezoniSaurman je napisao/la: Tako što kupite igrača za 35 mil i prodate ga Bayernu za 24 mil..zajeb godine
Namice@ Bas htjedoh rec. To je znao i najveci debil obzirom da je Kaka bio izvan terena sve do januara, jedina prjetnja za prvu postavu mu je bio Canales
pa sta je sa vama ljudi, jel vi pratite nogomet... pa luiz je potpisao visegodisnji ugovor sa chelseam prije 4mjeseca i odigrao je fenomenalno polusezonu a ti bi ga sad odmah u real ? Pa daj promuckaj glavom i skontaj neke stvari... pa prije ce terrya pustit nego luizaLBJ MVP je napisao/la: za sljedeću sezonu možda još jednog dobrog stopera tipa Chiellini ili David Luiz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.