FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

prdimahovina
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la prdimahovina » 24 maj 2016, 22:13

Da li je ko pregledao maloprije MREZU na ftv-u?
Bilo je svega,nisam sve uspio pregledati ali se kuha mnogo vise na memli strani.,od kreditiranja i kamatarenja sa nsbih pa do misketa i siljka i mutljavine..:.a i nas su se dotakli,pojavio se i dino doduse samo nakratko...:sredjen ko za mature :lol:
" srce na teren i pamet u glavu "

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 maj 2016, 22:14

zagor1987 je napisao/la: Vlasnik PP je i vlasnik Holideja znaci jedan covjek
holidey novi će imat i novog vlasnika, ovaj zatvorenik nema više veze s nama, samo update stranice i dresova da se uradi :D
nego jeste gledali federalnu :lol: :urnebes:
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 24 maj 2016, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 24 maj 2016, 22:15

DBR1987 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Jeste li syebani? Evo da vas syebem jos vise.

Na infu kazu kako je Benko napustio grad, razduzio stan, i da mu je porodica vec ranije otisla.

Eh zivote pokvareni dzojstiku :(
To sam ja napisao neki dan ovdje....
Benko je boravio u zgradi iza Bristola .... pokupio se iza utaKnice sa Olimpikom....
Pa sta ako se pokupio,pripreme su 15,normalno da ce otici,otiso je i Almir Bekic u Tuzlu kao i Amer ,Rustem je u Zvorniku.To ne mora nista da znaci.On ima ugovor do decembra.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 maj 2016, 22:38

Pyro is not a crime !

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 24 maj 2016, 22:39

Majkl je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Jeste li syebani? Evo da vas syebem jos vise.

Na infu kazu kako je Benko napustio grad, razduzio stan, i da mu je porodica vec ranije otisla.

Eh zivote pokvareni dzojstiku :(
To sam ja napisao neki dan ovdje....
Benko je boravio u zgradi iza Bristola .... pokupio se iza utaKnice sa Olimpikom....
Pa sta ako se pokupio,pripreme su 15,normalno da ce otici,otiso je i Almir Bekic u Tuzlu kao i Amer ,Rustem je u Zvorniku.To ne mora nista da znaci.On ima ugovor do decembra.
Legendo nemoj se pravit pametan ned'o Bog mozes ostat takav .... :kafa:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 maj 2016, 22:40

Ciji su ovi, ne mogu da skontam? CSKA?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 24 maj 2016, 22:42

DenchiNL je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la: Vlasnik PP je i vlasnik Holideja znaci jedan covjek
holidey novi će imat i novog vlasnika, ovaj zatvorenik nema više veze s nama, samo update stranice i dresova da se uradi :D
nego jeste gledali federalnu :lol: :urnebes:
Bio violina,i konstatacija voditeljice,u Sarajevu navijaci protiv uprave,a Zeljo u dugovima i dugo bez trofeja a sad i evrope pa navijaci podrzavaju upravu kao nije nesto uredu emisija placena kao i sve

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 maj 2016, 22:44

MortemHz je napisao/la:
aha, Sofia, fino im je ispala, jbg ova njihova tribina se bas ubila za ovakve koreografije, kako bih volio da je kod nas spojen sjecer sa zapadom i istokom
Pyro is not a crime !

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 maj 2016, 22:45

@dbr brate nemoj mu odgovarat ziv bio
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 maj 2016, 22:46

THEC je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
aha, Sofia, fino im je ispala, jbg ova njihova tribina se bas ubila za ovakve koreografije, kako bih volio da je kod nas spojen sjecer sa zapadom i istokom
Pretpostavio sam da su oni, najbolje sam uzeo pa reko da probam. :D ova tribina im je fakat strasna, gledaj koliko nase manje izgleda a nas kapacitet sjevera uopste nije mal.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 24 maj 2016, 22:48

prdimahovina je napisao/la:Da li je ko pregledao maloprije MREZU na ftv-u?
Bilo je svega,nisam sve uspio pregledati ali se kuha mnogo vise na memli strani.,od kreditiranja i kamatarenja sa nsbih pa do misketa i siljka i mutljavine..:.a i nas su se dotakli,pojavio se i dino doduse samo nakratko...:sredjen ko za mature :lol:
Kako njima rade o glavi rade i nama jos gore,raznorazni krimosi,ublehari itd pa je izuzetno tesko to sve kontrolisat,i emisija placena puna lazi ovog Violine,za razliku od nas komsije to rijese interno,u tisini i stanu iza svojih a mi ispljujemo,lajemo itd sa razlogom al to se dalo pametnije rijesiti al kasno je sad,trebalo je kao komsije u miru par otkaza i vozdra

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 maj 2016, 23:06

Pa sad si rekao da je nasa uprava trebala te mutne poslove da sakrije? Ili sam te pogresno razumio?

I sta ti ocekujes, da ovu sezonu zaboravimo za dva tri dana? Mjesec? Kad se dovede par igraca da se svi klanjamo upravi?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 24 maj 2016, 23:11

FrancescoTotti je napisao/la:Pa sad si rekao da je nasa uprava trebala te mutne poslove da sakrije? Ili sam te pogresno razumio?

I sta ti ocekujes, da ovu sezonu zaboravimo za dva tri dana? Mjesec? Kad se dovede par igraca da se svi klanjamo upravi?
Ko je rekao da se zaboravi? Ko je rrekao da se mutni poslovi sakriju? Normalno da je bruka i da se nece zaboravit,al navijaci i uprava su na po meni neki drugi nacin ovo trebalo rijesit,u miru dat fino otkaze Dini i jos nekim i mrs a ne ovako da se klub bruka i pljuje javno. Doslo je do toga da je Dino Sarajevo al jest moj k... Sarajevo je puno vece od njega,uostalom nase pljuvanje nece njemu donijet otkaz nit mu ga mi mozemo dati vec skupstina il Tan sto se nadam da ce biti njemu i jos nekim,osim ako se u djevicu Mariju ne pretvore u sto cisto sumnjam

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 24 maj 2016, 23:12

zagor1987 je napisao/la:
prdimahovina je napisao/la:Da li je ko pregledao maloprije MREZU na ftv-u?
Kako njima rade o glavi rade i nama jos gore,raznorazni krimosi,ublehari itd pa je izuzetno tesko to sve kontrolisat,i emisija placena puna lazi ovog Violine,za razliku od nas komsije to rijese interno,u tisini i stanu iza svojih a mi ispljujemo,lajemo itd sa razlogom al to se dalo pametnije rijesiti al kasno je sad,trebalo je kao komsije u miru par otkaza i vozdra
eh u tome je razlika i to velika , dobro si to primjetio.. sad da li je pametno govoriti da nesto valja a naravno ne valja kao sto oni rade pitanje je...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 maj 2016, 23:14

Od koga ocekujes da Dini da otkaz?
Pa nije niko lud ovdje. A ako ti se ne svidja pljuvanje imas na drugoj fekvenciji kolegu koktela i njegove pa pokusaj tamo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 24 maj 2016, 23:42

Odlaskom Barbarića, odbrane nemamo. Odlaskom Benke ni napada nemamo. Sredinu ove sezone nismo ni imali. Sreća naša da na golu stoji jedan igrač, da je više, sigurno ni to ne bi imali. Ma ne mogu biti miran kad vidim šta rade od kluba. UPRAVA NAPOLJE!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 maj 2016, 23:46

ja kuknjave na temi :rol: :rol: :rol: :rol: FKS ce biti u vrhu i igrat ce bolje nego ove sezone i bit ce bolje plasiran :!: :!:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 24 maj 2016, 23:48

FrancescoTotti je napisao/la:Od koga ocekujes da Dini da otkaz?
Pa nije niko lud ovdje. A ako ti se ne svidja pljuvanje imas na drugoj fekvenciji kolegu koktela i njegove pa pokusaj tamo.
Hocu kad tvoj forum bude. Ja sam popljuvao Dinu 2 il 3 puta jel treba to svaki dan 200 puta da radim jel to svrha ovog foruma? Jel treba da svaki dan isto ponavljam i da pricam kako i sta je lose uradio? Samo jos da ti kazem da postoje mnoge stvari koje su toliko preuvelicane da to nije normalno ne mislim na jjega nego inace,i onda to postane istina kao npr za kamp il nas dug

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 maj 2016, 23:55

Donedavno pricas kako te ja i ovakvi poput mene tjeraju da ne pises ovdje a sad u inat meni hoces da pises :lol:

A upravo ti isto i pricas svaki dan, pricas nesto a i sam to radis, kontradiktoran si druze. Otkako si napravio acc pricas jedno te istu pricu kako nisu svi losi, te trazis nesto pozitivno od svega sto su uradili. Isto Kusturica jbt.
Ja cu njih pljuvati sve dok ne odu! A sljedece sezone cu imat sigurno jos vise materijala!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 maj 2016, 00:10

zagor1987 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Od koga ocekujes da Dini da otkaz?
Hocu kad tvoj forum bude. Ja sam popljuvao Dinu 2 il 3 puta jel treba to svaki dan 200 puta da radim jel to svrha ovog foruma? Jel treba da svaki dan isto ponavljam i da pricam kako i sta je lose uradio? Samo jos da ti kazem da postoje mnoge stvari koje su toliko preuvelicane da to nije normalno ne mislim na jjega nego inace,i onda to postane istina kao npr za kamp il nas dug
Pa ti svaki dan ponavljas da neko drugi svaki dan nesto ponavlja.
Dosadan si covjece i provaljen.
Malo si kao za upravu, malo protiv, ali je i vise nego jasna tvoja namjera.

Evo da ti jos jednom kaze, PROTIV UPRAVE CEMO PRICATI OVDJE, NA ULLICI, U KAFANU, NA TRIBINAMA. SVE DOK NE ODU!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Google [Bot], Helemnejse i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []