Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Gdje su sad duska i ostali pokemoni da moralisu?
I sad treba neko uzvratiti sa radovanovim bumbarima..
Cetnik Puzigaca do jucer idol bordo cetnika.
A i bordo cetnici prave koreografije onoga sto su im idoli uradili 92'
San ispunili kad je stadion gorio.
Do jucer lizali supak i pisali pjesme Dodiku i Vici
Zadnja izmjena: zeljovolimte, dana/u 06 jan 2025, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bojaneeeee mogu ti ga pusit Bojaneee
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Jesi bio ponosan kad je sa tri prsta slavio gol na Grbavici?
I nekoga nazivas cetnikom.. a iste podrzavas (Radovan i Bojan)
-
- Kontakt:
Nisam,krivo mi je sto vam nije i drugu ruku podigaozeljovolimte je napisao/la: ↑06 jan 2025, 21:46Jesi bio ponosan kad je sa tri prsta slavio gol na Grbavici?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Smrdo cetnickiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jan 2025, 21:49Nisam,krivo mi je sto vam nije i drugu ruku podigaozeljovolimte je napisao/la: ↑06 jan 2025, 21:46Jesi bio ponosan kad je sa tri prsta slavio gol na Grbavici?
-
- Kontakt:
Bit ce ovo sve dobro raja,idu pojacanja i dobre vijeste uskoro ali hajde malo aktivirajte se oko clanski.Razumijem sve razloge ali daj da do kraja januara imamo barem respektabilan broj a ne ovo.Jasno i da je klub zakazao oko neki stvari pa smo izgubili dijaspore medjutim zamolio bi ljude iz KS koji su u mogucnosti da odu i obave navijacku duznost.To vam nisu ni 4 kutije cigara,1-2 izlaska manje i dali ste podrsku klubu za ovu godinu te pokazali vjernost.
Jasno da necemo doci do cifre od 19460 sto je klub zacrtao,mi nemamo toliku bazu navijaca.Ni mi ni niko u ovoj drzavi ali 10k clanova Sarajevo mora imati.U trenutcima kada vrse nevidjeni teror nad nama moramo stati svi uz klub jace nego ikada i pokazati inat.U igri smo za oba trofeja,imamo odlicnog trenera,sjajnu ekipu,sjajnog vlasnika i ovo je neki minimum sto se trazi od jednog navijaca FK Sarajevo.
Uvijek vjerna bordo armija!

Jasno da necemo doci do cifre od 19460 sto je klub zacrtao,mi nemamo toliku bazu navijaca.Ni mi ni niko u ovoj drzavi ali 10k clanova Sarajevo mora imati.U trenutcima kada vrse nevidjeni teror nad nama moramo stati svi uz klub jace nego ikada i pokazati inat.U igri smo za oba trofeja,imamo odlicnog trenera,sjajnu ekipu,sjajnog vlasnika i ovo je neki minimum sto se trazi od jednog navijaca FK Sarajevo.
Uvijek vjerna bordo armija!

-
- Kontakt:
Sto si ljut?Zar ti je toliko krivo radi onog gore posta?zeljovolimte je napisao/la: ↑06 jan 2025, 21:51Smrdo cetnickiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jan 2025, 21:49Nisam,krivo mi je sto vam nije i drugu ruku podigaozeljovolimte je napisao/la: ↑06 jan 2025, 21:46
Jesi bio ponosan kad je sa tri prsta slavio gol na Grbavici?
Zao mi je ali nije mi bio cilj provocirati,samo prenio slike vasih igraca i navijaca.
Ako te uvrijedio natpis moj ispod slika onda ti nisam kriv a vjerovatno jeste pa evo jedna pjesma da te opusti i raspolozi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Nemojte vise živjeti u vremenima prije 15 godina.zeljovolimte je napisao/la: ↑06 jan 2025, 21:40Gdje su sad duska i ostali pokemoni da moralisu?
Danas frajer ba BMK objavio na stori.
Kakva spin brigada.
