FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 maj 2016, 00:38

Evander je napisao/la:Kako bezobrazan tekst u Oslobodjenju. Pa je li oni fakat kontaju da smo mi ovce bez mozga?
Novinarcicu, koliko si para dobio?
Ko je u opste novinar koji je onu hrpu gluposti napisao?

Njima je fakat cilj da nas sve otjeraju sa stadiona.
Boli te tuki svejedno nikad nisi na kosevu :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 24 maj 2016, 00:44

FrancescoTotti je napisao/la:
Evander je napisao/la:Kako bezobrazan tekst u Oslobodjenju. Pa je li oni fakat kontaju da smo mi ovce bez mozga?
Novinarcicu, koliko si para dobio?
Ko je u opste novinar koji je onu hrpu gluposti napisao?

Njima je fakat cilj da nas sve otjeraju sa stadiona.
Boli te tuki svejedno nikad nisi na kosevu :lol:
Mamu li im jeebem, sta sam im para za karte ostavio. Zapad svaka tekma. Plus, vecinom nekoga nagovorim da krene, ko ne ide inace.
E vala necete vise. Niti imam zivaca, niti volje gledati onaj jad i cemer.
Kako su krenuli, isunit ce bar jedno obecanje. Jos malo pa bi mogli imati natkriven stadion. Ona tenda ce biti dovoljna da stani svi koji dodju na tekmu.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 24 maj 2016, 02:26

f0rest1946 je napisao/la:
f0rest1946 je napisao/la: Bruka i sramota , mislim da zadnjih 15 godina nismo imali gori vezni red.
Sjecam se kao jucer, kad je potpisao, ja u sebi psujem sve redom i govorim koji ce nam khurac igrac yebene Drine, tad nam u vezi bili Cimi, Stojcev, Alispahic, Jajalo cini mi se... A gledaj sad, ta taraba jedan od glavnih igraca :facepalm:

Jos kad se sjetim na pocetku ove sezone kad su ga branili sa svih strana kako je dobar i borben... A frajer hladno nabijao lopte van terena iz cista mira :damn:
To nam pokazuje gdje smo sta smo, sa cimija stojceva spadnes na rustemovica brate, rusta mi je drag stvarno borben je , al on ne moze vise napredovat kad za 3 godine nije naucio hebeni centarsut, nemas sta dalje pricat ne dolikuje nasem klubu..
I onda se neko čudi što napadamo ove koji brane upravu i bacaju šuplje...pa objesiti se treba od sramote ko god onu bagru amnestira za bilo šta... :puke:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 maj 2016, 09:43

PitarBordo je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
kengur je napisao/la:Svi ozbiljniji klubovi ce srediti svoje situacije do 10 juna a mi tek saznati sta trenutno imamo. Puno klubova vec uveliko ganja i potpisuje igrace i popunjava rupe a mi cekamo. Tako rade velikani, sa najboljim upravama.

Tako da ona ideja dovedimo jeftino sve iz PL pada u vodu jer ce ih drugi vec dovesti pa nama ostaje Mianmar i ostalo sto niko nece.
Mislis ovi "ozbiljni" preko miljacke , sto jos neimenovanom treneru dovode igrace koje oni hoce???
Jest ba to se bas tako radi, very profesionalno
Mislim da se više misli na recimo Zrinjski i Slobodu... Al' nejse. :salut:
Koga su doveli ta 2 kluba?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 24 maj 2016, 10:52

BordoArmy88 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la: Sjecam se kao jucer, kad je potpisao, ja u sebi psujem sve redom i govorim koji ce nam khurac igrac yebene Drine, tad nam u vezi bili Cimi, Stojcev, Alispahic, Jajalo cini mi se... A gledaj sad, ta taraba jedan od glavnih igraca :facepalm:

