Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Los_Blanos2
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los_Blanos2 » 13 maj 2011, 13:23

slika
KAKA samo kes :mrgreen:

Juve :? Garay, Lass, Benzema..

Klub "Benzema ostaje"
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 13 maj 2011, 14:06

Sta vi mislite da ce klub pustiti dva igraca koja smo platila 100 miliona zajedno, da bi zauzvrat dobili 20-ak miliona i jednog mizernog Ibrahimovica?

Nit ce Benzema otici, nit ce Ibrahimovic doci!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 13 maj 2011, 14:11

Mizeran? Pa šta je Benzema? Šta misliš da će neko čekati 10 godina da on počne svaku utakmicu igrati kako treba, a ne svaki 10 utakmica odigra dobro. Pose.rem se ja na takvog igrača!
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 13 maj 2011, 15:01, ukupno mijenjano 2 puta.

CB82
Kontakt:

Post Postao/la CB82 » 13 maj 2011, 14:18

[youtube][/youtube]
Lesinari j*bo vas mladić

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 13 maj 2011, 14:24

Madridism je napisao/la:Sta vi mislite da ce klub pustiti dva igraca koja smo platila 100 miliona zajedno, da bi zauzvrat dobili 20-ak miliona i jednog mizernog Ibrahimovica?

Nit ce Benzema otici, nit ce Ibrahimovic doci!
8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 13 maj 2011, 16:13

Fabio Coentrao uskoro i sluzbeno igrac Real Madrida.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 maj 2011, 16:18

Portillo je napisao/la:Fabio Coentrao uskoro i sluzbeno igrac Real Madrida.
U 3pm. bespotrebni žuti kanarinac.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 13 maj 2011, 16:20

Raul_64 je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Fabio Coentrao uskoro i sluzbeno igrac Real Madrida.
U 3pm. bespotrebni žuti kanarinac.
A Sahin i Altintop su ti potrebni jel usprkos cinjenici da nijedan, ni drugi, ni treci nece imati mjesto u prvom timu :D mani zvizge lave.
Fabio, bienvenido!

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 13 maj 2011, 16:26

Sta znas ko ce igrati u prvoj. Niko od nas nije vjerovao da ce pored Kake igrati Ozil, pa igra.

Ako ga je Mourinho trazio on zna sta ce s njim (govorim o SAhinu), a sto se tice Coentraa, neka dodje ako ima namjeru sjediti na klupi jer nam treba kvalitetna zamjena za Marcela

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 maj 2011, 16:27

Portillo je napisao/la:Altintop
jel to stvarno cemo biti real madridspor :shock:

Od kud to da Sahin nece biti u prvom timu?

A evo de mi reci objektivno(znam kako voliš Portugalce xD)
jel ce igrati mjesto Angela il mjesto Marcela?

Il misliš da je backup...20+ miliona težak backup?

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 13 maj 2011, 16:32

Raul_64 je napisao/la:

Iskren da budem svejedno mi je sto se tice para, ne idu iz mog djepa :D a i sam znas da imamo nepresusan budzet. Kad smo dali 70 milja za Kaku mozemo i 23,7 za Coentraa.

Sto se tice Sahina, da se razumijemo, drag je on meni igrac, nemoj da oko toga se sporimo :D Ali sam poprilicno siguran da nece u vecini utakmica igrati prvu postavu. Ili moras izbaciti Xabija ili igrati bez klasicnog destruktivca (Lass i Gedira), ali eto, vidjecemo, izkemijat ce Mou nesto. Sahina sam ti samo uzeo kao primjer za Coentraa, nijedan ni drugi vjerovatno nece igrati prvu postavu, ali eto, bila bi ih steta prepustiti nekim drugim klubovima :D Pogotovo ako znamo da se za Portugalca interesuje ef ce Bajan, uvijek sam za, da zayebemo Svabe :D

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 13 maj 2011, 16:33

Madridism je napisao/la:Sta znas ko ce igrati u prvoj. Niko od nas nije vjerovao da ce pored Kake igrati Ozil, pa igra.

Ako ga je Mourinho trazio on zna sta ce s njim (govorim o SAhinu), a sto se tice Coentraa, neka dodje ako ima namjeru sjediti na klupi jer nam treba kvalitetna zamjena za Marcela
Nismo verovali dok se Kaka nije povredio. Ti stvarno misliš da bi Kaka ( da se nije povredio ) bio zamjena Ozilu?

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 maj 2011, 16:35

Portillo je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:

Iskren da budem svejedno mi je sto se tice para, ne idu iz mog djepa :D a i sam znas da imamo nepresusan budzet. Kad smo dali 70 milja za Kaku mozemo i 23,7 za Coentraa.