Koga boli k za Puzigacu dok je igrao za Sarajevo nije to radio. Da jeste bio bi odstranjen iz ekipe jer mi imamo neke principe.
Uostalom vi ste krivi jer govorite šta ima veze sto je stavio BMK na stori. Normala vam to. Ko ne zna on ni ko je to. Hajte molim vas. Licemjerje teško. I šta god vam se kaže recite šta ima veze.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Riquelme1921
- Kontakt:
"Tribina južna podrška za Velju, **** cigane i zvezdu, Štrumfove i Želju aaa"
Grupa iznad svakog pojedinca.
Na silu, na silu! Bori se, frende!Riquelme1921 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 22:12"Tribina južna podrška za Velju, **** cigane i zvezdu, Štrumfove i Želju aaa"
-
- Kontakt:
Kod vas ce na derbiju prednost kupovine ulaznica imati clanovi i tu vec dolazi do vrijednosti ta clanska. Zato je vama puno vaznije da imate clansku da bi uopste bili u redu da kupite kartu za neku utakmicu gdje je vece interesovanjesvrakino1921 je napisao/la: ↑05 jan 2025, 21:22https://www.instagram.com/_u/plbih.korn ... 8B683D5CBA
Sve oko članskih i učlanjenja u Klub za ovu godinu je totalni promašaj.
Nesposobnost ljudi koji vode taj proces iz godine u godine je sve više i više očigledan.
Hajde ne **** više sa upoređivanjem broja članova i sa pričom loš marketing haha
Možda bi trebali ići od vrata do vrata i plaćati vam da se učlanite.
Koliko god bilo besmisleno bilo pominjati Hajduk u ovom kontektstu, ali poređenja radi, Hajduk je na zvaničnoj samo jednom objavom najavio novu člansku godinu i dva dana kasnije broj članova je prešao 20.000. Pitanje je, da li će svi klubovi u BiH zajedno do kraja godine prebaciti tu brojku, sa raznoraznim kampanjama ili bez. Spočitavati ovo ljudima u klubu je deplasirano.
![]()
-
- Kontakt:
Sta da uradim?jurisicduska je napisao/la: ↑06 jan 2025, 22:10Nemojte vise živjeti u vremenima prije 15 godina.zeljovolimte je napisao/la: ↑06 jan 2025, 21:40Gdje su sad duska i ostali pokemoni da moralisu?
Kakva spin brigada.
Koga boli k za Puzigacu dok je igrao za Sarajevo nije to radio. Da jeste bio bi odstranjen iz ekipe jer mi imamo neke principe.
Uostalom vi ste krivi jer govorite šta ima veze sto je stavio BMK na stori. Normala vam to. Ko ne zna on ni ko je to. Hajte molim vas. Licemjerje teško. I šta god vam se kaže recite šta ima veze.
Da ga prebijem? I sad smo svi cetnici?
Sta si ti mogao sto je Puzigaca za vas potpisao, a znao si da je cetko mrtvi? Jesi li cetnik jer to niko od vas nije spomenuo (a pola ih ne zna za to). Jesi li licemjer?
I samo je pitanje vremena kad cete na Osima i kad se uzvrati sa Hasetom onda opet nekoga okrivite da je licemjer?
