Ko ima najvise clanova u Mostaru i u Hercegovini, Dinamo ili Hajduk?

Ko ima najvise clanova u Mostaru i u Hercegovini, Dinamo ili Hajduk?
Izgledno je da će se podudarati i biti mandatorno.
Kako mislis ne znam prijateljuu, Nodi je jedan od prvih clanova te grupetabba77 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 00:20NoDi prijatelju, samo jedna spin brigada postoji na ovom forumu, a ona dolazi iz tvojih redova. Poznata spin brigada telegram grupe FK Željezničar.
Vidim da ti ne znaš za tu grupu ali i logično je. Tamo je veća lobotomija od ove javne lobotomije.
Jednoumlje, u najblažem obliku.
Trepni očima da znamo.NoDi80 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 11:20Kako mislis ne znam prijateljuu, Nodi je jedan od prvih clanova te grupetabba77 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 00:20NoDi prijatelju, samo jedna spin brigada postoji na ovom forumu, a ona dolazi iz tvojih redova. Poznata spin brigada telegram grupe FK Željezničar.
Vidim da ti ne znaš za tu grupu ali i logično je. Tamo je veća lobotomija od ove javne lobotomije.
Tacno da je jednoumlje, jer svi su za Zeljeznicar
Mi imamo razlicita misljenja, ali uvijek nadjemo zajednicki jezik
Samo sto ste vi neslozni i umjesto da imate svoju grupu, vi trazite nacine da upadnete u tu nasu grupu
Vas ne moze ni clanstvo za FkS spojiti![]()
Isti nodi, medjutim uvidio sam neke stvari dok su me banovalifks74 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 11:48Trepni očima da znamo.NoDi80 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 11:20Kako mislis ne znam prijateljuu, Nodi je jedan od prvih clanova te grupetabba77 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 00:20
NoDi prijatelju, samo jedna spin brigada postoji na ovom forumu, a ona dolazi iz tvojih redova. Poznata spin brigada telegram grupe FK Željezničar.
Samo sto ste vi neslozni i umjesto da imate svoju grupu, vi trazite nacine da upadnete u tu nasu grupu
Da su švabe pisale ovako dobili bi rat .
Virto te oteo, možda ste ljubavnici jer se slažete u ovom trećem što si napisao.NoDi80 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 11:55Isti nodi, medjutim uvidio sam neke stvari dok su me banovalifks74 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 11:48Trepni očima da znamo.NoDi80 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 11:20
Kako mislis ne znam prijateljuu, Nodi je jedan od prvih clanova te grupe
Danima sam citao samo mrznju prema Zeljeznicaru
Prvo ne hejtaj POJEDINCE oko Zeljeznicara javno, jer ce to nazvati pljuvanjem kluba
Drugo ne vjeruj pitaru u 90% slucajeva
I trece u pravu je virto treba vas ****!
Samba:
NoDi80 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 11:20Kako mislis ne znam prijateljuu, Nodi je jedan od prvih clanova te grupetabba77 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 00:20NoDi prijatelju, samo jedna spin brigada postoji na ovom forumu, a ona dolazi iz tvojih redova. Poznata spin brigada telegram grupe FK Željezničar.
Uh kad sad krenu uclanjivanja, na utakmicama 800 ljudi a 7k clanovatutankamon1905 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 15:15Eto i clanskih..Ni to vise ne mozete koristit. Jos ako kojim slucajem bude vise clanova.![]()
Sta vam je jos ostalo? ono mitomani i falsifikatori ili ima jos nesto
Za dan ste stigli sarajevo, sve pohvale.