Jos kad se sjetim na pocetku ove sezone kad su ga branili sa svih strana kako je dobar i borben... A frajer hladno nabijao lopte van terena iz cista mira :damn:
To nam pokazuje gdje smo sta smo, sa cimija stojceva spadnes na rustemovica brate, rusta mi je drag stvarno borben je , al on ne moze vise napredovat kad za 3 godine nije naucio hebeni centarsut, nemas sta dalje pricat ne dolikuje nasem klubu..
I onda se neko čudi što napadamo ove koji brane upravu i bacaju šuplje...pa objesiti se treba od sramote ko god onu bagru amnestira za bilo šta... :puke:
Nemoj brate, sad ce Denchi reci da si previse podlegao teorijama zavjere i da se u klubu niko ne tali, bar ne u pisanoj formi, a ako to rade onako na rijec, onda im treba skinuti kapu... Kao da je bitno kako rade. Bitno je da ne rade u interesu kluba vise ni u jednom segmentu. Ispunili su svoju misiju u tehnickoj raspodjeli novca koji im je Tan dao i rekao kako ce ga raspodijeliti i oni vise od toga za klub uciniti ne mogu, ne znaju i NECE jer su stavili licni interes ispred klupskog. Svaki dan s njima ce biti samo izgubljen dan u smislu napretka kluba... ODLAZI BAGRO LOPOVSKA!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 maj 2016, 11:16

DenchiNL je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:Mislis ovi "ozbiljni" preko miljacke , sto jos neimenovanom treneru dovode igrace koje oni hoce???
Jest ba to se bas tako radi, very profesionalno
Mislim da se više misli na recimo Zrinjski i Slobodu... Al' nejse. :salut:
Koga su doveli ta 2 kluba?
Komentar na koji se prvobitno nakačio je jasno kazao "svi ozbiljniji klubovi ĆE SREDITI svoje situacije do 10. juna". Nigdje ne piše da su nekoga dovelili ili nisu. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Coromandel
Kontakt:

Post Postao/la Coromandel » 24 maj 2016, 11:19

PitarBordo je napisao/la:slika

Mislim da ovaj screenshot oslikava najbolje situaciju, pogledajte datume, naslove, spamali svakih nekoliko dana - nakon Željezničara se povukli u mišiju rupu, u potpunosti - do dana današnjeg nije stigao više kružni mail vezan za prvu ekipu. :kafa:
bravo :thumbup:

nakon sajlensa će dovesti neku igračku silu, navijači će pasti u trans, pišanje po sirotinji, dolazi nam suley muntari...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 24 maj 2016, 11:30

Rustemovića smo ismijavali, sad nam glavni igrač u vezi i strepimo da isti ne dobije karton da može igrati derbi, mislimo on napredovo, ali prije će biti do toga što su ekipu srozali na najniže grane.

Jesu li lopovi u klubu svjesti činjenice da ovoj ekipi treba 7-8 KVALITETNIH igrača za prve postave i isto toliko MANJE KVALITETNIH za širinu i konkurenciju i to sve pod uslovom da ostanu najbolji igrači (Benko, Dulja, Delač)..

Jesu li oni svjesni da toliki broj igrača je nemoguće naći, a treba ti da bi se nečem nadao?!

A oni još uvijek ništa, njih to izgleda ne zanima, briga ih za klub, imaju preča posla kao što su planove kako sebe oprati i biti što manje kriv na skupštini. Yebem li im mayke lopovske, u kakvu su samo situaciju klub doveli. Teško se od ovog oporavit, teško, dug proces će biti, naravno ako ovi lopovi odu, sa njima više nema nikakvog napretka.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 24 maj 2016, 11:39

SiouxLukavac je napisao/la:Rustemovića smo ismijavali, sad nam glavni igrač u vezi i strepimo da isti ne dobije karton da može igrati derbi, mislimo on napredovo, ali prije će biti do toga što su ekipu srozali na najniže grane.

Jesu li lopovi u klubu svjesti činjenice da ovoj ekipi treba 7-8 KVALITETNIH igrača za prve postave i isto toliko MANJE KVALITETNIH za širinu i konkurenciju i to sve pod uslovom da ostanu najbolji igrači (Benko, Dulja, Delač)..

Jesu li oni svjesni da toliki broj igrača je nemoguće naći, a treba ti da bi se nečem nadao?!

A oni još uvijek ništa, njih to izgleda ne zanima, briga ih za klub, imaju preča posla kao što su planove kako sebe oprati i biti što manje kriv na skupštini. Yebem li im mayke lopovske, u kakvu su samo situaciju klub doveli. Teško se od ovog oporavit, teško, dug proces će biti, naravno ako ovi lopovi odu, sa njima više nema nikakvog napretka.
Nisu svjesni brate. Oni sad vjeruju u neko da se 11 nasih omladinaca explodirati i iskarati ovu ligu a onda ce za njih trojicu uzeti 10 miliona...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 maj 2016, 11:40

Kako se prica Benko i Delac su hamam pa otisli,a i Dulja gdje je tu je.
Eh sad,kakva ce nam pojacanja doci i kada to ni Nostradamus ne zna.
Jedno je samo izvjesno,a to je da trebamo dooooobro spustiti ambicije i ocekivanja,bice manje razocarenja.
Mada su oni vec dokazali da su kadri i u tom slucaju da negativno iznenade navijace.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 maj 2016, 11:51

zagorski je napisao/la:Kako se prica Benko i Delac su hamam pa otisli,a i Dulja gdje je tu je.
Eh sad,kakva ce nam pojacanja doci i kada to ni Nostradamus ne zna.
Jedno je samo izvjesno,a to je da trebamo dooooobro spustiti ambicije i ocekivanja,bice manje razocarenja.
Mada su oni vec dokazali da su kadri i u tom slucaju da negativno iznenade navijace.
Mislim da su svi spustili ambicije i da niko ne ocekuje nista od slijedece sezone.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 maj 2016, 11:58

ma siguran sam da cemo biti u vrhu kao i svake godine,samo sto je uprava najavljiala iskorak u evropi i dominaciju ehhh

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 maj 2016, 12:05

Onaj ko je očekivao dominaciju i iskorak u evropi, bez obzira na upravu treba da se zapita koliko je realan.
Samo Saraj'vo.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 24 maj 2016, 12:06

FrancescoTotti je napisao/la:Yebote led nama je Rustemovic glavni igrac u vezi :facepalm: :facepalm:
Bruka i sramota , mislim da zadnjih 15 godina nismo imali gori vezni red.
Sjecam se kao jucer, kad je potpisao, ja u sebi psujem sve redom i govorim koji ce nam khurac igrac yebene Drine, tad nam u vezi bili Cimi, Stojcev, Alispahic, Jajalo cini mi se... A gledaj sad, ta taraba jedan od glavnih igraca :facepalm:

Otkad sam ja trubio ovako za Rustemovica, al stalno mu govorise da gledam pogresnu utakmicu

Neka nama naseg Rustema, bitno je da je on borben, a sto lopte nabijan u sumu moze mu se peogledati kroz oci.

Sent from my E6653 using Tapatalk

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 maj 2016, 12:15

PitarBordo je napisao/la:Onaj ko je očekivao dominaciju i iskorak u evropi, bez obzira na upravu treba da se zapita koliko je realan.
oni najvljivali na sav glas ,vecina prihvatila to ,sad ljudi traze odgovore gdje je ta dominacija i iskorak . ja bi volio cuti od ove uprave objasnjenje ovog cetvrtog mjesta i zbog cega su najvljivali iskorak u evropi i zbog cega se isti nije desio i nece u narednom periodu ,toliko samo ne trazimo puno mislim da bi to bilo fer od njih .