Sto se tice Sahina, da se razumijemo, drag je on meni igrac, nemoj da oko toga se sporimo :D Ali sam poprilicno siguran da nece u vecini utakmica igrati prvu postavu. Ili moras izbaciti Xabija ili igrati bez klasicnog destruktivca (Lass i Gedira), ali eto, vidjecemo, izkemijat ce Mou nesto. Sahina sam ti samo uzeo kao primjer za Coentraa, nijedan ni drugi vjerovatno nece igrati prvu postavu, ali eto, bila bi ih steta prepustiti nekim drugim klubovima :D Pogotovo ako znamo da se za Portugalca interesuje ef ce Bajan, uvijek sam za, da zayebemo Svabe :D
Tako što kupite igrača za 35 mil i prodate ga Bayernu za 24 mil..zajeb godine :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 13 maj 2011, 16:37

Saurman je napisao/la: Tako što kupite igrača za 35 mil i prodate ga Bayernu za 24 mil..zajeb godine :mrgreen:
Jes vala, prodamo vam igraca za 25 milja koji odigra 10 utakmica po sezoni :lol:

Namice@ Bas htjedoh rec. To je znao i najveci debil obzirom da je Kaka bio izvan terena sve do januara, jedina prjetnja za prvu postavu mu je bio Canales :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 maj 2011, 16:38

Portillo je napisao/la:Iskren da budem svejedno mi je sto se tice para, ne idu iz mog djepa :D a i sam znas da imamo nepresusan budzet. Kad smo dali 70 milja za Kaku mozemo i 23,7 za Coentraa.
Ok to za pare Darkec al mojni onda priče o omladincima...jer jednostavno onda dovesti još jednog napadača,eto Teveza i rasprodati čitavu Castilju..
sigurno je da smo jači sa Coentraom nego sa Nachom ili Tevezom nego Moratom al dugoročno ne očekuj nikoga iz Realove škole niti nekakav sentimento.
I ovo po meni može samo za nijansu pojačati Real,jer i da Coentrao udje u prvu postavu,to znači stagniranje nekog drugog.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 13 maj 2011, 16:44

Raul_64 je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Iskren da budem svejedno mi je sto se tice para, ne idu iz mog djepa :D a i sam znas da imamo nepresusan budzet. Kad smo dali 70 milja za Kaku mozemo i 23,7 za Coentraa.
Ok to za pare Darkec al mojni onda priče o omladincima...jer jednostavno onda dovesti još jednog napadača,eto Teveza i rasprodati čitavu Castilju..
sigurno je da smo jači sa Coentraom nego sa Nachom ili Tevezom nego Moratom al dugoročno ne očekuj nikoga iz Realove škole niti nekakav sentimento.
I ovo po meni može samo za nijansu pojačati Real,jer i da Coentrao udje u prvu postavu,to znači stagniranje nekog drugog.
Od tog sa omladincima nema nista, ja bi volio da umjesto Coentraa u prvi tim budu promovisani i Jese i Sarabia i Juan Carlos, ali to je nemoguce, treba biti realan kada je takva situacija. Uvijek se isti argument upotrijebi protiv mene kada god pricam o pojacanjima koja bi volio u klubu :lol: Objasnio sam to na forumu, cini mi se na Gedirinoj temi ako se ne varam.

Sto se tice toga koliko on moze pojacati Real i da li ce drugi stagnirati njegovim dolaskom. Ne znam, samo sigurno znam da Canales poprilicno stagnira zbog recimo Kake (mozda i opravdano), ali yebiga, to je posljedica tako jake klupe kojom raspolazemo.

Madridism
Kontakt:

Post Postao/la Madridism » 13 maj 2011, 17:23

Portillo je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Tako što kupite igrača za 35 mil i prodate ga Bayernu za 24 mil..zajeb godine :mrgreen:
Jes vala, prodamo vam igraca za 25 milja koji odigra 10 utakmica po sezoni :lol:

Namice@ Bas htjedoh rec. To je znao i najveci debil obzirom da je Kaka bio izvan terena sve do januara, jedina prjetnja za prvu postavu mu je bio Canales :D
Jel Kaka bio ozlijedjen kad je Ozil samo stigao u Real Madrid? Nije. Jesi ti govorio da ce Ozil igrati ispred Kake u ovoj sezoni prije augusta? Nisi ;)

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 13 maj 2011, 17:30

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 maj 2011, 17:41

Jbt Coentrao fm igrač :roll:
Koji će nam qrac Marcelo najbolji lijevi bek na svijetu nije najbolji ima Evra bolji od njega,ali ovom su 23 godine što će nam neko
Altintop :roll: :roll: I što prodat Kaku i Benza jbt ovo više slažem se sa ek0m i Lass treba da ostane odigrao je dobrih tekmi
Doveli smo Sahina i to je to za sljedeću sezonu možda još jednog dobrog stopera tipa Chiellini ili David Luiz :twisted:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 13 maj 2011, 17:51

LBJ MVP je napisao/la: za sljedeću sezonu možda još jednog dobrog stopera tipa Chiellini ili David Luiz :twisted:
pa sta je sa vama ljudi, jel vi pratite nogomet... pa luiz je potpisao visegodisnji ugovor sa chelseam prije 4mjeseca i odigrao je fenomenalno polusezonu a ti bi ga sad odmah u real ? Pa daj promuckaj glavom i skontaj neke stvari... pa prije ce terrya pustit nego luiza :roll: :roll: :roll:
ser del barça es el millor que hi ha !

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.