-
- Kontakt:
Pojedine pitare treba banovati, a ne mene sto su banovali, ni krivog ni duznog
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Tuznije je sto njih 70% ovdje nema nista protiv tog sijanja mrznje..19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jan 2025, 22:38Pojedine pitare treba banovati, a ne mene sto su banovali, ni krivog ni duznog
-
- Kontakt:
Vi vec godinama psujete i ismijavate kroz pjesmice i imitacije rahmetli Haseta,onda kad dodjete na turnir u cast istog u neko cudjenje padate sto se psuje vasim igracima.Kao vama to strano.Da se razumijemo ni to ne podrzavam(i tu su vasi veterani sav ciganluk koji su pokazivali godinama na zelenom terenu uspijeli prenijeti i na parket vjerovali ili ne,te su u svakoj utakmici nesto izazivali) ali vas istok je teski odron,jedno 15x gori od naseg u svakom smislu koji je gospoda za vaš.Vama je svaki derbi cilj isprovocirati nesto a nama da pobjedimo,u tome je razlika i dobro vam prolazi moram priznati.Al nece ni nasi vise nijemi ostajati.Kako na terenu tako na tribini.Znate dobro sta ste radili
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Zašto uopšte porediš i u istu rečenicu stavljaš presuđenog kriminalca sa Hasetom (legendom grada, države i najvećeg kluba ove države)?zeljovolimte je napisao/la: ↑06 jan 2025, 22:37I samo je pitanje vremena kad cete na Osima i kad se uzvrati sa Hasetom onda opet nekoga okrivite da je licemjer?jurisicduska je napisao/la: ↑06 jan 2025, 22:10Nemojte vise živjeti u vremenima prije 15 godina.zeljovolimte je napisao/la: ↑06 jan 2025, 21:40Gdje su sad duska i ostali pokemoni da moralisu?
Kakva spin brigada.
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 06 jan 2025, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Mani se mene s tom pričom cetnici, iskreno mi se **** za to.zeljovolimte je napisao/la: ↑06 jan 2025, 22:37Sta da uradim?jurisicduska je napisao/la: ↑06 jan 2025, 22:10Nemojte vise živjeti u vremenima prije 15 godina.zeljovolimte je napisao/la: ↑06 jan 2025, 21:40Gdje su sad duska i ostali pokemoni da moralisu?
Kakva spin brigada.
Sta si ti mogao sto je Puzigaca za vas potpisao, a znao si da je cetko mrtvi? Jesi li cetnik jer to niko od vas nije spomenuo (a pola ih ne zna za to). Jesi li licemjer?
I samo je pitanje vremena kad cete na Osima i kad se uzvrati sa Hasetom onda opet nekoga okrivite da je licemjer?
Nego eto ima navijačka pjesma “da zapalim grbavicu” nema nikakve veze s ratom kao ni koreografija to je problem i skandal a kad prvotimac slavi Božić uz izvođača uz kojeg se ta ista Grbavica fkt palila to je “šta ima veze”. Ja o tom pričam.
Kod nas par puta zbog stavova na društvenim mrežama i slika nisu potpisali i stopirano je. A ovo da se desilo bio bi odstranjen garantujem životom. Al Hajd.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Cecine se pjesme ore u kampu prosle godine. Prvotimci, juniori, zenski tim..jurisicduska je napisao/la: ↑06 jan 2025, 23:19Mani se mene s tom pričom cetnici, iskreno mi se **** za to.zeljovolimte je napisao/la: ↑06 jan 2025, 22:37Sta da uradim?jurisicduska je napisao/la: ↑06 jan 2025, 22:10
Nemojte vise živjeti u vremenima prije 15 godina.
Kakva spin brigada.
Nego eto ima navijačka pjesma “da zapalim grbavicu” nema nikakve veze s ratom kao ni koreografija to je problem i skandal a kad prvotimac slavi Božić uz izvođača uz kojeg se ta ista Grbavica fkt palila to je “šta ima veze”. Ja o tom pričam.
Kod nas par puta zbog stavova na društvenim mrežama i slika nisu potpisali i stopirano je. A ovo da se desilo bio bi odstranjen garantujem životom. Al Hajd.
-
- Kontakt:
Da Hase ustane i vidi sta pricate, obje bi noge sebi otkino.Zutti je napisao/la: ↑06 jan 2025, 23:13Zašto uopšte porediš i u istu rečenicu stavljaš presuđenog kriminalca sa Hasetom (legendom grada, države i najvećeg kluba ove države)?zeljovolimte je napisao/la: ↑06 jan 2025, 22:37I samo je pitanje vremena kad cete na Osima i kad se uzvrati sa Hasetom onda opet nekoga okrivite da je licemjer?jurisicduska je napisao/la: ↑06 jan 2025, 22:10
Nemojte vise živjeti u vremenima prije 15 godina.
Kakva spin brigada.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 4 gosta.