Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
katakomba
-
Kontakt:
Zip je napisao/la:Prvo, zbog tog "majmune, majmune" vi ste malo djete pogodili bakljom? da li znas za tu info?
Srecom nije nista strasno bilo, al je moglo biti...
Uvrijdile se strumfice

E svast razloga, majko moja

hahah Koja glupost...
Stvarno ste prave uvrjedjene djevojke
eto opet pokazujes koliko si glup.. sutra da ti neko na ulici kaze majmune, ti bi rekao hvala ? sta ocekujes ? da derbi prodje bez prepucavanja, malo i problema, ali to je derbi. a da, mi smo dijete gadjali, i to ciljano pasa moj
I DA, ONA PAROLA NA KRAJU TEKME VAS JE OBRUKALA HAVARIJA !!! ODAVNO SE ONAKO ISMIJAO NISAM, CUJ "Komsinice Zeljana, opet si je.bana" ahahhahahahahahahahahahaah. Blam godine
Željezničar živimo !
-
Evander
-
Kontakt:
Ljiljani87 je napisao/la:Evander je napisao/la:O navijanju vise necu, jer tu nikad necemo doci do koncenzusa. Cinjenica je da nisre navijali cijelu utakmicu i to mi je dovoljno.
A sto se prilika tice, koja je to zrelija bila od one Benkine prve, krajem prvog poluvrmena?
Od Đelmića i Kokota
Fakat nidje veze. Ono od belog orla cak nije niti prilika, suvise je bio po strani. Tacno ispred mene je bilo.
Zadnja izmjena:
Evander, dana/u 17 maj 2015, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
FaraonTM
-
Kontakt:
Evander je napisao/la:O navijanju vise necu, jer tu nikad necemo doci do koncenzusa. Cinjenica je da nisre navijali cijelu utakmicu i to mi je dovoljno.
A sto se prilika tice, koja je to zrelija bila od one Benkine prve, krajem prvog poluvrmena?
De mi sažetak ne sjećam se ja toga, znam da je Benko opalio 2,3 nebu pod oblake, al' ko bila je neka pred kraj kad je Antolović skinuo. Po meni to vam je i jedina prilika. Na drugoj strani Kokot par puta, Đelmić, Hadžiahmetović...
Edit: @Zip
A ja budale, pa jel' bar bio pijan mislim ne znam kolika budala moraš biti to da uradiš čiste glave

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
breskva
-
Kontakt:
Ne možeš gledati utakmicu i komentarisati ko je glasniji u navijanju nikako.
Siguran sam da svako ko ima i malo tog mozga može zaključiti da se kretanjem lopte, kamere aktiviraju mikrofoni u blizini situacije, isto tako da se to ručno radi pa je tako logično da se dešavaju varijacije u glasnoći.
Dođeš na stadion, na istok sredinu ili zapad pa onda da čuješ ko je glasniji.
Poz.
-
Evander
-
Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:Evander je napisao/la:O navijanju vise necu, jer tu nikad necemo doci do koncenzusa. Cinjenica je da nisre navijali cijelu utakmicu i to mi je dovoljno.
De mi sažetak ne sjećam se ja toga, znam da je Benko opalio 2,3 nebu pod oblake, al' ko bila je neka pred kraj kad je Antolović skinuo. Po meni to vam je i jedina prilika. Na drugoj strani Kokot par puta, Đelmić, Hadžiahmetović...
Kad je primio lopti na 16 sam i niko ispred njega, cista situacija. Nepotrebno je dva puta dirao loptu i neko ga je izblokirao na 12 metara. Cista situacija i nije mi jasno kako ono nije zabio. Slucno kao sto vam je Krste na grbavici dao.
-
FaraonTM
-
Kontakt:
breskva je napisao/la:Ne možeš gledati utakmicu i komentarisati ko je glasniji u navijanju nikako.
Siguran sam da svako ko ima i malo tog mozga može zaključiti da se kretanjem lopte, kamere aktiviraju mikrofoni u blizini situacije, isto tako da se to ručno radi pa je tako logično da se dešavaju varijacije u glasnoći.
Dođeš na stadion, na istok sredinu ili zapad pa onda da čuješ ko je glasniji.
Poz.
Onda se nije izlazilo iz vašeg šesnaesterca
E pa kiksali Široki i Zrinja, Vitez izgubio...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Zip
-
Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:Evander je napisao/la:O navijanju vise necu, jer tu nikad necemo doci do koncenzusa. Cinjenica je da nisre navijali cijelu utakmicu i to mi je dovoljno.
Edit: @Zip
A ja budale, pa jel' bar bio pijan mislim ne znam kolika budala moraš biti to da uradiš čiste glave

Ja samo nzm kako je on izdrzao poluvrijeme
A sad da li je bio pod dejstvom nekih narkotika il alkohola, velike su sanse da jeste

-
Sabinho
-
Kontakt:
katakomba je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Dobro kazes, pokusao nakon koliko vasih? Je li iko od nasih prvi bacao prema vama itd.? Nije, nego ste vi gadjali ovamo ovaj mirni dio tribine. Klasika.
Pa majmune jedan, bar reci sto su bacene baklje, maloumnice blesavi. MIRNI DIO ???? Ah da, to je onaj dio što je pjevao momcima na ogradi majmune majmune.. Bravo, bravo

. Baš ste mirni.Pozz

Hahahahahhah. To kralju, znaci na stadionu ti neko nesto pjeva i ti bacis baklju na covjeka i dijete od pet godina??? Evo jos jednog mita, aferim. Izmedju ostalog, gledajuci ih kako se veru po ogradi nije ni cudo sto im se to skandiralo. Samo im banane nedostaju ali aBd doci ce Rastoder da ih namiri.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
FaraonTM
-
Kontakt:
Koliko se sjećam jednom je jedan od vođa Robijaša zalutao na Jug (pijan logično) ubili hljeb u njemu xD
Ma budala neka, al' realno nije bilo belaja bar što sam ja primjetio. I kad sam dolazio i kad sam se vraćao išli su ljudi zajedno u grupama u dresovima Sarajeva i Želje