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 maj 2016, 12:21

PitarBordo je napisao/la:Onaj ko je očekivao dominaciju i iskorak u evropi, bez obzira na upravu treba da se zapita koliko je realan.
Dominacija u ovoj ligi je lako ostvarima. Konkurencija je grozna, tu ukljucejem i nas naravno. Samo, potreban je rad i ulaganje.
Ako u ovakoj ligi je nemoguce dominirati, kako je onda to ostvarivo u nekoj jacoj?
Sve sto je potrebno je mlatiti ovu buraniju koja igra po selima, tipa Slavija, Travnik, Mladost, Radnik, Rudar,Drina i slicni.

Problem je sto smo i mi i Zeljo i Zrinski svi buranija takodje.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 maj 2016, 12:24

U danasnjem Avazu Kusturica ponovio otprilike ono sto je rekao i neki dan. Helem prica o toj skupstini 10. juna,reorganizacija bla,bla...
Nikakve price iz kluba o ambicijama u narednoj sezoni,pojacanjima. Valjda je 'rano' da se o tome prica jos ili se ceka sta ce skupstina odluciti? Piff!
Bas se pitam zasto tu skupstinu nisu zakazali ranije,jer bojim se nakon 10. juna da ce mnogi sada slobodni igraci biti zauzeti.
Ovako moramo cekati da oni imenuju taj neki 'sportski komitet' pa onda da oni valjda se bave transferima itd.
Traljavo mi to nekako i sporo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 maj 2016, 12:25

bordobijeli je napisao/la:
oni najvljivali na sav glas ,vecina prihvatila to ,sad ljudi traze odgovore gdje je ta dominacija i iskorak . ja bi volio cuti od ove uprave objasnjenje ovog cetvrtog mjesta i zbog cega su najvljivali iskorak u evropi i zbog cega se isti nije desio i nece u narednom periodu ,toliko samo ne trazimo puno mislim da bi to bilo fer od njih .
Pa objasnio je Kusturica. "Svi se urotili protiv nas", "splet okolnosti"...
Jasno kao dan. Ne znam sto vise prozivamo ljude. Pa nisu oni krivi radi toga :njanjanja:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 maj 2016, 12:26

bordobijeli je napisao/la:
Pa objasnio ti je prvi čovjek te Uprave. Tj. rekao je da je sve to "sticaj okolnosti".

@Evander prije svega ovdje ništa nije lako ostvarivo, osnovne podjele, majorizacije etc.. S druge strane nema ovdje niko resurse (ne mislim samo novčane) da nametne dominaciju, u HNL-u Dinamo je to uspostavio jer se Mamić u jednom trenutku pitao za bukvalno sve tamo - od klubova u ligi pa do same reprezentacije. A da neku igračku dominaciju uspostavimo, to se može zaboraviti - ovdje to ni jedan klub neće nikada moći, s vremena na vrijeme će biti vremena kao onomad kad je Željezničar uzimao vezane trofeje, ali ništa više. Koliko god tebi izgledala "buranija", ona to i nije po pitanju "dominacije". Za "dominaciju" ovdje ti ne treba "malo" niti je "lako ostvariva" - potpuno suportno, treba ti puno da bi preuzeo sve što valja u ovoj ligi igrački i po struci - i treba ti još više da bi stvari van terena zatvarao. Kontam od svih tebi bi to sve trebalo da bude jasno.
Samo Saraj'vo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 maj 2016, 12:40

pitar bordo sto se ovog tice upravu si 100% , evo recimo dinamo i cz ove godine su lagano uzeli prvenstvo bas dominantno ali sto kazes oni imaju iza sebe svu potrebnu mašineriju ,od prijateljski klubova koji igraju za njih do sudija i svega ostalo i još imaju najbolje ekipe al osiguraju se i na drugim poljima za nedaj Boze . to mi nemamo ,odnosno niko nece ni imati u ovakvoj drzavi al sto se mene tice i neka je tako potrudi se za titulu ne na lijepe oci . al opet se vracam na upravu zasto su onda tako naivno obecavali svasta nesto a iz ove perspektive smo prosjek nase lige .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bonton, Google Adsense [Bot] i 29 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []