Baci oko kad budes u lokaluAdo76 je napisao/la:Dino vaki,Dino naki....@Mortem zna
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bacam ja oci mi ispadajuMortemHz je napisao/la:Baci oko kad budes u lokaluAdo76 je napisao/la:Dino vaki,Dino naki....@Mortem zna
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
УПРАВО, "!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kako horde vide derbi prije pocetka sezone.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidio sam Raziju Mujanovic neki danAdo76 je napisao/la:Bacam ja oci mi ispadajuMortemHz je napisao/la:Baci oko kad budes u lokaluAdo76 je napisao/la:Dino vaki,Dino naki....@Mortem zna![]()
Jos da dodu ove nase iz SFK
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahahahaha, ovom se samo od muke možeš smijati kumeBosnianKingdom je napisao/la:Čuj umjesto sto lijepe plakate za ostavku uprave treba da sakupljaju novac i pomognu klubu u dovođenju 2-3 kvalitetna igrača koji bi pomogli mladim talentima...
E ovoliko gluposti u jednom članku ne sjećam se kad sam zadnji put pročitao...
Samo Saraj'vo.
MortemHz je napisao/la:
Vidio sam Raziju Mujanovic neki dan![]()
skroz dole sjedila, jedva je ona usla kroz vrata
Svi u napad jedan je Hase!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Tražio sve, sve sam ti daooo...Besic je napisao/la:
Do povratka na apaurine... Odbrojavajmo zajedno.
Samo Saraj'vo.
Bra'o . Boja fesa boja stresa 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ako dovoljno dugo gledaš, počet će se slaviti titula. Važi inače u životu navijača FKS, a i za ovu stranicu takođe. 
Samo Saraj'vo.
- f0rest1946
- Kontakt:
http://****/ino_fudbal/diarra ... rac/195475
Evo rijesenja u veznom redu, navodno izjavio da mu je san da zaigra sa rustemovicem , sad da li je istina vidjet cemo.
Evo rijesenja u veznom redu, navodno izjavio da mu je san da zaigra sa rustemovicem , sad da li je istina vidjet cemo.
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 24 maj 2016, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Yebote led nama je Rustemovic glavni igrac u vezi

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- f0rest1946
- Kontakt:
Bruka i sramota , mislim da zadnjih 15 godina nismo imali gori vezni red.FrancescoTotti je napisao/la:Yebote led nama je Rustemovic glavni igrac u vezi![]()
- egocentrik
- Kontakt:
Ja bih sljedece sezone volio vidjeti Ugljesu Radinovica u nasem dresu.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
High je napisao/la:УПРАВО, "!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sjecam se kao jucer, kad je potpisao, ja u sebi psujem sve redom i govorim koji ce nam khurac igrac yebene Drine, tad nam u vezi bili Cimi, Stojcev, Alispahic, Jajalo cini mi se... A gledaj sad, ta taraba jedan od glavnih igracaf0rest1946 je napisao/la:Bruka i sramota , mislim da zadnjih 15 godina nismo imali gori vezni red.FrancescoTotti je napisao/la:Yebote led nama je Rustemovic glavni igrac u vezi![]()
Jos kad se sjetim na pocetku ove sezone kad su ga branili sa svih strana kako je dobar i borben... A frajer hladno nabijao lopte van terena iz cista mira
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- f0rest1946
- Kontakt:
Dobar igrac, al mislim da ce on kod kona..egocentrik je napisao/la:Ja bih sljedece sezone volio vidjeti Ugljesu Radinovica u nasem dresu.
Nije Rustem kriv sto ne zna, krivi su ovi sto dovedose momka, sjeme im se zatrlo taldzijsko!FrancescoTotti je napisao/la:Sjecam se kao jucer, kad je potpisao, ja u sebi psujem sve redom i govorim koji ce nam khurac igrac yebene Drine, tad nam u vezi bili Cimi, Stojcev, Alispahic, Jajalo cini mi se... A gledaj sad, ta taraba jedan od glavnih igracaf0rest1946 je napisao/la:Bruka i sramota , mislim da zadnjih 15 godina nismo imali gori vezni red.FrancescoTotti je napisao/la:Yebote led nama je Rustemovic glavni igrac u vezi![]()
Jos kad se sjetim na pocetku ove sezone kad su ga branili sa svih strana kako je dobar i borben... A frajer hladno nabijao lopte van terena iz cista mira
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kako bezobrazan tekst u Oslobodjenju. Pa je li oni fakat kontaju da smo mi ovce bez mozga?
Novinarcicu, koliko si para dobio?
Ko je u opste novinar koji je onu hrpu gluposti napisao?
Njima je fakat cilj da nas sve otjeraju sa stadiona.
Novinarcicu, koliko si para dobio?
Ko je u opste novinar koji je onu hrpu gluposti napisao?
Njima je fakat cilj da nas sve otjeraju sa stadiona.
- f0rest1946
- Kontakt:
To nam pokazuje gdje smo sta smo, sa cimija stojceva spadnes na rustemovica brate, rusta mi je drag stvarno borben je , al on ne moze vise napredovat kad za 3 godine nije naucio hebeni centarsut, nemas sta dalje pricat ne dolikuje nasem klubu..FrancescoTotti je napisao/la:Sjecam se kao jucer, kad je potpisao, ja u sebi psujem sve redom i govorim koji ce nam khurac igrac yebene Drine, tad nam u vezi bili Cimi, Stojcev, Alispahic, Jajalo cini mi se... A gledaj sad, ta taraba jedan od glavnih igracaf0rest1946 je napisao/la:Bruka i sramota , mislim da zadnjih 15 godina nismo imali gori vezni red.FrancescoTotti je napisao/la:Yebote led nama je Rustemovic glavni igrac u vezi![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], robertkosar, Venom i 24 gosta.