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
katakomba
-
Kontakt:
Sabinho je napisao/la:katakomba je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Dobro kazes, pokusao nakon koliko vasih? Je li iko od nasih prvi bacao prema vama itd.? Nije, nego ste vi gadjali ovamo ovaj mirni dio tribine. Klasika.
Pa majmune jedan, bar reci sto su bacene baklje, maloumnice blesavi. MIRNI DIO ???? Ah da, to je onaj dio što je pjevao momcima na ogradi majmune majmune.. Bravo, bravo

. Baš ste mirni.Pozz

Hahahahahhah. To kralju, znaci na stadionu ti neko nesto pjeva i ti bacis baklju na covjeka i dijete od pet godina??? Evo jos jednog mita, aferim. Izmedju ostalog, gledajuci ih kako se veru po ogradi nije ni cudo sto im se to skandiralo. Samo im banane nedostaju ali aBd doci ce Rastoder da ih namiri.
glupane glupi. da da da da da i po hiljaditi put, cilj nam je bio da pogodimo dijete !!! Cijelo vrijeme je nišanio taj momak, i eto pogodio sreca.. BOLESTAN SI IDIOTE !! Da smo htjeli belaj, pomarisali bi se prije tekme kada smo se susreli
Željezničar živimo !
-
Sabinho
-
Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:Koliko se sjećam jednom je jedan od vođa Robijaša zalutao na Jug (pijan logično) ubili hljeb u njemu xD
Ma budala neka, al' realno nije bilo belaja bar što sam ja primjetio. I kad sam dolazio i kad sam se vraćao išli su ljudi zajedno u grupama u dresovima Sarajeva i Želje

Po povratku, isao sam od Skenderije do Pofalica u vasoj koloni, oko i iza sve Manijaci i nisam imao nikakvih problema.

@katakomba hvala. De jos samo reci da ti sto su bacali baklje nisu mogli pretpostaviti da tu ima djece? Cak su to vidjeli ali njima je samo veranje po ogradi u glavi. Da ti nisi onaj debeli stobć je pao 3-4 puta pokusavajuci se popeti koji red vise? Ako jesi svak cast uspio si jos veranje da naucis.
-
Evander
-
Kontakt:
Nema potrebe da se prica o belajima, sve je ok bilo. Par debila se uvijek nadje. Trebali bi sami svoje takve napadati a ne opravdavati ih.
Onaj debil sto je bacio baklju na lozu zapada, kuku roditeljima pa napravise onakvog degenerika.
Na zapadu je bilo dvadesetak momaka u Zeljinim dresovima, niko im ni A nije rekao. Jedino me nekakva plavka nervirala u Zeljinom dresu, ali ne radi dresa nego jer se ushodala tamo, vamo

-
katakomba
-
Kontakt:
Sabinho je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Koliko se sjećam jednom je jedan od vođa Robijaša zalutao na Jug (pijan logično) ubili hljeb u njemu xD

Po povratku, isao sam od Skenderije do Pofalica u vasoj koloni, oko i iza sve Manijaci i nisam imao nikakvih problema.

@katakomba hvala. De jos samo reci da ti sto su bacali baklje nisu mogli pretpostaviti da tu ima djece? Cak su to vidjeli ali njima je samo veranje po ogradi u glavi. Da ti nisi onaj debeli stobć je pao 3-4 puta pokusavajuci se popeti koji red vise? Ako jesi svak cast uspio si jos veranje da naucis.
nisam ne boj se

EDIT : SLIKA LI SE STA ???

Željezničar živimo !
-
Zip
-
Kontakt:
Sabinho je napisao/la:katakomba je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Dobro kazes, pokusao nakon koliko vasih? Je li iko od nasih prvi bacao prema vama itd.? Nije, nego ste vi gadjali ovamo ovaj mirni dio tribine. Klasika.

. Baš ste mirni.Pozz

Sutra ide saopstenje iz NK Zeljeznicar po ovom pitanju!!!
-
Sabinho
-
Kontakt:
Otrcan fazon vise svaki derbi bgm, neko postavi tu sliku sa juga ili sjevera.
-
Sabinho
-
Kontakt:
Sve u svemu, derbi nije bio los, navijacki standardno a na terenu su falili golovi ali ovaj put je stvarno bila previse vazna tekma da bi se Odovic ili Dzeno kockali zbog publike. Od pojedinaca, Cimirot sa jedne i Hadziahmetovic sa druge strane nose epitete najboljih iako je mene kod Zelje najvise iznenadio Djelmic ali Amir zbog godina broj jedan eto u svom tinu. Nista jos nije gotovo.
-
Orton
-
Kontakt:
Kurcev derbi!!!
-
Zip
-
Kontakt:
katakomba je napisao/la:Sabinho je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Koliko se sjećam jednom je jedan od vođa Robijaša zalutao na Jug (pijan logično) ubili hljeb u njemu xD

nisam ne boj se

EDIT : SLIKA LI SE STA ???

Pogledaj zastave legendo, vijori se tacno iznad vas a vi nista ne mozete

-
katakomba
-
Kontakt:
probijena je na više mjesta, ne brini
Željezničar živimo !
-
brile
-
Kontakt:
Ma dobar derbi, bruku raje, skoro pa bez problema iako smo bili bas izmjesani prije i poslije derbija, gdje god pogledas bordo i plavi dresovi, rekao bi covijek da se volimo

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []